Elokuvaa varten luotu Sonic-siili kauhistuttaa faneja: kuvat vuotaneet verkkoon kaikkien nähtäville Kommentit pois päältä artikkelissa Elokuvaa varten luotu Sonic-siili kauhistuttaa faneja: kuvat vuotaneet verkkoon kaikkien nähtäville 42

Paramount Picturesin marraskuun 8. päivänä julkaisema Sonic the Hedgehog -elokuva on noussut jälleen Sonicin fanien puheenaiheeksi. Uudet -yrityksen kautta vuotaneet kuvat -siilistä kauhistuttaa faneja. Yrityksen sivuilta löytynyt kuvagalleria on nyt poistettu, mutta monet ehtivät tallentamaan kuvakaappauksen niistä. Galleria sisälsi elokuvan mainontaan ja brändäykseen liittyviä malleja Sonicin erilaisista asennoista ja värimaailmasta sekä kuvauksia siilin persoonallisuudesta.

Myöskään -pelin luoja Yuji Naka ei ole näkemästään ilahtunut. Yuji Naka toimi vuonna 1991 ensimmäisen pelin ohjelmoijana ja työskenteli sarjan parissa vuoteen 2006 asti.

Jo viime vuoden joulukuussa julkaistu elokuvajuliste herätti kauhunsekaista ihmetystä, lähinnä Sonicin karvaisten jalkojen vuoksi.

Nyt elokuvasta vuotanut koko Sonic-hahmo joutui kritiikin kohteeksi. Palaute kohdistuu pääasiassa siilin silmiin sekä ruuminrakenteeseen. Myös Sonicin karvaiset, valkoiset kädet ihmetyttävät, sillä pelihahmolla oli valkoiset hanskat.


Osa pelifaneista ovat tehneet korjauksia kuvaan esittääkseen miltä Sonicin kuuluisi todellisuudessa näyttää. Fanit myös vertaavat Sonicin hahmoa Pokemon-hahmoihin, joita Warner Bros. Pictures ei ole muuttanut merkittävästi Pokémon Detective Pikachu -elokuvaa varten.

Kommentoi

Yakuza Kiwami 2 saapuu PC:lle toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Yakuza Kiwami 2 saapuu PC:lle toukokuussa 23

Yakuza Kiwami 2 saapuu PC:lle ja Steam -palveluun toukokuun 9. päivä. Kiwami 2 on uusintaversio alunperin vuonna 2006 Playstation 2:lle ilmestyneestä Yakuza 2 -pelistä. Se julkaistiin Playstation 4 -konsolille Japanissa 2017 ja muualla seuraavan vuonna.

Peli on täysin optimoitu PC:lle ja tukee 4K resoluutiota sekä ruudunpäivitys on rajaamaton. PC-versio tuo myös enemmän mahdollisuuksia näppäinten ja grafiikka-asetusten muokkaukseen.

Pelin voi ennakkotilata jo nyt Steamin kautta 30€ hintaan ja ennakkotilaajat saavat myös Clan Creator Bundle -lisäosan.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Terminator: Dark Fate -näyttelijät esillä leffan ensimmäisissä kuvissa Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator: Dark Fate -näyttelijät esillä leffan ensimmäisissä kuvissa 16

on julkaissut ensimmäiset kuvat tulevasta Terminator: Dark Fate -elokuvasta. Järjestyksessään kuudes Terminator -elokuva on suora jatko-osa vuona 1991 ilmestyneelle Terminator 2: Judgement Day. Elokuvan ohjaa Tim Miller (Deadpool, ) ja tuottajaksi palaa kahden ensimmäisen leffan tuottanut James Cameron.

Leffan päärooleissa nähdään paluun tekevät Arnold Schwarzenegger ja Linda Hamilton. Muissa rooleissa nähdään Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna sekä Diego Boneta.

Terminator: Dark Fate saapuu elokuvateattereihin marraskuun 1. päivä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Sega Genesis Mini ilmestyy syyskuussa – mukana 40 peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Sega Genesis Mini ilmestyy syyskuussa – mukana 40 peliä 25

90-luvun taitteen legendaarinen 16-bittinen Genesis (Euroopassa Mega Drive) -konsoli on liittymässä retrokonsoleiden henkiinherätyskarkeloihin. Genesis Mini -nimellä kulkeva ilmestyy syyskuun 19. päivä ja se tulee sisältämään 40 valmiiksi ladattua peliä. Mukana on mm. Ecco the Dolphin, Castlevania: Bloodlines sekä tietenkin the Hedgehog.

Konsolin ulkonäkö noudattaa alkuperäisen Pohjois-Amerikassa vuonna 1989 julkaistua versiota. Sen koko on n. 55% alkuperäisestä koosta. Noin 70€ hintaan kuuluu minikonsoli, kaksi täysikokoista ohjainta, HDMI-kaapeli, virtakaapeli sekä -adapteri. Konsolille tulevista peleistä on julkaistu vasta kymmenen:

  • Ecco the Dolphin
  • Castlevania: Bloodlines
  • Space Harrier 2
  • Shining Force
  • Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine
  • Toe Jam & Earl
  • Comix Zone
  • Altered Beast
  • Gunstar Heroes

 

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi