Epic Games osti Guitar Hero ja Rock Band -pelien kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games osti Guitar Hero ja Rock Band -pelien kehittäjän

Rock Band 4

Suositun Fortnite -pelin kehittäjä Games on ostanut musiikkipelien kehittäjä Harmonixin. tunnetaan mm. ja Rock Band -pelisarjoista.

Kaupan myötä Fortnite tulee saamaan jatkossa musiikkiaiheisia tarinoita ja tehtäviä. Fortnite -pelissä on aiemmin nähty mm. Travis Scottin sekä Ariana Granden keikat.

on hankkinut pelistudioita kasvavaan portfolioonsa viime vuosien aikana. Mukana on mm. Rocket League -pelin kehittäjä sekä Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic.

Kommentoi

CD Projekt osti The Flame in the Flood ja Drake Hollow -pelien kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt osti The Flame in the Flood ja Drake Hollow -pelien kehittäjän

The Flame in the Flood

2077 ja The Witcher -pelien kehittäjä CD Projekt on ostanut yhdysvaltalaisen The Molasses Flood -pelifirman.

Vuonna 2014 perustettu koostuu veteraanikehittäjistä, jotka ovat työskennelleet aiemmin mm. BioShock, ja Rock Band -pelisarjojen parissa. Kehittäjä tunnetaan roguelike selviytymispelistä sekä co-op selviytymispelistä Drake Hollow.

tulee säilyttämään oman nimensä ja kehitystiimit, mutta aikoo työskennellä jatkossa yhteistyössä CD Projekt REDin kanssa. Tuloillaan on kunnianhimoinen projekti, joka perustuu CD Projektin omistamaan nimikkeeseen.

Kommentoi

Google haastoi Epic Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetyn oman maksujärjestelmän vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa Google haastoi Epic Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetyn oman maksujärjestelmän vuoksi

Google

on haastanut Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetystä sisäisestä maksujärjestelmästä.

Omaa maksujärjestelmää käyttäessä Epic Games jätti maksamatta 30% tuotoista Googlelle. Fortnite poistettiin Play Storesta viime vuoden elokuussa ehtojen rikkomisen vuoksi. Miljoonilla Android -käyttäjillä on kuitenkin peli asennettuna ja Epicin maksujärjestelmä on edelleen käytössä.

Toisin kuten Applen App Storessa, kehittäjien ei välttämättä tarvitse käyttää Play Storea sovellustensa jakeluun. Jos sovellus on kuitenkin jaettu Play Storen kautta, täytyy sen tuloista maksaa osuus Googlelle.

hakee korvauksia menetetyistä kuluista, jonka suuruus ei ole parhaillaan tiedossa.

Epic haastoi Googlen oikeuteen viime vuonna kun poistettiin Play Storesta. Epic on taistellut myös Applen kanssa oikeudessa ja se tuomittiin hiljattain maksamaan korvauksia menetyistä tuloista Applelle.

Oikeusjutusta kertoi ensimmäisenä mm. ZDNet -sivusto.

Kommentoi