Epic Games maksoi lähes 10 miljoonaa euroa yksinoikeudesta Control -pelin myyntiin Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games maksoi lähes 10 miljoonaa euroa yksinoikeudesta Control -pelin myyntiin

Control

Kotimaisen -pelifirman kehittämän -pelin julkaisija ja tämän emoyhtiö on paljastanut että Epic Games maksoi 9,49 miljoonaa euroa yksinoikeudesta pelin myyntiin :llä.

Asia kävi ilmi tilinpäätösdokumentista, jonka voi katsoa täältä.

Kommentoi

Trove MMO-peli saa uuden Lunar Plunge -tapahtuman Kommentit pois päältä artikkelissa Trove MMO-peli saa uuden Lunar Plunge -tapahtuman

Trove

Vokseligrafiikalla varustettu MMO-peli Trove on saamassa uuden tapahtuman nimeltään Lunar Plunge. Tapahtuma tuo peliin uusia tehtäviä, tavaroita ja paljon muuta.

Tapahtuman aikana Invasionit vaihtuvat Starfallseiksi, joissa pelaajat keräävät tähtiä. Saatavilla on myös uusi kuusivaiheinen tehtävä, jossa Qubeslyn ja Moon Goddessin täytyy löytää tiensä kotiin.

Alunperin vuonna 2015 :lle ilmestyneessä pelissä pelaajat voivat luoda oman luolastonsa muokkaamalla pelimaailmaa ja kutsua sinne kavereitaan. Kerätä voi erilaisia aseita ja taravaroita sekä pelaajat voivat myös tehdä omia ratsujaan ja asusteita.

Trove on parhaillaan saatavilla PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Crusader Kings III -pelin uusin traileri keskittyy pelihahmoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Crusader Kings III -pelin uusin traileri keskittyy pelihahmoihin

Crusader Kings III

Keskiaikaan sijoittuva roolipeliä ja strategiaa yhdistelevä Crusader Kings III on saanut uuden trailerin, jolla keskitytään pelin hahmoihin.

Videolla esitellään kuinka pelin keskeisessä roolissa olevat hahmot saavat persoonallisuutensa ja taitonsa. Se millainen hahmostasi tai lapsistasi tulee, siihen vaikuttavat mm. koulutus, ihmissuhteet, terveys, taidot ja elämäntyyli.

Suositun pelisarjan kolmas osa jatkaa siitä mistä edelliset jäivät. Tehtävänäsi on laajentaa ja kehittää valtakuntaasi. Käytössäsi on diplomatia, sota tai vaikkapa kuninkaallinen avioliitto. Alueet ulottuvat aina Espanjasta Intiaan ja Skandinaviasta Keski-Afrikkaan.

Hallitsijan täytyy suojella henkeään niin ulkomaalaisten kuin omien alaisten kateudelta. Palkkaa vakoojia ja palkkamurhaajia, liity poliittisiin ryhmiin ja rankaise vääräuskoisia säilyttääksesi paikkasi valtaistuimella.

Crusader Kings III ilmestyy yksinoikeudella :lle ja Xbox Game Pass -tilauspalveluun syyskuun 1. päivä 2020.

Kommentoi