Errori.net striimaa Mixerissä Xbox Onea Kommentit pois päältä artikkelissa Errori.net striimaa Mixerissä Xbox Onea

Koska allekirjoittanut toimittaja pelaa Xbox Onella ja siihen on saumattomasti rakennettu sisään streamauspalvelu Mixer, niin mikäs sen hauskempaa kuin pistää maailmalle jakoon omaa pelailua. Allekirjoittanut toimittaja pelailee huvin vuoksi, mutta myöskin ihan työkseen mm. arvostelutarkoituksessa.

Jos kiinnostaa miltä näyttää tämän toimittajan pelailut, niin kannattaa käydä tsekkaamassa hänen striimiä. Tällä hetkellä tämä on uusi juttu, joten mitään hienoja ilmoituksia ei löydy, koska linjoilla suihkitaan. Nyrkkisääntönä varmimmin pelailua pääsee näkemään maanantaista torstaihin kello 23-24!

Myös muita striimausalustoja tulee Errori.netin käyttöön, kuten muita striimaajia. Tämä on tällainen betastartti tähän puoleen mediasta.

Nähdään linjoilla!

https://mixer.com/Errori

Kuumuutta luvassa myös pelirintamalla – nämä odotetut pelit julkaistaan heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kuumuutta luvassa myös pelirintamalla – nämä odotetut pelit julkaistaan heinäkuussa

Heinäkuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Tässä lyhyt katsaus siihen mitä heinäkuu tuo tullessaan.

The First Descendant (PC, PS4/5, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 2. heinäkuuta

on uusi kolmannen persoonan looter-shooter peli, joka julkaistaan 2. heinäkuuta 2024. NEXON Gamesin kehittämä ja Unreal Engine 5:llä pyörivä peli lupaa huippuluokan grafiikkaa ja strategisia pomotaisteluita. Pelaaja ottaa Descendantin roolin, jonka tehtävänä on taistella hirviömäisiä olentoja vastaan ja pelastaa ihmiskunta. Peli tarjoaa ainutlaatuisia hahmotaitoja, jännittävää aseenkäyttöä ja jännitystä etsiessä voimakkaita päivityksiä.

Final Fantasy 14: Dawntrail (PC, PS, Xbox)

Julkaisu: 2. heinäkuuta

Final Fantasy 14: Dawntrail on tuleva viides laajennusosa suosittuun MMORPG-peliin Final Fantasy XIV. Se julkaistaan 2. heinäkuuta 2024, ja sen myötä pelaajat pääsevät seikkailemaan läntisellä Turalin mantereella. Dawntrail tarjoaa monipuolisen kulttuurimaailman ja haastaa soturit tutustumaan tuntemattomiin alueisiin ja kohtaamaan pelottavia uhkia. Koe henkeäsalpaavat maisemat, kiehtovat tarinat ja tuntemattomaan sukeltamisen jännitys yhdessä muiden seikkailijoiden kanssa.

Zenless Zone Zero (PC, PS5, Mobile)

Julkaisu: 4. heinäkuuta

on tuleva ilmainen fantasiatoimintapeli, joka julkaistaan 4. heinäkuuta 2024. miHoYo (Genshin Impactin kehittäjät) vie pelaajat futuristiseen New Eridu -kaupunkiin, joka on ihmiskunnan turvapaikka mystisten dimensionaalisten halkeamien, Hollowsien keskellä. Proxy-taistelijana ohjaat ihmisiä läpi näiden vaarallisten halkeamien, taistelet outoja olentoja vastaan ja paljastat Hollowsien salaisuudet. Luvassa on vauhdikas taistelujärjestelmä, eloisa pelimaailma ja mukaansatempaava tarina, joka yhdistää scifi-elementtejä urbaaniseen fantasiaan.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak
(PS4, PS5, PC, Switch)

Julkaisu: 5. heinäkuuta

on toiminta-RPG vauhdikkaassa Calvardin tasavallassa. Toisin kuin sarjan edeltävät osat, Daybreak asettaa sinut Van Arkriden, Sprigganin, saappaisiin. Sprigganit ovat etsiviä, jotka tarttuvat töihin, joita kukaan muu ei halua. Sukella Calvardin synkkään alamaailmaan Vanin ottaessa vastaan hämäräperäisiä toimeksiantoja, jahdatessa palkkioita ja selviytyessä poliittisen myllerryksen sekä moraalisen epämäärääisyyden täyttämässä maailmassa.

