Esimakua Mortal Kombat -elokuvaan – Ensimmäiset minuutit nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Esimakua Mortal Kombat -elokuvaan – Ensimmäiset minuutit nyt katsottavissa

Samannimiseen videopelisarjaan perustuva elokuva saa odotetun ensi-iltansa 23. päivä huhtikuuta. Innokkaimmille faneille on nyt julkaistu maistiainen, kun elokuvan ensimmäiset seitsemän minuuttia ovat nähtävillä alapuolella.

Rauhallisesti käynnistyvä pätkä loppuu Scorpionin ja Sub-Zero kohtaamiseen. Fanien onneksi jatkoa videolle on luvassa kokonaisen elokuvan muodossa perjantaina. Hieman yli kuukausi sitten Simon McQuoidin ohjaama Mortal Kombat sai ensimmäisen trailerinsa, joka sai faneilta ylistävän vastaanoton. Traileri on tehnyt nyt historiaa katsotuimpana lapsilta kielletyn elokuvan trailerina peitoten suositut elokuvat kuten Deadpool ja Logan. Elokuvan onkin lupailtu pysyvän uskollisena pelisarjalle ja ottavan kaiken irti ikärajoituksestaan.

Olemme aiemmin uutisoineet esimerkiksi elokuvaan uudistetusta tunnusmusiikista, joka on kuunneltavissa täältä.

Kommentoi

Tältä kuulostaa Mortal Kombat -elokuvaan päivitetty tunnusmusiikki Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä kuulostaa Mortal Kombat -elokuvaan päivitetty tunnusmusiikki

Mortal Kombat

Tunnettu Techno Syndrome -kappale on saanut päivityksen vuoteen 2021, kun tulevasta -elokuvasta julkaistaan lisää sisältöä. Yksi suosituimmista videopelisarjojen tunnusmusiikeista on kiistatta Mortal Kombat -sarjan tunnari ”Techno Syndrome”. Nyt legendaarinen kipale on saanut päivityksen Mortal Kombat -elokuvaan ja on kuunneltavissa alla olevalla videolla.

Päivitetty versio on elokuvasäveltäjä Benjamin Wallfiscin käsialaa, joka on aiemmin säveltänyt musiikkia elokuviin kuten ”Blade Runner 2049”, ”Shazam!”, ”The Invisible Man” sekä ”Hidden Figures”. Elokuvan soundtrack ja tunnusmusiikki julkaistaan WaterTower Music -levy-yhtiön toimesta, joka on Warner Bros. -studion omistuksessa toimiva levy-yhtiö. WaterTower Music on vastuussa elokuvien kuten ”Justice League” ja ”Godzilla vs. Kong” alkuperäisistä sävellyksistä.

”Techno Syndrome” tehtiin alunperin mainokseen, mutta päätyikin videopelisarjaan ja nyt vuosien saatossa siitä on tehty useita versioita ja parodioita. Alkuperäisen kappaleen tekivät Praga Khan ja Olivier Adams eli ”The Immortals”. Molemmat ovat Lords of Acid -yhtyeen jäseniä. Kappaletta on käytetty myös ensimmäisessä Mortal Kombat -elokuvassa vuonna 1995.

Mortal Kombat julkaistaan 23. päivä huhtikuuta

Kommentoi

Mortal Kombat elokuvan ensi-ilta viivästyy Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat elokuvan ensi-ilta viivästyy

Mortal Kombat

Fanien pitkään odottama elokuva lykkää julkaisupäiväänsä. New Line Cineman samannimiseen tappelupelisarjaan pohjautuva elokuva nähdäänkin viikkoa myöhemmin kuin alun perin oli ilmoitettu. Päätös tulee luultavasti Warner Bros. yhtiön toimesta. Viivästyminen liittyy mahdollisesti Warner Bros. studion toiseen elokuvaan Godzilla vs Kong, joka on saanut luotua kiitettävästi kassavirtaa yhtiölle, joten Mortal Kombat -elokuvan julkaisu saattaisi tulla liian aikaisin.

Uutta Mortal Kombat -elokuvaa on työstetty jo kymmenien vuosien ajan. Pelisarjasta on tehty aiemmin kaksi elokuvaa, joista ensimmäinen nähtiin vuonna 1995 ja jatko-osa saapui teattereihin kaksi vuotta myöhemmin. Molemmat elokuvat saivat karut arviot kriitikoilta ja elokuvien kassatulot jäivät niukoiksi teattereiden puolella. Warner Bros. osti myöhemmin oikeudet teoksiin ja aloitti peliin pohjautuvan elokuvan kehityksen puhtaalta pöydältä.

Kuukausi sitten Simon McQuoidin ohjaama Mortal Kombat sai ensimmäisen trailerinsa, joka sai faneilta ylistävän vastaanoton. Traileri on tehnyt nyt historiaa katsotuimpana lapsilta kielletyn elokuvan trailerina peitoten suositut elokuvat kuten Deadpool ja Logan. Elokuvan onkin lupailtu pysyvän uskollisena pelisarjalle ja ottavan kaiken irti ikärajoituksestaan.

Alkuperäinen julkaisupäivä teattereissa ja HBO Max -palvelussa oli huhtikuun 16. päivä, mutta onkin nyt viivästymisen myötä 23. huhtikuuta.

Kommentoi