Epic Games Storen ilmaiset: Celeste ja Inside Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Storen ilmaiset: Celeste ja Inside

Syyskuun viidenteen päivään asti tarjoaa ilmaiseksi pelit Celesten ja Insiden. Tämähän on viikottainen tapa, joten uusia siistejä peleissä on jatkossakin tiedossa.

Annetaan Caddicaruksen kertoa Celestestä:

onkin sen verran jännittävä, että siitä pyöräytetään valkokankaalle vain traileri:

Ilmaisia pelejä pääset kyttäilemään tästä: https://www.epicgames.com/store/en-US/collection/free-games-collection

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.

Ritareita pataan ilmaiseksi – Chivalry 2 ladattavissa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Ritareita pataan ilmaiseksi – Chivalry 2 ladattavissa PC:lle

Chivalry 2

tarjoaa jälleen herkullisen ilmaispelin -pelaajille! Suosittu keskiaikaan sijoittuva moninpeli on parhaillaan lunastettavissa ilmaiseksi.

Torn Banner Studiosin kehittämä Chivalry 2 vie pelaajat keskelle kaaosta ja verta. 64 pelaajan massiivissa taisteluissa yhdistyvät miekat, keihäät ja kirveet epätavallisempiin aseisiin kuten tuoleihin, kanoihin ja jopa hevosen lantaan. Pelaajat voivat valita useista eri luokista ja pelityyleistä, taistella jalkamiehenä tai ratsuväen mukana.

Chivalry 2 tarjoaa intensiivisen ja verisen pelikokemuksen, jossa pelaajat voivat tuntea keskiaikaisten taisteluiden raivon ja jännityksen. Älä missaa tätä tilaisuutta lisätä peli kirjastoosi ilmaiseksi!

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.