Entiset Witcher ja Cyberpunk -kehittäjät perustivat uuden pelifirman – uusi roolipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Entiset Witcher ja Cyberpunk -kehittäjät perustivat uuden pelifirman – uusi roolipeli tulossa

Rebel Wolves

Entiset ja Cyberpunk -pelien kehittäjät ovat perustaneet uuden pelifirman nimeltään Rebel Wolves. Firma kehittää parhaillaan synkkään fantasiamaailmaan sijoittuvaa roolipeliä Engine 5:llä.

Rebel Wolvesin on perustanut Konrad Tomaszkiewicz, joka on toiminut mm. 3 ja 2077 -pelien peliohjaajana ja vastannut pelien tuotannosta.

Muita firmaan kuuluvia ovat suunnittelujohtaja Daniel Sadowski ( 1, Growing Up), pääkirjoittaja Jakub Szamałek (Witcher 3, 2077, Thronebreaker), animaatiojohtaja Tamara Zawada ( 3, Shadow Warrior 2), taidejohtaja Bartłomiej Gaweł (Witcher 1-3), talousjohtaja Michał Boryka sekä studion vetäjä Robert Murzynowski.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City

2077 on saamassa oman lautapelin nimeltään Cyberpunk 2077: Gangs of Night City. Projekti kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -joukkrahoituskampanjan avulla.

Pelin taustalla on Games, joka on aiemmin toteuttanut lautapelejä mm. God of War ja Bloodborne -peleistä.

Gangs of Night City -pelissä 1-4 pelaajaa hallitsee Night Cityn häikäilettömiä jengejä ja yrittää saada alamaailmaa haltuunsa. Muita jengejä voi haastaa lihasvoimalla tai hakkeroimalla.

Pelissä nähdään videopelistä tuttuja hahmoja kuten Jackie Welles, Johnny Silverhand sekä Judy Alvarez.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -peli sai vihdoin lentävät autot uuden modin myötä – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -peli sai vihdoin lentävät autot uuden modin myötä – katso video

Cyberpunk 2077 Let There be Flight

Ilmestyessään loppuvuodesta 2020 kovasti odotetusta 2077 -pelistä puuttui monia asioita, joita oli luvattu. Yksi näistä oli lentävät autot, joita pelissä kyllä nähdään mutta niitä ei valitettavasti pääse ohjastamaan, mutta nyt pääsee.

Peliin on nimittäin julkaistu uusi modi nimeltään Let There be Flight, joka mahdollistaa lentävillä autoilla ajamisen. Autoissa on kääntyvät rengasmoottorit, Runner -henkiset äänet sekä täysin mukautetun ohjauksen.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun kovasti keskenkeräistä peliä on paranneltu modaajien toimesta. Viime vuoden lopulla pelin olemassa ollut metrojärjestelmä tehtiin valmiiksi modaajien toimesta.

Pelin kuumeisesti odotettua ensimmäistä lisäosaa ollaan julkaisemassa alustavasti ennen tämän vuoden loppua. Nähtäväksi jäänee mitä tuleva lisäosa sisältää.

Kommentoi