Daybreak tarjoaa virkistävän sekoituksen reaaliaikaista ja vuoropohjaista taistelua, jolloin voit päästää irti voimakkaista hyökkäyksistä säilyttäen silti Trails-sarjan tunnetun strategisen syvyyden. Tutki monimutkaista poliittista maisemaa, selvitä salaliittoja ja valitse oma polkusi tässä The Legend of Heroes -saagan ainutlaatuisessa luvussa.

Once Human (PC)

Julkaisu: 9 heinäkuuta

heittää sinut suoraan epätoivoiseen selviytymistaisteluun. Tämä moninpeliseltä selviytymispeliltä avoimessa pelimaailmassa, joka julkaistaan 9. heinäkuuta 2024, pääset pelaamaan ihmishahmona, joka on muuttunut oudon apokalypssin seurauksena. Tutki vääristynyttä maailmaa, jota hallitsevat hirviömäiset olennot, jotka olivat aikoinaan ihmisiä.

Once Humanissa sinun tulee kerätä resursseja, rakentaa puolustuksia ja taistella hengestäsi. Muokkaa aseitasi, tutki outoja ulottuvuuksia ja paljasta apokalypssin salaisuudet. Yhdistä voimasi ystävien kanssa kukistaaksesi pelottavia pomoja ja luodaksesi turvapaikan tässä armottomassa uudessa maailmassa.

Ace Combat 7 (Switch)

Julkaisu: 11. heinäkuuta

Ace Combat 7: Skies Unknown nousee taivaalle Nintendo Switchillä Deluxe Edition -pakettina 11. heinäkuuta 2024!

Tämä ilmataistelusimulaattori asettaa sinut maailman edistyneimpien hävittäjien ohjaimiin taistelemaan sodan runtelemalla Strangerealilla. Otat roolia palkkasotamiehenä, jolla on tunnus ”Trigger”, ja puhdistat maineesi hallitsemalla taivasta.

Deluxe Edition sisältää koko Ace Combat 7: Skies Unknown -pelin sekä bonusarsenaalin lentokoneita, lisätehtäviä ja kosmeettisia herkkuja. Odota henkeäsalpaavaa visuaalista tyyliä, tiukkoja koiratappeluita ja huikeita ilmasodankäynnin kokemuksia – kaikki liikkeellä ollessasi!

TMNT: Splintered Fate (Switch)

Julkaisu: 17. heinäkuuta

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat palaavat vauhdikkaaseen roguelike-toimintapeliin Nintendo Switchille -pelissä!

Pelin julkaisu on 17. heinäkuuta, ja siinä pääset ohjaamaan kaikkia neljää Turtles-kilpikonnaa, Leonardoa, Raphaeliä, Donatelloa ja Michelangeloa, heidän taistelussaan jatkuvasti muuttuvilla tasoilla pelastaakseen mestari Splinterin pahalta Shredderiltä ja tämän Foot Clanilta.

Pelissä on jokaiselle kilpikonnalle ainutlaatuiset kyvyt, tilapäisiä ja pysyviä päivityksiä avattavaksi sekä mahdollisuus 4 pelaajan yhteistyöhön.

Dungeons of Hinterberg (PC, XSX/S)

Julkaisu: 18. heinäkuuta

Seikkailijat ja lomailijat huomio! Idyllisissä Itävallan Alpeissa piilee salaisuus – hirviöitä vilisevät luolastot! , joka julkaistaan 18. heinäkuuta 2024, on ainutlaatuinen toimintaseikkailuroolipeli, joka yhdistää monster-slaying jännityksen rentouttavaan lomakohteeseen.

Päivisin voit tutustua Hinterbergin viehättävään kylään, joka on uusi turistikohde. Sitten, luotettavan miekkasi ja hyödyllisen matkaoppaan kanssa aseistautuneena, sukella piilotettuihin luolastoihin öisin. Hallitse taikuutta, ratkaise pulmia ja taistele fantastisten petojen kanssa paljastaessasi salaisuudet, jotka piilevät rauhallisen pinnan alla.

Dungeons of Hinterberg tarjoaa viehättävän sekoituksen tutkimusmatkaa, taistelua ja kevyttä huumoria. Joten pakkaa laukkusi, ota miekkasi ja valmistaudu lomaan, joka on toista laatua!

Flintlock: The Siege of Dawn (PC, PS4, PS5, XSX/S, Xbox One)

Julkaisu: 18. heinäkuuta

on toiminta-RPG joka heittää sinut suoraan epätoivoiseen taisteluun jumalallisia olentoja vastaan. Maailma on muinaisten jumalien tuhoamisen partaalla, ja sinusta tulee Nor – taitava soturi, jolla on luotettava välityspistooli ja voimakasta magiaa.

Tutki laajenevia taistelukenttiä ja hallitse ainutlaatuista taistelutyyliä, joka yhdistää raa'at lähitaisteluhyökkäykset tyydyttävään aseen paukkeeseen ja tuhoisiin taikakykyihin. Flintlock lupaa haastavan Souls-like -kokemuksen, mutta pienellä twistillä – nopeatempoinen toiminta, jonka avulla voit purkaa vihollisiisi räjähtäviä komboja. Riittävätkö taitosi kukistamaan jumalat ja pelastamaan ihmiskunnan? Ota välityspistoolisi ja selvitä se!

Nintendo World Championships: NES Edition (Switch)

Julkaisu: 18. heinäkuuta

Huomio kaikki retro-pelaajat ja speedrun-harrastajat! Legendaariset Nintendo World Championships -kilpailut tekevät paluun, tällä kertaa digitaalisessa muodossa Nintendo Switchille.

, joka julkaistaan 18. heinäkuuta 2024, antaa sinun testata taitosi yli 150 klassisessa haasteessa 13 rakastetusta NES-pelistä. Kisaa aikaa vastaan soolo speedruneissa, taistele ystäviesi kanssa kerskausoikeuksista paikallisessa moninpelissä tai yritä vain lyödä omat ennätyksesi.

Olitpa sitten kokenut konkari tai NES-ajan tulokas, Nintendo World Championships: NES Edition tarjoaa nostalgisen ja haastavan kokemuksen kaikille. Pyyhi siis virtuaalinen ohjaimesi pölystä ja valmistaudu todistamaan, että sinulla on ainesta mestariksi!

The New Denpa Men (Switch)

Julkaisu: 22. heinäkuuta

Valmistu iloiseen säväykseen! Omituiset Denpa Menit ovat palanneet upouuteen seikkailuun Nintendo Switchille, osuvasti nimettynä . Peli julkaistaan ilmaiseksi pelattavaksi 22. heinäkuuta 2024, ja se tuo uutta virtaa rakastettuun kaavaan.

Nappaa nämä sähköistit pikku-alienit, muokkaa niiden asuja mielesi mukaan ja tutki värikästä saarta, joka pursuaa salaisuuksia. Yhdistä voimasi ystävien kanssa paikallisessa yhteistyötilassa nappaamaan entistä harvinaisempia Denpa Menejä.

The New Denpa Men tarjoaa ihastuttavan sekoituksen olentojen nappaamista, tutkimusmatkailua ja mukauttamista, kaikki paketoituina viehättävään ilmaiseen pelikokemukseen. Se on sähköistä hauskaa kaikille, olivatpa he sitten Denpa Men -veteraaneja tai sarjan uusia tuttavuuksia!

Frostpunk 2 (PC)

Julkaisu: 25. heinäkuuta

Varaudu purevaan kylmyyteen, sillä Frostpunk 2 saapuu takaisin 25. heinäkuuta 2024! Tämä jatko-osa suosittuun kaupunkia rakentavaan selviytymispeliin heittää sinut takaisin karuun, jäätyneeseen maailmaan. Tällä kertaa ihmiskunta on kuitenkin mukautunut.

