Ensimmäinen The Witcher -peli ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen The Witcher -peli ladattavissa ilmaiseksi

Mikäli The Witcher -sarjan ensimmäinen osa on vielä pelaamatta niin nyt se kannattaa haalia omaksi ihan ilmaiseksi. jakaa peliä samaan pelisarjaan kuuluvan Gwent -korttipelin kylkiäisenä.

Mitään The 3 -kaltaista spektaakkelia ei kuitenkaan kannata odottaa vaikka pelisarjan ensimmäinen osa onkin syvällinen RPG-kokemus. Vuonna 2007 ilmestynyt peli kärsii teknisesti erityisesti taisteluissa ja muitakin bugeja pelistä löytyy. Ymmärrettävästi peli ei myöskään ulkonäöllisesti ole sitä mitä tänäpäivänä on totuttu näkemään.

Jos ilmainen ja Gwent -korttipeli kiinnostaa niin suuntaa selaimesi GOGin kampanjasivulle.

Kommentoi

Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille

Blade Runner 1997

Westwood Studiosin vuoden 1997 Runner -kulttiklassikon uusinto Blade Runner: Enhanced Edition ilmestyy huomenna kesäkuun 23. päivä PC:lle ja konsoleille.

Kyseessä on pelin digitaalinen versio, mutta saatavilla tulee myös fyysinen versio Limited Run Gamesin toimesta. Fyysinen versio saapuu perjantaina ainoastaan ja 4 -konsoleille.

Pelin kehityksestä on vastannut klassikoiden henkiin herättämisessä kouliintunut Nightdive Studio ja fyysisen painoksen julkaisusta vastaa Limited Run Games.

Pelissä Roy McCoy metsästää omille teilleen päätyneitä androideja, haastatellen hahmoja ja tutkien ympäristöään. Pelissä nähdään tuttuja maisemia vuoden 1982 saman nimisestä elokuvasta. Pelin hahmomallinnukset on päivitetty tähän päivään, sekä välianimaatiot ovat saaneet piristysruiskeen. Pelissä on myös tuki laajakuvanäyttöille.

Alkuperäinen Westwoodin versio pelistä herätettiin henkiin viime joulukuussa kahdeksan vuotta kestäneen ScummVM -projektin avulla. Kyseinen versio on parhaillaan saatavilla GOG -palvelun kautta PC, Linux ja OSX -alustoille.

Runner: Enhanced Edition ilmestyy kesäkuun 23. päivä 4, ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi

Keskiaikasimulaatio The Guild 3 ilmestyi virallisesti – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikasimulaatio The Guild 3 ilmestyi virallisesti – katso julkaisutraileri

The Guild 3

Synkkään keskiaikaan sijoittuva The Guild 3 -peli on ilmestynyt vihdoin pois Early Access -tilasta PC:lle. Samalla pelistä on saatu uusi julkaisutraileri, joka avaa hyvin pelin kulkua.

Keskiaikaista kauppaa ja historiallista elämäsimulaatiota yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät rakentamaan oman kuningaskuntansa Eurooppaan.

Tarkoitus on kerryttää mainetta ja pelaajan päätettäväksi jää haluaako vakiinnuttaa arvovaltainen asema, ryhtyä ilmiantajaksi, kaupungin legaatiksi tai vaikkapa pormestariksi.

Pelissä yhdistyvät nerokkaasti eri elementtejä roolipeleistä, taloussimulaatioista, strategiapeleistä sekä elämäsimulaatioista.

on saatavilla PC:lle Steamin ja GOGin kautta. Peli ilmestyi alunperin Early Access -tilassa vuonna 2017.

Kommentoi