Ensimmäinen The Witcher -peli ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen The Witcher -peli ladattavissa ilmaiseksi

Mikäli -sarjan ensimmäinen osa on vielä pelaamatta niin nyt se kannattaa haalia omaksi ihan ilmaiseksi. jakaa peliä samaan pelisarjaan kuuluvan -korttipelin kylkiäisenä.

Mitään The Witcher 3 -kaltaista spektaakkelia ei kuitenkaan kannata odottaa vaikka pelisarjan ensimmäinen osa onkin syvällinen RPG-kokemus. Vuonna 2007 ilmestynyt peli kärsii teknisesti erityisesti taisteluissa ja muitakin bugeja pelistä löytyy. Ymmärrettävästi peli ei myöskään ulkonäöllisesti ole sitä mitä tänäpäivänä on totuttu näkemään.

Jos ilmainen Witcher ja Gwent -korttipeli kiinnostaa niin suuntaa selaimesi GOGin kampanjasivulle.

Visuaalinen novelli Devil’s Kiss ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Visuaalinen novelli Devil’s Kiss ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Devil's Kiss

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi visuaalista novellia Devil's Kiss. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2020 ilmestynyt peli on -pelin esi-osa ja siinä sankarit Dan ja Ben yrittävät selviytyä flirttailun ja demonien täyttämästä ensimmäisestä koulupäivästään.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

The Witcher -kirjat saavat jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -kirjat saavat jatkoa

The Witcher

Seuraava Andrzej Sapkowskin kirjoittama Witcher-kirja tulee olemaan itsenäinen tarina, joka keskittyy Geraltiin, kuten tekijä on vahvistanut. Kyseessä on samantyylinen teos kuin Season of Storms.

Sapkowski kertoi Beyond Pixels -haastattelussa, että seuraava kirja, jolla ei toistaiseksi ole nimeä, ei tule olemaan osa suurempaa Witcher-maailmaan sijoittuvaa sarjaa.

”Ei, se ei ole suunnitelmani nyt”, Sapkowski vastasi, kun kysyttiin, olisiko teos yhteydessä muihin Witcher-tarinoihin. ”Tämä uusi kirja tulee olemaan itsenäinen, mutta ehkä, kuka voi sanoa. Kirja käsittelee suoraan Geraltia, mutta en kerro enempää. Se on ulkona pentalogiasta.”

Tämä asettaa sen samaan tyyliin kuin Season of Storms, kahdeksas ja viimeisin Witcher-kirja, joka julkaistiin ja ainoana itsenäisenä teoksena. Tämä tarkoittaa, että vaikka se on osa muuta kirjasarjaa ja mainitsee tapahtumia muualta, se ei kerro tarinaa, joka on yhteydessä tai rinnakkainen pää Witcher-saagaan, joka kerrotaan uudelleen -sarjassa.