Ensimmäisen kotimaisen NFT-mobiiliajopelin myynti alkaa maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäisen kotimaisen NFT-mobiiliajopelin myynti alkaa maaliskuussa

Apex Kings NFT Racing

Helsinkiläinen Apex Kings Racing -ajopelin kehittäjä on julkistanut yhteistyön WAX -lohkoketjualustan kanssa, mahdollistaakseen virtuaalisten keräilykohteiden luomisen, ostamisen ja myymisen eri peleissä.

Yhteistyö on ollut käynnissä jo kuukausien ajan ja nyt Supremacy Games julkistaa tiedon myös pelaajayhteisölle. WAX on paitsi pelikehittäjän pitkäaikainen sijoittaja ja tukija, myös keskeisessä roolissa Apex Kings NFT Racingin kehittämisessä ja menestyksessä. Yhteistyön myötä pelaajat voivat hyödyntää WAX-valuuttaa pelissä, tehdä kauppaa pelin sisäisillä tavaraomistuksilla ja luoda omia kauppapaikkoja pelin sisällä. Tämä mahdollistaa pelaajien välisen kaupankäynnin turvallisesti ja läpinäkyvästi lohkoketjutekniikkaa hyödyntämällä.

WAX on tehnyt perusteellista arviointityötä monien pelien parissa ja huomannut Apex King NFT Racingin poikkeuksellisen hyvän potentiaalin sekä pelin ainutlaatuisen arvon. Kymmenien pelien joukosta vain Apex Kings on läpäissyt WAX:n tiukat vaatimukset ja näin ansainnut WAX:n tuen ja luottamuksen. Sen ansiosta pelaajille voidaan tarjota korkealuokkainen pelikokemus.

”Olemme saaneet useita pyyntöjä yhteistyöjulkaisujen saralla, mutta vain yksi kaikista on vastannut tiukkoihin vaatimuksiimme. Olen iloinen voidessamme julkistaa yhteistyön Supremacy Gamesin kanssa. Supremacy Games on mahtava pelinkehittäjä, jonka näkemys pelaajien digitaalisen omistuksen mahdollisuuksista on linjassa omamme kanssa. Tämä peli on sekä graafisesti upea että mukava pelata. Olen varma, että myös pelaajat rakastavat sitä.”

kommentoi WAXin pelitoimen johtaja Michael Rubinelli

”Olemme innoissamme voidessamme julkistaa kumppanuutemme WAX:n kanssa, joka on tukenut työtämme alusta asti. Heidän lohkoketjuteknologiansa ja asiantuntevuutensa ovat olleet äärimmäisen tärkeitä pelin kehittämisessä ja onnistumisessa.

kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Tämä kumppanuus voi tuoda lohkoketjupelaamisen ja autoalan yhteen pelaajien iloksi. Apex Kings NFT Racing on uudenlainen web3-teknologiaa hyödyntävä ajopeli, jossa pelaajat voivat kerätä ja tehdä kauppaa ainutlaatuisilla virtuaalisilla keräilykohteilla. Nämä on mallinnettu oikeista automerkeistä ja automalleista. Tämä ominaisuus tuo peliin lisää strategista syvyyttä ja tarjoaa pelaajille useita lisämahdollisuuksia. Yksi näistä on NFT-autojen kerääminen, joka tuo lisäarvoa pelin pelaamiseen. Aivan kuten oikeassakin maailmassa, tietyt automallit ovat muita harvinaisempia ja arvokkaampia. Tällaisia autoja voivat esimerkiksi olla vaikeasti hankittavat autot tai poikkeuksellisen suorituskykyiset automallit.

Yksi pelin ainutlaatuisista ominaisuuksista on pelin vastine tosielämän harvinaisuuksille. Pelissä olevien digitaalisten autojen määrä vastaa todellisten automallien tuotantomääriä. Näin NFT-autojen kerääminen ja näillä tehty kaupankäynti tuo peliin kiehtovan lisän, joka omalla tavallaan auttaa pelaajia menestymään ajokisoissa ja auttaa näin ansaitsemaan erilaisia palkintoja.

Ensimmäiset Apex Kings NFT Racing -autot tulevat saataville kolmen auton yllätyspaketeissa maaliskuun 2023 lopulla. Pian tämän jälkeen peli avautuu pelattavaksi rajatulle yleisölle.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Switchille maaliskuun alussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Switchille maaliskuun alussa – katso uusi traileri

Snufkin: Melody of Moominvalley

Ruotsalainen julkaisija ja norjalainen studio ovat julkaisemassa musiikillista seikkailupeliä :lle ja Nintendo Switchille maaliskuun 7. päivä.

Tämä kauniisti luotu peli loihtii kirjailija Tove Janssonin rakastetun Muumimaailman eloon kutsuen pelaajat ihmetystä herättävälle matkalle täynnä syvällisiä tarinoita ja koskettavan tunteikkaita hetkiä.

”Miljoonat kaikenikäiset lukijat ovat rakastuneet Muumi-tarinoihin. Heille tämä peli tarjoaa uuden tavan tutustua tuttuihin hahmoihin tilanteissa, jotka olisivat voineet tapahtua alkuperäisissä tarinoissa, mutta jotka heräävät nyt eloon uudessa ja upeassa ympäristössä. Peli esittelee samalla hahmot upeasti sellaiselle yleisölle, jolle muumit eivät ole tuttuja ja jotka löytävät varmasti suosikkinsa sen hahmokatraan joukosta.” 

toteaa Moomin Charactersin toimitusjohtaja Roleff Kråkström.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia on tarinoiden täyttämä musiikkiseikkailu, jossa Nuuskamuikkunen entisöi laaksoa ja auttaa sitä kodikseen kutsuvia veikeitä ja unohtumattomia hahmoja ja otuksia. Muumilaaksoon on ilmestynyt joukko kammottavia puistoja, jotka häiritsevät sen maisemaa ja luonnonharmoniaa. Pääset Nuuskamuikkusena harhauttamaan konstaapeleita, irrottamaan kylttejä ja kaatamaan väärin asetettuja patsaita, kun yrität palauttaa luonnon ja asukkien kodit entiselleen ja estää samalla uutteran puistonvartijan suunnitelmat.

  • Hyppää lämminhenkiseen ja tarinoiden täyttämään seikkailupeliin, joka on luotu satukirjojen tyyliin.
  • Aja niuho puistonvartija ja hänen kamalat puistonsa pois Muumilaaksosta luotettavan huuliharppusi, hiiviskelyn ja matkalla tapaamiesi ystävien avulla.
  • Tapaa yli 50 ihastuttavaa hahmoa ja olentoa, jotka kutsuvat Muumilaaksoa kodikseen.
  • Koe kertomuksellinen peli ja ihastuttavia tarinoita ja tehtäviä, joiden keskiössä ovat Tove Janssonin rakastetut hahmot.
  • Tutki Muumilaakson avointa maailmaa ja ratkaise matkan varrella musiikki- ja ympäristöpulmia selvittääksesi mitä laaksolle on tapahtumassa.
  • Sukella kauniiseen äänimaailmaan, jonka musiikki ja melodiat on sävelletty yhteistyössä Sigur Rósin kanssa.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Nintendo Switchille maaliskuun 7. päivä. Pelin voi ennakkotilata jo tänään. - ja -versiot julkaistaan myöhemmin.

[Steam item=”1808680″]

Turtle Beachin uusi lippulaivaohjain Stealth Ultra on nyt saatavilla Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin uusi lippulaivaohjain Stealth Ultra on nyt saatavilla Suomessa

Turtle Beach Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller

on julkaissut odotetun Stealth Ultra -langattoman ohjaimen Xbox -konsoleille Suomessa.

Ohjain on saanut kiitosta kriitikoilta ja tarjoaa pelaajille monipuolista hallintaa ja mukautettavuutta eri alustoilla. Se käyttää Turtle Beachin omaa langatonta teknologiaa Xbox- ja Windows-laitteiden kanssa ja tukee Bluetoothia Smart TV:issä sekä -laitteissa.

Muihin ominaisuuksiin kuuluu myös magneettiset hallitehosteiset sauvat, tarkat mikrokytkinpainikkeet ja erikoinen Connected Command Display -näyttö.

“Kun Stealth Ultra on saanut paljon kiitosta kriitikoilta ja siitä on tullut Turtle Beachin historian nopeimmin myydyin ohjain, siitä on selvästi tullut ehdottomasti haluttu ohjain. Tiimimme on jälleen kerran toimittanut asiantuntevasti ensiluokkaiset komponentit, rakenteen laadun ja ominaisuudet, jotka nostavat Stealth Ultra -ohjaimen markkinoiden muiden ohjainten yläpuolelle ja kohottavat koko tuoteryhmän rimaa. Tämä virstanpylväs korostaa sitoutumistamme siihen, että tarjoamme pelaajille huipputeknologiaa ja vertaansa vailla olevan pelikokemuksen.”

toteaa Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalista myynnistä vastaava vanhempi varajohtaja.

Turtle Beachin Designed for Xbox Stealth Ultra Wireless Smart Controller on saatavilla 199,99 euron hintaan valmistajan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä Suomessa.