Erinomainen matkakumppani – Logitech päivitti mukana kulkevan Keys-To-Go -näppäimistön Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen matkakumppani – Logitech päivitti mukana kulkevan Keys-To-Go -näppäimistön

on julkistanut uuden ultrakannettavan ja langattoman Keys-To-Go 2 -näppäimistön. Näppäimistö on suunniteltu erityisesti tablettilaitteille, älypuhelimille ja kannettaville tietokoneille.

Ohut ja kevyt muotoilu tekee Keys-To-Go 2:sta erittäin helpon ottaa mukaan tien päälle. Se on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, joten käyttäjät voivat työskennellä ja luoda sisältöä saumattomasti millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa.

”Nykymaailmassa on tärkeää, että voi pysyä tuottavana myös liikkeellä ollessa. Ymmärrämme liikkuvien ammattilaisten kohtaamat haasteet ja heidän tarpeensa löytää ratkaisuja, jotka helpottavat työskentelyä missä tahansa. Keys-To-Go 2 on henkilökohtainen työkalu, joka luo ihanteellisen työtilan missä tahansa.”

Kertoo Logitechin mobiiliratkaisujen ja kumppanuuksien johtaja Joseph Mingori.

Keys-To-Go 2 tarjoaa mukavan ja tarkan kirjoituskokemuksen laadukkaiden saksikytkinten ansiosta. Se voidaan liittää langattomasti Bluetoothilla jopa kolmeen laitteeseen Easy-Switch-näppäimien avulla, mikä tekee kirjoittamisesta helppoa tableteilla, älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla.

Näppäimistössä on myös integroitu suojakansi, joka suojaa näppäimiä kuljetuksen aikana. Käytön aikana kansi voidaan taittaa näppäimistön alle ja asettaa se sopivaan kirjoituskulmaan.

Keys-To-Go 2 saa virtansa vaihdettavista nappiparistoista, jotka kestävät jopa 36 kuukautta käyttötavasta riippuen.

Logi Options+ -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat määrittää näppäimistölle pikavalintoja Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmissä. Ohjelmiston Logi AI Prompt Builder -lisätoiminto nopeuttaa myös Open AI:n ChatGPT:n käyttöä. Käyttäjät voivat esimerkiksi valita tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla sen uudelleen, tehdä siitä yhteenvedon tai kääntää sen.

Näppäimistö on saatavana kahdessa eri versiossa: grafiitinmusta yleismalli, jossa on näppäinmerkinnät , ChromeOS, Windows, iPadOS-, ja macOS-käyttöjärjestelmille, sekä vaaleanharmaa versio, joka on tarkoitettu Apple-laitteille ja jossa on näppäinmerkinnät vain iPadOS, iOS ja macOS-käyttöjärjestelmille.

Suurimmat erot aiempaan versioon

Kytkimet: Keys-To-Go 2 käyttää saksikytkimiä, jotka ovat tunnetusti mukavampia ja tarkempia kuin alkuperäisen Keys-To-Go:n kytkimet.

Akku: Keys-To-Go 2:ssa käytetään vaihdettavia kolikkoparistoja, joiden käyttöikä on 36 kuukautta, kun taas alkuperäisessä Keys-To-Gossa oli ladattava akku jonka käyttöikä on 3 kuukautta.

Suojakuori: Keys-To-Go 2:ssa on sisäänrakennettu suojakansi, joka taittuu jalustaksi, kun taas alkuperäisessä ei todennäköisesti ollut sellaista.

Monilaiteyhteys: Keys-To-Go 2 mahdollistaa yhteyden jopa kolmeen laitteeseen samanaikaisesti Easy-Switch-näppäimillä. Alkuperäisessä voitiin yhdistää vain yhteen laitteeseen kerrallaan.

Koko: Uusi versio on 42 grammaa painavempi kuin alkuperäinen versio. Keys-To-Go 2 painaa 222 grammaa ja Keys-To-Go 180 grammaa.

Hinta ja saatavuus

Keys-To-Go 2 on saatavilla parhaillaan grafiitin- ja vaaleanharmaana sekä lilana 89,00 euron hintaan.

Näin paljon Google ja Apple käyttävät rahaa 1000 dollarin lippulaivansa valmistamiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Näin paljon Google ja Apple käyttävät rahaa 1000 dollarin lippulaivansa valmistamiseen

Uusi Nikkei-raportti paljastaa 9 Pro:n ja 16 Pro:n valmistuskustannukset, osoittaen, kuinka paljon ja Apple käyttävät keskeisiin komponentteihin. :n kokonaisrakennuskustannukset ovat noin 406 dollaria, mikä on merkittävästi alhaisempi kuin Pro:n 568 dollarin kustannukset. Nämä kustannukset eivät kata muita kuluja, kuten markkinointia, kuljetusta ja tutkimus- ja kehitystyötä, jotka myös vaikuttavat myyntihintaan.

Tänä vuonna Google teki rohkean askeleen julkaisemalla -sarjan paljon aikaisemmin kalenterivuonna, mikä nähtiin laajalti suorana yrityksenä kilpailla Apple iPhone 16 -sarjan kanssa. Tämä riski näyttää kannattaneen, sillä Pixel 9 -myyntiluvut kuvaavat menestystä.

