Entisen Top Gear -juontaja James Mayn sarjan toinen tuotantokausi sijoittuu Yhdysvaltoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Entisen Top Gear -juontaja James Mayn sarjan toinen tuotantokausi sijoittuu Yhdysvaltoihin

James May: Our Man in Japan

Entisen ja sittemmin Grand Tour -sarjaa juontanut James May on julkaisemassa toista tuotantokauttaan omasta sarjastaan.

James May: Our Man in Japan -sarjan uusi kausi kantaa nimeä: ja se sijoittuu luonnollisesti Yhdysvaltoihin. Kausi käynnistyy Prime Videolla ensi vuonna.

Kapteeni Hidas -liikanimelläkin tunnettu May lähtee yli 6000 kilometrin kiertueelle ympäri Yhdysvaltoja ja seikkailee aina vuoristoilta lutakoihin ja pilvenpiirtäjiltä aavikoille. Sarjassa kulttuurit ja näkökulmat ovat jakuvasti törmäyskurssilla.

Sarjassa nähdään mm. Cape Cod, Seattle, New York, Detroit, Nashville, New Orleans, Houston, Sante Fe, Las Vegas selä Los Angeles.

”Lähden liikkeelle kahdella tavoitteella: Menen länteen, kuten entisajan uudisasukkaat ja etsijät, ja yritän olla lihomatta amerikkalaisista aamiaisista. Olen kasvanut katsellen Amerikkalaisia poliisisarjoja sekä Hollywood elokuvia ja uskon edelleen, että kaikki on parempaa Amerikassa, mutta onko?”

kertoo James May

Sarjan ohjauksesta vastaa ensimmäisestä kaudesta tuttu -palkittu Tom Whitter ja tuottajan toimii Will Daws.

saapuu Prime Video -palveluun ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Heinäkuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa jalkapalloa ja retrokaahailua Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa jalkapalloa ja retrokaahailua

Tässä kuussa Plus -tilaajia hemmotellaan kahdella uudella ilmaispelillä. Jaossa on tällä kertaa Pro Evolution Soccer 2019 ja Horizon Chase Turbo -retrokaahailussa.

Pro Evolution Soccer 2019

Konamin pitkän linjan arvostettu jalkapallopeli Pro Evolution Soccer 2019 (tunnetummin PES 2019) tarjoilee laajan valikoiman oikeita liigoja ja sadoittain tuttuja pelaajia. Kehitä pelajien taitoja tai aloita oma joukkueesi. Pelata voi yhdessä neljän pelaajan kanssa lokaalisti tai verkossa.

tarjoilee aimon annoksen 90-luvun nostalgiaa ja arcade -henkistä ajamista. Pelin kehittäjä AQURIS Game Studio vangitsee 16-bittisen ajan klassikkoiden kuten Out Run, Top Gear sekä fiiliksen modernissa ulko-asussa. Pelata voi yksin tai enintään kolmen kaverin kanssa.

Heinäkuun pelit tulevat ladattavaksi PS Storeen ensi viikon tiistaina heinäkuun 2. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä kesäkuun pelit Borderlands: The Handsome Collection sekä Sonic Mania.

Kommentoi