Frostpunk 2 ei keskity pelkästään selviytymiseen. Johdat yhteiskuntaa, joka on oppinut menneisyydestä. Käytössäsi on uusia teknologioita ja yhteiskunnallisia rakenteita. Resurssien taistelut ja valtataistelu eivät kuitenkaan ole kadonneet minnekään.

Pelin mittakaava on laajentunut, ja voit hallinnoida valtavia kaupunginosia, joilla on omat erityistarpeensa. Ohjaatko kansasi uuteen utopiaan, vai ottaako tyrannian jäinen ote vallan? Tekemäsi valinnat määrittävät sivilisaatiosi kohtalon Frostpunk 2:ssa.

Earth Defense Force 6 (PC, PS4/5)

Julkaisu: 25. heinäkuuta

hyökkää taisteluun 25. heinäkuuta 2024 tuoden sarjaan räjähtävän uuden luvun.

Tämä kolmannen persoonan räiskintäpeli heittää sinut sotilaan saappaisiin taistelemaan ihmiskunnan puolesta armotonta avaruusinvaasiota vastaan. Valitse neljästä ainutlaatuisesta sotilasluokasta, joilla kaikilla on omat vahvuutensa ja pelityylinsä. Raivaa läpi hyönteishyökkäyksiä raskaalla aseistuksella, paahda vihollisia selkärepulla varustetulla jetpackillä tai ota taktisempi lähestyminen torneilla, joita voit itse sijoitella.

Earth Defense Force 6 lupaa kaoottisen ja viihdyttävän kokemuksen. Kohtaa hirviömäisiä uusia vihollisia, taistele rinnakkain muiden sotilaiden kanssa ja nosta hahmosi tasoa avataksesi tuhoisia uusia kykyjä.

Silmä tarkkana kesäkuun pelejä varten Kommentit pois päältä artikkelissa Silmä tarkkana kesäkuun pelejä varten

Kesäkuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Olipa kyseessä sitten räiskintä, roolipeli tai vaikkapa smurffailu, kesäkuu tarjoaa runsaasti uutta pelattavaa. Tässä lyhyt katsaus siihen mitä kesäkuu tuo tullessaan.

Destiny 2: The Final Shape
(PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 4. kesäkuuta

Viimeinen Muoto häämöttää – painajaismainen todellisuuden kalkkiutuma, vääristynyt todellisuus Todistajan tahdon mukaan. Lähde vaaralliselle matkalle Travelerin sydämeen, kokoa Vanguard ja päätä Valon ja Pimeyden sota.

Life by You, Early Access (PC)

Julkaisu: 4. kesäkuuta

Avaa uusi luovien mahdollisuuksien maailma Life by Youssa – uudessa elämäsimulaattoripelissä, joka on sekä sinulle luotu ETTÄ sinun luomasi. Luomasi ihmishahmot, rakentamasi kaupungit ja kertomasi tarina ovat täysin hallinnassasi.

The Smurfs – Village Party
(PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 6. kesäkuuta

Suursmurffi on päättänyt järjestää poikkeuksellisen juhlan! Hän pyytää kaikkia smurffeja osallistumaan valmisteluihin, jotta juhlista tulisi unohtumattomat! Kierrä ympäri kylää ja kutsu kaikki maailmalle hajaantuneet smurffit tapahtumaan, mutta muista varoa Gargamel-velhoa, sillä hän on saanut vihiä juhlista ja tekee kaikkensa pilatakseen tunnelman…

Monster Hunter Stories (PC, Switch, PS4)

Julkaisu: 14. kesäkuuta

on Monster Hunter -maailmaa uusin ja jännittävin tavoin laajentava roolipeli. Siinä et metsästä hirviöitä vaan kasvatat niitä! Hirviöratsastajina tunnettuihin sankareihin keskittyvässä syvällisessä tarinassa elät hirviöiden keskuudessa ja muodostat elinikäisiä siteitä niihin.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (PS4)

Julkaisu: 14. kesäkuuta

Uusi seikkailu odottaa sinua tässä vuoropohjaisen RPG-sarjan toisessa osassa, joka sijoittuu Monster Hunterin maailmaan! Ryhdy ratsastajaksi ja muodosta siteitä ystävällisten hirviöiden kanssa, jotka tunnetaan nimellä Monsties, taistellaksesi heidän rinnallaan osallistuessasi eeppiseen tarinaan.

