Epic Games Store saapuu tulevaisuudessa mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Store saapuu tulevaisuudessa mobiililaitteille

Epic Games Store

on noussut vahvaksi vastapainoksi Steamille PC-pelien kauppapaikkana erityisesti ilmaisena jaettujen pelien ansiosta. Yhtiön tavoitteet ovat kuitenkin vielä korkeammalla. Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney kertoo Gamespotille antamassaan haastattelussa, että tulevaisuudessa kauppasovellus aiotaan tuoda myös mobiililaitteille. Operaatiolle ei ole vielä asetettu päivämääriä.

Sweeneyn mukaan yhtiö aikoo tuoda Storen Android-puhelimille ja toivoo voivansa laajentua myös iOS-laitteille. Toimitusjohtaja kokee, että mobiililaitteille laajentaminen on hyvä keino kehittää videopeliteollisuutta eteenpäin. Lisäksi Epic Gamesillä on vahva jalansija myös mobiilipelimarkkinoilla Fortnite Mobile -pelin suosion vuoksi.

Kommentoi

Killing Floor 2, Lifeless Planet ja The Escapist 2 ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Killing Floor 2, Lifeless Planet ja The Escapist 2 ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Killing Floor 2

Store on jälleen laittanut uuden erän ilmaispelejä jakoon kauppapaikallaan. Tällä kertaa vuorossa ovat räiskintäpeli Killing Floor 2, pulmanratkonta Lifeless Planet sekä roolipeli The Escapist 2.

Killing Floor 2

Killing Floor 2 pelissä enintään kuusi pelaaja saavat vastaansa loputtomia määriä zombeja Euroopassa. Peli ilmestyi alunperin Early Accessiin vuonna 2015 ja on saanut tasaiseen tahtiin uusia aseita, vihollisia ja karttoja. Peli tukee myös ristiinpelaamista Steamin kanssa.

Lifeless Planet

Lifeless Planet on puolestaan pulmanratkontaa, tutkimista ja seikkailua yhdistävä peli. Siinä kansainvälinen astronauttiryhmä haaksirikkoutuu kaukaiselle planeetalle, josta löytyy pieni venäläinen kaupunki.

The Escapist 2

Yläkulmasta kuvatussa pikseligrafiikkaisessa The Escapist 2 -pelissä puolestaan tarkoitus on paeta yhdestä ankarammista vankiloista maailmassa.

Pelit ovat ladattavissa Epic Games Storesta aina ensi viikon torstaihin heinäkuun 16. päivä asti.

Kommentoi

Sony osti osuuden Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla Kommentit pois päältä artikkelissa Sony osti osuuden Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla

Fornite

Sony on ostanut osuuden Fortnite -pelin kehittäjästä Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla. Epic Gamesin arvo on parhaillaan arvioitu olevan 17,86 miljardia dollaria, jonka mukaan Sonyn omistus yrityksestä olisi 1.4%.

Kauppa laajentaa Sonyn portfoliota ja teknisiä mahdollisuuksia. Se on erityisesti kiinnostunut Forniten multimediatapahtumista kuten huhtikuinen Travis Scottin keikka.

Yritykset ovat työskennelleet pitkään yhdessä ja yksi esimerkki tästä on aiemmin tänä vuonna julkaistu Playstation 5 demovideo, jolla nähtiin uuden Unreal Engine -pelimoottorin näyttävyys.

Kommentoi