Epic Games Storen ilmaiset: Celeste ja Inside Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Storen ilmaiset: Celeste ja Inside

Syyskuun viidenteen päivään asti tarjoaa ilmaiseksi pelit Celesten ja Insiden. Tämähän on viikottainen tapa, joten uusia siistejä peleissä on jatkossakin tiedossa.

Annetaan Caddicaruksen kertoa Celestestä:

onkin sen verran jännittävä, että siitä pyöräytetään valkokankaalle vain traileri:

Ilmaisia pelejä pääset kyttäilemään tästä: https://www.epicgames.com/store/en-US/collection/free-games-collection

Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – Nintendo Switchille

Vampire: The Masquerade – Swansong

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema tuo suositun World of Darkness -pelimaailman vampyyrit myös Nintendo Switchille.

World of Darkness -pelimaailmaan perustuva ja siihen sijoittuva Vampire: The Masquerade -roolipeli on tarinavetoinen kokemus maailmasta vampyyrihahmojen silmin. Aiemmin PlayStation- ja Xbox-pelikonsoleille julkaistu roolipeli tarjoaa perinteisten pöytäpelien tapaan pelaajille erilaisia etenemisvaihtoehtoja. Siinä missä yksi pelaaja valitsee tavakseen suoraviivaisen toiminnan, toiselle vaihtoehtona saattaa olla juonittelevampi ja vaivihkaisempi lähestymistapa.

Jännitystä, toimintaa ja draamaa toisiinsa yhdistävä pelattavuus muodostaa kiehtovan kokonaisuuden erilaisten vampyyrihahmojen kautta koettuna. Lisäksi peli tuo keskiöön Bostonin suurkaupungin erilaisine ryhmittymineen, joista jokaisella on roolinsa vampyyrien edustamassa elämäntyylissä.

Pelaajan ohjattavana on kolme erilaista vampyyria, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kaikkia kuitenkin yhdistää verenhimo ja sen kurissa pitäminen. Kiehtovaan juonitteluiden verkkoon ja valtataisteluiden vyyhtiin joutuminen tekeekin tästä roolipelistä ainutlaatuisen kokemuksen.

Vampire: The Masquerade – Swansong on nyt saatavana Nintendo , , , ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille ja :lle Epic Games Storen kautta.

Hack-n-slash Soulstice ja pienoismallipeli Model Builder ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hack-n-slash Soulstice ja pienoismallipeli Model Builder ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Soulstice

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi :lle hack-n-slash peliä sekä pienoismallisimulaatiota .

Soulstice

Soulstice on viime vuonna ilmestynyt hack-n-slash seikkailupeli ammentaa Devil May Cry -pelisarjasta ja se tarjoilee nopeatempoista taistelua synkässä pelimaailmassa. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Model Builder

Model Builder on oiva peli niille kaikille, joille kotona pienoismallien parissa harrastaminen on syystä tai toisesta mahdotonta. Peli tarjoaa monipuolisia rakennus- ja maalausmahdollisuuksia. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.