Ensimmäinen pohjoismainen alkuperäisreality tulossa Prime Videolta Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen pohjoismainen alkuperäisreality tulossa Prime Videolta

The Bridge - Antti Reini

Amazonin suoratoistopalvelu Prime Video on julkaisemassa ensimmäisen pohjoismaisen alkuperäisrealityn nimeltään The Bridge. Mukana sarjassa tulee olemaan 12 toisilleen tuntematonta suomalaista kilpailijaa ja palkintopotissa 50 000 euroa.

on ikoninen realitysarja, jossa kilpaillaan keskellä kaunista mutta ankaraa pohjoismaista luontoa. Voittajaa odottaa 50 000 euron palkintopotti, joka löytyy saarelta 300 metrin päässä rannasta. Päästäkseen saarelle on kilpailijoiden rakennettava yhteistuumin silta.

Aikaa on kuitenkin rajoitetusti, vain kaksi viikkoa, ja apuvälineinä ainoastaan perustyökalut sekä hyvin rajallisesti muita tarvikkeita. Tähän kiteytyy kuitenkin vain pelin fyysinen puoli ennen varsinaista psykologista valtakamppailua, sillä lopulta vain yksi kilpailija voittaa palkintopotin. Tekevätkö kilpailijat epäitsekkäästi yhteistyötä vai lentävätkö puukot selkien takana alusta lähtien, kun kukin tavoittelee palkintoa omakseen?

“Maailmanlaajuisten alkuperäissarjojemme menestyksen siivittämänä, mukaan lukien The Boys ja Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset, olemme erittäin iloisia voidessamme tuoda pohjoismaisille asiakkaillemme ensimmäisen käsikirjoittamattoman paikallisen alkuperäissarjan, The Bridgen. Tiedämme, että asiakkaamme kaikkialla Pohjoismaissa rakastavat realitysarjoja, joten julkaisemme nyt neljä paikallisversiota The Bridge -sarjasta, jotka esitetään Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Tämä on osoitus siitä, että haluamme investoida Prime Videon sisältöihin kaikkialla Pohjoismaissa.”

kertoo Martin Backlund, head of content, UK & Nordics, Prime Video

on Prime Videon selviytymisformaatti, joka on kuvattu kauniissa pohjoismaisessa erämaassa. Se on täynnä draamaa, jännitystä ja haasteita sekä mielelle että keholle. Olemme iloisia voidessamme tuoda Prime Videolle Pohjoismaissa lisää paikallista ääntä ja tarinoita. Emme malta odottaa, miten asiakkaamme tulevat reagoimaan.”

kertoo Andreas Hjertø, Head of Nordics Content, Prime Video

“Odotamme innolla näyttelijän ja kirjailijan Antti Reinin esittelyä The Bridgen kertojana suomalaisille Prime Videon katsojille. Antti on sydämeltään todellinen tarinankertoja ja olemme erittäin innoissamme voidessamme luoda ainutlaatuista ja mukaansatempaavaa tarinankerrontaa hänen kanssaan.

kertoo Karin Lindstrom, Head of Nordic Local Originals

The Bridge -sarjan Suomessa tuottaa Endemol Shine Finland, ja sarja koostuu kuudesta 40 minuutin jaksosta, joista kolme ensimmäistä saavat ensi-iltansa Prime Videossa 4. marraskuuta. Loput kolme jaksoa julkaistaan viikoittain.

on alkuperäinen Banijay-formaatti, jonka on Espanjassa tuottanut Zeppelin, joka on osa Banijay Iberiaa.
Sarja liittyy tuhansien Prime Videossa saatavilla olevien tv-ohjelmien ja elokuvien joukkoon, joita ovat mm. Ruotsissa käsikirjoitettu komediasarja Toppen sekä muut kansainväliset Amazon Original -sarjat, kuten Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset, The Boys, The Wheel of Time ja The Terminal List.

The Bridge -sarjasta julkaistaan paikalliset versiot kaikissa Pohjoismaissa Prime Video -palvelussa 4. marraskuuta.

Kommentoi

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja Kommentit pois päältä artikkelissa Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Prime Videon jättituotanto kakkoskaudella nähdään seitsemän uutta hahmoa. Nyt näiden hahmojen näyttelijät on paljastettu.

Uusien näyttelijöiden mukana on Gabriel Akuwudike (Hanna, Ridley Road, War of the Worlds), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown, House of Cards), Amelia Kenworthy, Nia Towle, sekä Nicholas Woodeson.

Örkkien johtaja Adarin näyttelijä tulee vaihtumaan kakkoskaudella. Roolissa nähdään (Peaky Blinders, The Sandman).

Toinen kausi on parhaillaan tuotannossa briteissä.

Kommentoi

Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt

Saara Aalto pränkkää Suomea

on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia.

Sarjassa katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään Suomen eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi.

Saara Aalto pränkkää Suomea -sarjan avausjaksossa jekutetaan TV-persoona Sauli Koskista. Jakson loppuhuipennus saa monessa mukana olleen TV-konkarin kiemurtelemaan tuolissaan.

Toisessa jaksossa pränkätään Suomen menestyneimpiin koripalloilijoihin lukeutuvaa Petteri Koposta, jonka tunneskaala innostuksesta ihmetykseen ovat silmin nähtävissä koko jakson ajan.

Kolmannessa jaksossa moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä joutuu Saara Aallon pränkkäyksen uhriksi.

Sarjan neljäs jakso on omistettu Jukka Hildénille, joka on Suomen TV-viihteen konkari ja jekkumestari vailla vertaa. Niinpä onkin herkullista, kun hänen vaimonsa Chachi järjestää miehelle mojovan yllätyksen!

Viidennessä jaksossa pränkkäysvuorossa on Justimus, joka on yksi Suomen tunnetuimmista komediaryhmistä. Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen onkin totuttu näkemään lukemattomissa sketseissä tiiviissä yhteistyössä. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin kaksi vastaan yksi. Pränkkinaruista vetelee tuttuun tapaan Saara Aalto!

Kauden kuudes jakso on yllätyksiä täynnä ja finaalipränkkäys tullaan viemään vielä astetta korkeammalle.

Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta. Ensi-illan jälkeen julkaistaan kaksi jaksoa joka perjantai. Ensimmäinen kausi koostuu kaikkiaan kuudesta jaksosta.

Kommentoi