Epic Games jakaa joulun ajan ilmaispelejä päivittäin – ensimmäisenä Bloons TD 6 Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games jakaa joulun ajan ilmaispelejä päivittäin – ensimmäisenä Bloons TD 6

Bloons TD 6

jakaa parhaillaan ilmaiseksi pelejä jouluna 15 päivän ajan. Ensimmäisenä vuorossa on tornipuolustuspeli Bloons TD 6.

Pelissä pelaajat pääsevät rakentamaan oman voittavan yhdistelmän erilaisia puolustustorneja, sankareita sekä päivittää näitä. Pelata voi joko yksin tai yhdessä 4 pelaajan voimin.

on alunperin vuonna 2018 mobiililaitteille ilmestynyt peli, joka saapui sittemmin :lle ja OSX:lle.

on ladattavissa ilmaiseksi :lle Storen kautta täältä. Myöhemmin tänään tulee ladattavaksi huhujen mukaan Horizon Chase Turbo.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, State of Decay 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linux ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, ja Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi