Ensimmäinen The Witcher -peli ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen The Witcher -peli ladattavissa ilmaiseksi

Mikäli The Witcher -sarjan ensimmäinen osa on vielä pelaamatta niin nyt se kannattaa haalia omaksi ihan ilmaiseksi. jakaa peliä samaan pelisarjaan kuuluvan Gwent -korttipelin kylkiäisenä.

Mitään The 3 -kaltaista spektaakkelia ei kuitenkaan kannata odottaa vaikka pelisarjan ensimmäinen osa onkin syvällinen RPG-kokemus. Vuonna 2007 ilmestynyt peli kärsii teknisesti erityisesti taisteluissa ja muitakin bugeja pelistä löytyy. Ymmärrettävästi peli ei myöskään ulkonäöllisesti ole sitä mitä tänäpäivänä on totuttu näkemään.

Jos ilmainen ja Gwent -korttipeli kiinnostaa niin suuntaa selaimesi GOGin kampanjasivulle.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

Netflix on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva Netflix suoratoistopalveluun.

Kommentoi

Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Jazz Jackrabbit 2

Klassinen vuoden 1998 tasohyppelypeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle GOG -kauppapaikasta. Peli on ladattavissa ainoastaan hieman yli vuorokauden, joten toimi nopeasti.

Peli muistetaan erityisesti värikkäistä tasoistaan ja erittäin nopeasta pelirytmistä. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa jaetulla ruudulla. Mukana on myös moninpeli, jossa on mm. Capture the Flag, Race ja Battle -pelitilat.

Voit ladata Collection -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Kommentoi