Ensimmäiset tunnelmat Madden NFL 21:sta Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäiset tunnelmat Madden NFL 21:sta

Madden NFL 20

on julkaissut nostalgisen videopätkän jossa esitellään lyhyesti pelisarjan historiaa. Lyhyt on myöskin uusimman tulevan painoksen esittely ja videossa keskitytäänkin enemmän yleisen fiiliksen nostamiseen tuoreen Super Bowl -voittajan Patrick Mahomesin kanssa.

Video keskittyy tulevaan Series X -konsoliin ja pelin mainitaankin olevan optimoitu kyseiselle laitteelle. Mikäli Maddenin hankkii Xbox Onelle sen luvataan olevan ilmaiseksi ladattavissa myös :lle.

Yleinen viesti on, että tulevaisuudessa jenkkifutis ei pelkästään näytä hyvältä, mutta myös tuntuu. Jäädään odottelemaan, miten EA saa tuotua entistä enemmän fiilistä pelikokemukseen. Lisää uutisia on Patrick Mahonesin mukaan luvassa pian ja paljon.

Kommentoi

F1 22 -formulapeli ilmestyy perjantaina – katso uusi julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa F1 22 -formulapeli ilmestyy perjantaina – katso uusi julkaisutraileri

F1 22

Electronic Artsin ja Codemastersin odotetun 22 -peli ilmestyy vihdoin tänä perjantaina heinäkuun 1. päivä. Nyt pelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Samalla pelin kuskien arvostelut on julkaistu. Myös pelin My Team -tilasta on saatu lisätietoja. Tilan voi aloittaa kolmessa eri vaiheessa: Newcomer, Midway Challenger tai Championship Contender. Vaiheet helpottavat mikäli pelaaja haluaa aloittaa tyhjältä pohjalta tai kilpailla voitosta heti alkuun.

2022 -pelissä on kaikki uuden 2022 FIA Formula One World Championship -kilpailun autot ja radat, kuten uusi Miamin kilparata.

Myös fysiikanmallinnusta on paranneltu ja Race Day -pelitila tarjoilee kaksi eri vaihtoehtoa; rennompi Broadcast sekä Immersive, jossa pelaaja pääsee tekemään isoja valintoja. Pelissä on myös odotettu -tila, joka tukee ja HTC Vive -laitteita.

22 ilmestyy heinäkuun 1. päivä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. F1 22 Champions Editionin ennakkoon tilaavat pääsevät ajelemaan kolme päivää ennakkoon eli kesäkuun 28. päivä.

Kommentoi

F1 22 -formulapelin ääniraidalla kuullaan mm. Charli XCX sekä Diplo Kommentit pois päältä artikkelissa F1 22 -formulapelin ääniraidalla kuullaan mm. Charli XCX sekä Diplo

F1 22

Electronic Artsin ja Codemastersin odotetun F1 22 -peli ilmestyy vihdoin heinäkuun alussa. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa peliin saadaan täysin kustomoitu ääniraita, jolla kuullaan tunnettuja artisteja, kuten Charlie XCX, Diplo, Icona Pop ja Alesso.

Ääniraidan kappaleet edustavat elektronista tanssimusiikkia ja siivittävät pelaajat entistä paremmin kisatunnelmaan.

Voit katsoa kaikki pelissä kuultavat kappaleet alta.

Bob MosesBroken Belief
BRUX ft. KimbraTake (Pat Lok Remix)
CHAII & Party FavorOh Nah Yeah
Chapter & Verse ft. Yasmin JaneTake Control
Charli XCXGood Ones (THAT KIND Remix)
Charli XCXUsed To Know Me
Chase & Status ft. Ethan HoltHold Your Ground
Cheat Codes ft. Icona PopPayback
Chris Lake, NPCA Dr** From God
CMD/CTRLNo Stress
Danny L Harle & DJ DannyOn A Mountain (Flume Remix)
deadmau5 & Wolfgang GartnerChannel 43
Diplo & TSHA ft. Kareen LomaxLet You Go
Diplo, Damian Lazarus ft. JungleDon’t Be Afraid
EartheaterScripture
Grafix ft. Reiki RuawaiSomewhere
Habstrakt ft. KARRAIce Cold
Jacknife & The Bloody BeetrootsJericho
Joe TurnerForever
Kavinsky ft. Cautious ClayRenegade
KREAM & Millean. ft. BemendéWhat You’ve Done To Me
LP Giobbi ft. Kaleena ZandersCarry Us
Mall GrabBreathing
Meduza ft. HozierTell To My Heart
NGHTMRE, Zeds Dead, Tori LevettShady Intentions
NOISYAll Of U
Öwnboss & SevekMove Your Body
Party FavorToo Much
RL Grime & BaauerFallaway
Sassy 009Blue Racecar
SONIKKULifestyle
WHIPPED CREAM, Big Freedia, UNIIQU3, Moore KismetHold Up

F1 22 ilmestyy heinäkuun 1. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, että PC:lle. F1 22 Champions Editionin ennakkoon tilaavat pääsevät ajelemaan kolme päivää ennakkoon eli kesäkuun 28. päivä.

Kommentoi