Epic Games joutumassa jälleen oikeuteen Fortnite -tanssien kopioimisesta Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games joutumassa jälleen oikeuteen Fortnite -tanssien kopioimisesta

Fortnite

saattaa olla jälleen joutumassa oikeuden eteen suositussa Fortnite -pelissä käytettävien tanssiliikkeiden vuoksi.

Tanssikoreografi Kyle Hanagami syytää yritystä tämän suunnitteleman tanssin kopioimisesta peliin. Tanssikohta on peräisin Hanagamin suunnittelemasta tanssista Charlie Puthin kappaleeseen ”How Long” vuodeslta 2017. Hanagamilla on tekijänoikeus kyseiseen tanssiliikkeeseen.

Fortnite -pelissä kyseinen liike tunnetaan nimellä ”It’s Complicated” ja se ilmestyi peliin vuonna 2020. Epic on joutunut aiemminkin pelin tanssiliikkeistä oikeuteen, mutta monissa näytöt eivät ole riittäneet tuomioon.

Hanagami pyrkii saamaan Epicin poistamaan tanssiliikkeen pelistä tuomioistuimen määräyksellä.

Uutisoimme aiemmin kuinka pelaajat onnistuivat keräämään yli 70 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen sodasta kärsivän Ukrainan hyväksi. Maaliskuun 29. päivään mennessä keräys oli ylittänyt 100 miljoonan rajapyykin. Keräys kestää huhtikuun 3. päivään asti.

Kommentoi

Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli muuttui hiljattain ilmaispelattavaksi ja saapui samalla vihdoin ja S, One, sekä Switch -konsoleille. Peli onnistui saavuttamaan 20 miljoonan pelaajan rajan ainostaan kahden päivän aikana.

Heti muututtuaan ilmaiseksi pelin palvelimet tukkeutuivat ryntäyksen vuoksi, mutta asiat saatiin korjattua suhteellisen nopeasti.

Samalla peliin saatiin uusi Free For All -kausi, joka toi mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla pystyy ostamaan kosmeettisia kilkkeitä. Päivityksen myötä myös pelin PlayStation 5 -version pelikokemuksta paranneltiin.

Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy :llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

Fall Guys on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Switch -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli on nyt muuttunut ilmaispelattavaksi. Samalla peli on saapunut vihdoin ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Päivityksen myötä peliin saadaan uusi Free For All -kausi, joka tuo mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla voi ostaa kosmeettisia kilkkeitä.

Päivityksen myötä myös pelin PlayStation 5 -version pelikokemuksta on paranneltu. Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

PC:lle ja PlayStation 4 -konsolille pelin ostaneet tulevat saamaan Legacy Pack -sisältöpaketin, jonka mukana tulee erityiset Nickname, Nameplate, Regal, Veggie Dog sekä Dwarf -asu.

osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

Fall Guys on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi