Epic Games joutumassa jälleen oikeuteen Fortnite -tanssien kopioimisesta Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games joutumassa jälleen oikeuteen Fortnite -tanssien kopioimisesta

Fortnite

saattaa olla jälleen joutumassa oikeuden eteen suositussa -pelissä käytettävien tanssiliikkeiden vuoksi.

Tanssikoreografi Kyle Hanagami syytää yritystä tämän suunnitteleman tanssin kopioimisesta peliin. Tanssikohta on peräisin Hanagamin suunnittelemasta tanssista Charlie Puthin kappaleeseen ”How Long” vuodeslta 2017. Hanagamilla on tekijänoikeus kyseiseen tanssiliikkeeseen.

Fortnite -pelissä kyseinen liike tunnetaan nimellä ”It's Complicated” ja se ilmestyi peliin vuonna 2020. Epic on joutunut aiemminkin pelin tanssiliikkeistä oikeuteen, mutta monissa näytöt eivät ole riittäneet tuomioon.

Hanagami pyrkii saamaan Epicin poistamaan tanssiliikkeen pelistä tuomioistuimen määräyksellä.

Uutisoimme aiemmin kuinka Fortnite pelaajat onnistuivat keräämään yli 70 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen sodasta kärsivän Ukrainan hyväksi. Maaliskuun 29. päivään mennessä keräys oli ylittänyt 100 miljoonan rajapyykin. Keräys kestää huhtikuun 3. päivään asti.

Fortnite OG ja alkuperäinen kartta palaavat vuonna 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Fortnite OG ja alkuperäinen kartta palaavat vuonna 2024

Fortnite

-fanit huomio! Viimeaikaisen OG-kauden valtavan menestyksen jälkeen, ja sen alkuperäinen kartta ovat tekemässä paluun vuonna 2024.

Uutinen ilmoitettiin Fortniten virallisella Twitter-tilillä, jossa kehittäjät kertoivat, että OG-kausi oli ”Paljon ylittänyt odotuksia” ja että tiimi oli innoissaan tuodessaan sen takaisin.

Twiitti päättyi lauseeseen ”Sillä välin, näemme teidät taistelubusseissa”, jättäen fanit odottamaan innolla pelin paluuta juurilleen.

Tämä ilmoitus tulee Fortniten isojen kehitysten keskellä, mukaan lukien äskettäisen -tapahtuman, joka toi mukanaan Chapter 5: Underground:in. Big Bang -tapahtuma sisälsi ikimuistoisen Eminemin konsertin ja esitteli uusia -, kilpa- ja musiikkipelejä.

Jatkuvalla sitoutumisella innovaatioihin ja nostalgiaan, Fortnite on osoittautunut pysäyttämättömäksi voimaksi pelialalla. Fortnite OG:n ja sen alkuperäisen kartan paluun luvataan olevan unohtumaton kokemus uusille sekä vanhoille pelaajille.

Eminemin läsnäolo vahvistettiin tulevaan Fortnite Big Bang -tapahtumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Eminemin läsnäolo vahvistettiin tulevaan Fortnite Big Bang -tapahtumaan

on luvannut ”unohtumattoman” -tapahtuman tapahtuvan Fortnitessa 2. joulukuuta. Räppäri Eminemia huhuiltiin tapahtuman päätähdeksi, ja nyt siihen viimein saatiin myös vahvistus.

Yhtiö on vahvistanut, että rap-artisti Eminem esiintyy Fortnitessa sen Big Bang -tapahtumassa, ja pelaajat voivat ostaa Skins-pukujen avulla itselleen Slim Shady -hahmon.

Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit ottaa sen haltuun tämän linkin kautta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Big Bang -tapahtuma muuttaa kaikki tuntemasi asiat Forniten parissa. Tämä todennäköisesti merkitsee siirtymistä uuteen lukuun, kun Fortniten OG-päivitys, joka näki kaikkien aikojen korkeimmat pelaajamäärät, korvataan jollain uudella.