Elokuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Call of Duty -uusinto ja Fall Guys: Ultimate Knockout Kommentit pois päältä artikkelissa Elokuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Call of Duty -uusinto ja Fall Guys: Ultimate Knockout

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Jälleen on tullut se aika kuukaudesta kun seuraavan kuukauden PS Plus ilmaispelit julkaistaan. Nyt vuorossa on Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered ja -moninpeli.

Poikkeukselliset peleistä tekee se, että molemmat pelit ovat erittäin tuoreita. Call of Duty -uusinto ilmestyi maaliskuussa ja Fall Guys: Ultimate Knockout on täysin uusi peli.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered on luonnollisesti vuoden 2009 Call of Duty -pelin yksinpelikampanjan uusinto.

Fall Guys: Ultimate Knockout -pelissä puolestaan bilepeli, jossa 60 pelaajaa ottaa mittaa toisistaan selviytyen erilaisista esteistä ja vain yksi voi olla voittaja. Peli ammentaa suosituista tv-sarjoista kuten Takeshi’s Castle, Wipeout ja Ninja Warrior.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered tulee ladattavaksi myöhemmin tänään heinäkuun 28. päivä ja Fall Guys: Ultimate Knockout ilmestyy ensi viikon tiistaina elokuun 4. päivä.

Kommentoi

Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa

Apex Legends Season 6

EA on julkaissut tulevan Apex Legends kuudennen kauden trailerin. Kausi starttaa elokuun 18. päivänä.

Kuudes kausi tuo mukanaan uuden Rampart -legendan, joka on varustettu raskaalla tykillä ja repullisella romumetallia. Samalla peliin saadaan myös uusi Volt SMG, Battle Pass joka sisältää yli 100 uutta kilkettä sekä uuden Ranked Series 5:n.

Apex Legendsin kuudes kausi alkaa elokuun 18. päivä , Xbox One ja Nintendo Switch konsoleilla sekä PC:llä.

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin Control on saamassa odotetun Alan Wake -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi