Ensimmäiset kuvat Harrison Fordin esittämästä Thunderboltista nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäiset kuvat Harrison Fordin esittämästä Thunderboltista nyt julki

Ikoniksikin tituleerattu Harrison Ford liittyy Marvelin elokuvauniversumiin Thaddeus ”Thunderbolt” Rossin roolissa tulevassa jatko-osassa Captain America: New World Order.

Internetin ihmeelliseen maailmaan on juuri vuotanut kuvamateriaalia kulissien takaa, joka paljastaa miltä Fordin hahmo tulevassa Marvel-spektaakkelissa näyttääkään. Just Jaredin näpsimissä ja sosiaaliseen mediaan jaetuissa kuvissa nähdään Ford Thunderbolt Rossina, joka on nyt Yhdysvaltain presidentti. Fanien suruksi Thunderboltin tavaramerkiksi muodostuneet miehekkään viikset vielä puuttuvat.

Kuvat voit tarkistaa tästä alta:

Captain America: New World Order saa ensi-iltansa keväällä 2024.

Kommentoi

Mario-elokuva ylittää Disneyn animaation hittielokuvan Frozenin lipputuloissa Kommentit pois päältä artikkelissa Mario-elokuva ylittää Disneyn animaation hittielokuvan Frozenin lipputuloissa

. -elokuva on ollut valtava menestys Nintendolle ja Illuminationille sen debytoinnista huhtikuussa lähtien ja nyt se on saavuttanut jälleen uuden virstanpylvään.

Ylitettyään miljardin dollarin rajan maailmanlaajuisissa lipputuloissa viime kuussa, elokuva on nyt noussut Disney'n vuoden 2013 animaatiohittielokuvan Frozenin ($1,284 miljardia) ohi.

Uusimmat luvut paljastavat, että Mario-elokuva on nyt tehnyt uskomattomat $1,288 miljardia, sijoittuen siten ”kaikkien aikojen tuottavimpien animaatioelokuvien” listalla Frozen 2:n ($1,45 miljardia) alle. Teknisesti ottaen The Lion King -elokuvan uusintaversio johtaa listaa ($1,66 miljardia).

Rapakon takana elokuvaa voikin vuokrata jo digitaalisessa muodossaan kotisohviltakin, mutta täällä meidän päässä tätä julkaisumuotoa saadaan odotella ilmeisesti vielä tovin verran.

Kommentoi

Tätä on odotettu! – Indiana Jones -elokuvat ilmestyivät Disney + -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Tätä on odotettu! – Indiana Jones -elokuvat ilmestyivät Disney + -palveluun

Indiana Jones

-faneilla on syytä juhlaan, sillä kaikki legendaariset Indiana Jones -elokuvat ovat nyt saatavilla suoratoistopalvelu -tilaajille. Tämä ilahduttaa taatustu monia Indiana Jones -elokuvien ystäviä ympäri maailmaa.

Disney ilmoitti tänään, että se on lisännyt kaikki Indiana Jones -elokuvat palvelunsa valikoimaan. Sarjaan kuuluu klassikkoelokuvat ”Indiana Jones ja tuomion temppeli” (1984), ”Indiana Jones ja viimeinen ristiretki” (1989), ”Indiana Jones ja Kadonneen Aarteen Metsästäjät” (1981) sekä ”Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta” (2008).

Viidennen osan, on määrä saapua elokuvateattereihin 30. kesäkuuta ja sen on ohjannut James Mangold, jonka käsialaa ovat mm.elokuvat Logan ja Le Mans 66. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Indiana Jones -elokuvan ohjaa joku muu kuin Steven Spielberg.

Kommentoi