Epic Games Storen seuraava ilmaispeli Civilization VI on nyt ladattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Storen seuraava ilmaispeli Civilization VI on nyt ladattavissa

Civilization VI

Aiemmat huhut pitivätkin siis paikkaansa ja Epic Games Storen seuraava ilmaispeli oli kuin olikin . Peli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi palvelusta aina toukokuun 28. päivään asti.

Viime viikolla palveluun tuli ladattavaksi , joka lopulta kaatoi koko palvelun 12 tunniksi. Nähtäväksi jäänee onko seuraavan viikon ilmaispelinä huhuttu Borderlands: The Handsome Collection.

Civilization VI ilmestyi alunperin vuonna 2016 :lle ja OSX:lle. Sittemmin peli ilmestyi myös iOS:lle sekä konsoleille. Peliin on juuri ilmestynyt myös Frontier Pass -kausipassi, joka tuo yhteensä kahdeksan uutta sivilisaatiota. Kausipassin ensimmäinen osa on juuri julkaistu ja se tuo peliin Maya sekä Gran Columbia -sivilisaatiot sekä muuta sisältöä.

Kommentoi

Total Annihilation: Commander Pack jaossa ilmaiseksi GOGissa Kommentit pois päältä artikkelissa Total Annihilation: Commander Pack jaossa ilmaiseksi GOGissa

Total Annihilation

Strategiapelien ystäville on herkkua luvassa sillä GOG -kauppapaikka jakaa kesäalensa kunniaksi ilmaiseksi klassista Total Annihilation: Commander Pack -peliä.

Alunperin vuonna 1997 ilmestyneen peruspelin lisäksi Commander Pack sisältää pelin molemmat lisäosat The Core Contingency ja Battle Tactics.

Total Annihilation: Commander Pack on ladattavissa ilmaiseksi GOGista aina huomiseen sunnuntaihin klo 15:00 asti, joten toimi nopeasti!

Kommentoi

Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla

GTFO

Ruotsalaisen indiestudio 10 Chambers Collectiven kauhuselviytymisräiskintä GTFO on saamassa uuden The Vessel -rundownin ensi viikon torstaina kesäkuun 11. päivä.

Järjestyksessään pelin kolmas rundown tuo peliin uutta tarinaa, sekä alueen nimeltään Lab. Myös seitsemän tutkimusretkeä on luvassa uusien aseiden ja vastustajien kera.

Pelissä neljä pelaajaa lasketaan synkkään maanalaiseen tyrmään, jota hallinnoi The Warden. Ammuksia on vähän ja vaara vaanii jokaisen nurkan takana. Joudut selviytymään joukkueesi kanssa selvittäen erilaisia tavoitteita. Välillä kannattaa hiippailla ja jotkut tilanteet vaativat rankempia otteita.

GTFO on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa Steamistä :lle.

Kommentoi