Epic Games jakaa ilmaista lisäosaa Rogue Company -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games jakaa ilmaista lisäosaa Rogue Company -peliin

Rogue Company Season Four Epic Pack

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Rogue Company -toimintamoninpelin neljännen kauden lisäosaa.

Paketti sisältää kaksi ansaittavaa tulista ja räjähtävää hahmoa Switchblade ja Scorch. Saatavilla on myös Inferno Imp asu Switchbladelle sekä 20k Battle Pass kokemuspisteitä.

on alunperin vuonna 2020 ilmestynyt ilmaispelattava moninpeli, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaan erilaisia Rogue -hahmoja ohjaamalla. Pelissä on tavoitepohjaisia pelitiloja ja erilaisia karttoja. Ottelut koostuvat useista eristä.

Season Four Pack on ladattavissa ilmaiseksi Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Fire, Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

Infinite ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi