Epic Games Store tarjoaa kaksi toiminnantäyteistä peliä ilmaiseksi tällä viikolla – GigaBash ja Predecessor Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Store tarjoaa kaksi toiminnantäyteistä peliä ilmaiseksi tällä viikolla – GigaBash ja Predecessor

Predecessor

hemmottelee käyttäjiään jälleen kerran anteliaalla kylkiäisellä, tarjoamalla kaksi toiminnantäyteistä peliä ilmaiseksi: ja .

GigaBash – Kaiju-tyylinen tappelupeli

GigaBash sukeltaa pelaajat maailmaan, jossa jättiläishirviöt ottavat yhteen eeppisissä taisteluissa. Pelaajat voivat ottaa haltuunsa yhden näistä kolossaalisista olennoista, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset kykynsä ja pelityylinsä. Tavoitteena on tuhota kaupunki ja kukistaa vastustajat käyttämällä erilaisia tuhoavia liikkeitä ja ympäristön vaaroja. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Predecessor – uusi lähestymistyyli MOBA-peleihin

Predecessor on MOBA-peli (Multiplayer Online Battle Arena), joka lähestyy genreä uudella tavalla. Yksittäisten sankareiden ohjaamisen sijaan pelaajat komentavat kolmen sankarin tiimiä, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset kykynsä ja roolinsa. Tavoitteena on tuhota vihollisen tukikohta ja puolustaa samalla omaa tukikohtaa. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Sekä GigaBash että Predecessor ovat saatavilla ilmaiseksi Epic Games Storessa 7.12.-13.12. välisenä aikana. Voit lunastaa ilmaiskappaleet kirjautumalla Epic Games -tilillesi ja lisäämällä pelit kirjastoosi.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Loop Hero

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla erinomainen pelipaketti, joka sisältää mm. roguelike seikkailun , mutanttikoirien paimennusta sekä pulmanratkonnan .

Paketti maksaa yhteensä 11,11 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • A Little to the Left
  • Loop Hero
  • Wobbledogs
  • Islets
  • Shantae and the Seven Sirens
  • Tinykin
  • Black Book
  • A Little To The Left: Cupboards And Drawers –

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 8. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Kovasti odotettu Skull and Bones -merirosvopeli ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Kovasti odotettu Skull and Bones -merirosvopeli ilmestyi – katso julkaisuvideo

Skull & Bones

on julkaissut kovasti odotetun -merirosvopelinsä. Voit katsoa pelin julkaisuvideon alta.

Pitkään ja hartaasti kehitetty Skull and Bones on avoimen pelimaailman merirosvokokemus, jossa pelaaja aloittaa seiloriuransa pohjalta ja lähes pennittömänä. Ura kohti korkeuksia sekä mainetta ja mammonaa alkaa hitaasti, mutta varmasti. Edessä on kokonainen maailma valloitettavana ja edessä siintää jännittävä, mutta vaarallinen tulevaisuus yhtenä monista merten kauhuista.

Skull and Bones on moninpelivetoinen ja täynnä tekemistä sekä yksin että yhdessä kumppanien kanssa seilaavalle piraatille. Ryöstöretket, laivataistelut ja kohtaamiset hurjien merihirviöiden kanssa kasvattavat mainetta ja merikapteenin nimeä. Rahakirstujen täyttyessä pelaaja voi laajentaa omaa rosvolaumaansa sekä varustaa omaa laivaansa entistäkin paremmin. Kehitettävää löytyy taitojen lisäksi sekä alus- että aseistuspuolellakin, joten tekemistä, löydettävää ja erilaisia haasteita löytyy moneen eri makuun.

Kuvitteelliseen maailmaan sijoittuva peli mallintaa ympäristönsä todellisesta historiasta Intian valtamerellä, jossa aikoinaan nähtiin merirosvojen toinen kultakausi. Tämä ympäristö onkin täynnä kauppapaikkoja, satamia ja saaria todellisen maailman tapaan. On raunioita ja rosvojen piilopaikkoja, jotka suorastaan hämmästyttävät merten matkaajaa. Yhteenotot muiden laivojen kanssa ovat arkipäivää, mutta niin ovat myös rauhanomaiset kohtaamiset, sillä mitäpä tekisi aarteilla, joilla ei voisi käydä kauppaa?

Pelipalveluna Skull and Bones on alati kehittyvä kokonaisuus, jossa uudet ja vaihtuvat tapahtumat tekevät pelimaailmasta elävän ja dynaamisen ympäristön. Ensimmäinen pelivuosi on jaettu neljään eri kauteen, joista jokaisella on omat legendaariset kapteenikohtaamisensa sekä vaihtuvia tehtäviä ja haasteita. Niin ikään erilaiset aarteet, hirviöt ja tehtävätavoitteet vaihtelevat pelikaudesta toiseen.

Tosissaan virtuaaliseen merirosvoiluunsa suhtautuvan kapteenin unelma on ainutlaatuinen ruoriohjain. Siihen upotetuilla ohjaimilla ja näppäimillä pelaaminen voisi nousta uudelle tasolle. Upea ja yksityiskohtainen ruori olisi paitsi upea peliväline, myös näyttävä sisustuselementti pelaajalle. Toistaiseksi moisesta voi kuitenkin vain haaveilla. Virtuaalisen ruoriohjaimen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa.

Skull and Bones on nyt saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä - ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.