Epäkuolleet saapuvat Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeliin kolmannen kauden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Epäkuolleet saapuvat Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeliin kolmannen kauden myötä

Blood Bowl 3

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema -fantasiaurheilupeli on aloittanut kolmannen pelikautensa.

Legendaariseen Warhammer-fantasiamaailmaan pohjautuva Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli on aloittanut kolmannen pelikautensa. Sen myötä peli laajenee uudella joukkuetyypillä ja neljällä uudella tähtipelaajalla. Lisäksi pelissä on uudenlaiset tilastosivunsa ja uusittu graafinen käyttöliittymä. Päivitykseen sisältyy myös pienempiä uudistuksia sekä erilaisia bugikorjauksia.

Lisäyksistä uusin ja merkittävin on epäkuolleista pelaajista koostuva liittouma. Se tuo manaustaikuuden avulla jo kertaalleen kuolleita pelaajia ja olentoja takaisin pelikenttien äärelle. Tietenkään nämä pelaajat eivät ole elävien palloilijoiden lailla pelaavia ottelijoita, vaan ne muodostavat kokonaan omanlaisensa joukkuetyypin. Tämä tuo kentälle paitsi roppakaupalla kalmaisuutta, myös aivan uudenlaisia pelikuvioita ja taktiikoita.

Täysin uutena taitona avautuu käyttöön tietynlaisille pelaajille varattu taito Multiple Block. Sen avulla voivat tietyt pelaajat blokata useampia pelaajia kerralla, ainakin teoriassa. Niin ikään uudet tähtipelaajat tuovat odottamattomia käänteitä palkkiopelaajien roolissa tiimiin kuin tiimiin. Mukana olevat starat ovat Grim Ironjaw, Horkon Heartripper, Bryce Cambuel, Ivan Deathshroud. Kuten nimistä saattaa arvata, luvassa on varsin monipuolinen kirjo pallopelin osaamista.

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 on saatavilla , , ja S, -konsoleille että :lle.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.