Raportin mukaan Google Pixel 9 Pro:n raaka-ainekustannukset ovat hieman yli 400 dollaria. Kalliimpi komponentti on Googlen oma Tensor G4 -siru, joka maksaa 80 dollaria. Samsungin valmistama M14-näyttöpaneeli maksaa 75 dollaria. Kamerakomponentit maksavat 61 dollaria.

Raportti viittaa myös siihen, että Pixel 9 Pro:n rakennuskustannukset ovat noin 11 % alhaisemmat kuin :n. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä vertailu ei välttämättä ole täysin kuin kaksi marjaa vasten, koska Pixel 9 Pro on teknisesti täysin uusi malli sarjassa. Tarkempi vertailu olisi :n ja Pixel 8 Pro:n välillä, koska 9 Pro XL on Pixel 8 Pro:n todellinen seuraaja.

Nikkei-raportti tarjoaa myös tietoja iPhone 16 Pro:n rakennuskustannuksista, jotka arvioidaan olevan 568 dollaria, mikä on hieman enemmän kuin :n. Applen M14-näyttö on yksi kalleimmista komponenteista hintaan 110 dollaria, ja kameranosat maksavat noin 91 dollaria.

Applen A18 Pro -siru on hinnoiteltu 135 dollariin, mikä on merkittävä ero Googlen siruun verrattuna ja voisi heijastaa suorituskykyeroa uusimpien Tensor- ja Apple-sirujen välillä. , joka tulee voimaan vuoden 2025 parhaissa Android-puhelimissa, on hinnoiteltu jopa 200 dollariin, mikä todennäköisesti johtaa puhelinhintojen nousuun.

Apple valmistelee ChatGPT-Integraatiota Siriin Kommentit pois päältä artikkelissa Apple valmistelee ChatGPT-Integraatiota Siriin

MacRumors on löytänyt backend-koodista uusia viitteitä Siriin integroitavasta -tuesta. Siri-koodi mainitsee ChatGPT-generoidun tekstin ja ChatGPT-generoidut kuvat, kaksi ominaisuutta, jotka aikoo pian toteuttaa.

ChatGPT-integraatio Sirin kanssa ilmoitettiin osana Apple Intelligence -ominaisuuksia WWDC-kehittäjäkonferenssissa, ja Apple aikoo tuoda tämän toiminnallisuuden ennen vuoden loppua. ChatGPT-integraatio ei ole sisällytetty nykyiseen Apple-ohjelmistoon, jota yhtiö testaa, mutta odotetaan sen tulevan 18.2:een, 18.2:een ja 15.2:een.

Maininnat Siriin integroitavasta ChatGPT-tuesta ilmestyivät ensimmäisen kerran lokakuun alussa, ja olemme myös nähneet viitteitä Visual Intelligence -ominaisuudesta, josta Apple työstää. Kuvien ja tekstin erilliset maininnat ovat uusia tänään, ja on selvää, että Apple jatkaa taustatyötä näiden ominaisuuksien valmistamiseksi lanseeraukseen.

ChatGPT-integraation avulla, kun käyttäjät kysyvät Siriltä monimutkaista kysymystä, jota henkilökohtainen avustaja ei pysty käsittelemään, Siri ehdottaa kyselyn siirtoa ChatGPT:lle. ChatGPT tarjoaa asiaankuuluvaa tietoa, joka välitetään Sirin kautta.

ChatGPT pystyy tuottamaan sekä tekstiä että kuvia, ja vaikka Apple Intelligence sisältää osan tästä toiminnallisuudesta, ChatGPT on edistyneempi. Applen Writing Tools voi esimerkiksi tarjota oikeinkirjoitus- ja kielioppiavustusta tai muuttaa jo kirjoitetun tekstin sävyä, kun taas ChatGPT pystyy tuottamaan tekstiä tyhjästä yksinkertaisella kehotteella.

Image Playground ja Genmoji mahdollistavat sarjakuvamaisten kuvien ja mukautettujen emojiiden luomisen, mutta ChatGPT:n kuvanmuodostustoiminnot voidaan käyttää realistisempien kuvien luomiseen. Siri viittaa viimeisimpään -malliin, ja ChatGPT-integraatio on ilmainen eikä vaadi tilin luomista. Apple ja OpenAI eivät tallenna ChatGPT-pyyntöjä, jotka tehdään Apple-laitteista, ja IP-osoitteet piilotetaan.

Mitä tulee Visual Intelligence -ominaisuuteen, se on iPhone 16 -ominaisuus, joka käyttää Camera Control -painiketta. 16 -käyttäjät voivat osoittaa kamerallaan ympärillään olevia esineitä tai paikkoja, jolloin iPhone tarjoaa tietoa siitä, mitä katsellaan, kun Camera Control -painiketta pidetään painettuna.

iOS 18.1, iPadOS 18.1 ja macOS Sequoia 15.1 odotetaan julkaistavan maanantaina 28. lokakuuta, ja todennäköisesti saamme pian ensimmäiset beetaversiot iOS 18.2:sta, iPadOS 18.2:sta ja macOS Sequoia 15.2:sta. Jos testaus noudattaa muita .2-päivityksiä, ohjelmisto julkaistaan ​​jossain vaiheessa joulukuuta.

iOS 18.2:n odotetaan tukevan myös Image Playground -kuvanmuodostustoiminnon, Genmoji-ominaisuuden ja Image Wand -ominaisuuden lisäksi, joka on Notes-sovelluksen ominaisuus kuvien luomiseen tekstistä tai yksinkertaisista piirroksista.