Vampire Therapist (PC)

Julkaisu: 17. kesäkuuta

Ohjaa vampyyrit vuosisatojen tunnepatoutumien, vuosikymmenien harhaluulojen ja omituisen itseinhojen läpi todellisten kognitiivisten käyttäytymisterapiakonseptien avulla ja ryhdy vampyyriterapeutiksi! Jopa vampyyrit tarvitsevat olkapään itkeäkseen, kun niskan pureminen ei vain enää auta.

Still Wakes the Deep (PC, PS5, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 18. kesäkuuta

On vuosi 1975. Skotlannin rannikon edustalla sijaitsevalla Beira D -öljynporauslautalla tapahtuu katastrofi. Pelasta miehistösi luhistuvan öljynporauslautan yliluonnollisilta kauheuksilta logiikan ja todellisuuden rajamailla.

Shin Megami Tensei V: Vengeance (PC, Switch, PS4, PS5, Xbox)

Julkaisu: 21. kesäkuuta

Aloita kriitikoiden ylistämän Shin Megami Tensei V:n lopullinen versio, jota on laajennettu massiivisesti upouudella tarinalla, joka sisältää uusia paikkoja, demoneita ja valintoja, jotka sanelevat koko olemassaolon kohtalon.

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC
(PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 21. kesäkuuta

ELDEN RING on voittanut satoja palkintoja, kuten The Game Awardsin Game of the Yearin ja Golden Joystick Awardsin Ultimate Game of the Yearin. Se on laajaan ja synkkään fantasiamaailmaan sijoittuva eeppinen toimintaroolipeli. Tässä eeppisessä seikkailussa pelaajat voivat tutkia paikkoja vapaasti ja seikkailla omaan tahtiinsa.

The Shadow of the Erdtree -laajennus sisältää Varjon maahan sijoittuvan uuden ja mystisen tarinan, joka lisää peliin vaarallisia luolia sekä uusia vihollisia, aseita ja varusteita.

Luigi's Mansion 2 HD (Switch)

Julkaisu: 27. kesäkuuta

Liity heikkohermoisen sankarin Luigin kanssa pelottavalle seikkailulle Luigi's Mansion 2 HD:ssä Nintendo Switchille .

Tässä visuaalisesti tehostetussa seikkailussa vierailet aavemaisen Evershade Valleyn kylmissä paikoissa, jossa taivaalla roikkui äskettäin omalaatuinen Dark Moon. Aavetutkijan, professori E.Gaddin mukaan se rauhoitti laakson haamuja…eli yhteen yöhön asti, jolloin Dark Moon särkyi mystisesti!

Nyt paikka huutaa ja kuhisee häiritseviä haamuja! Voiko Luigi saada takaisin pimeän kuun kadonneet palaset ja palauttaa rauhan laaksoon?

Tchia (Switch)

Julkaisu: 27. kesäkuuta

Liity Tchian trooppiseen avoimen maailman seikkailuun, kun hän lähtee pelastamaan isäänsä julmalta tyrannilta, saariston hallitsijalta Meavoralta. Kiipeä, liu'u, ui ja purjehdi veneelläsi kauniiden saarten ympäri tutkiessasi fysiikkapohjaista hiekkalaatikkomaailmaa. Kohtaa Meavoran luomia kangassotilaita avoimissa kohtaamisissa, joissa luovuutesi antaa sinulle etulyöntiaseman. Ota hallintaasi kaikki löytämäsi eläimet tai esineet, hanki uusia ystäviä ja jammaile täysin pelattavalla Ukulelellasi.

SPYxANYA: Operation Memories (PC, Switch, PS4, PS5)

Julkaisu: 28. kesäkuuta

Anya Forgerin on luotava valokuvapäiväkirja! Kerää muistoja koulussa ja muissa jännittävissä paikoissa. Pelaa yli 15 suositun mangasarjan inspiroimaa minipeliä! Voitko auttaa Anyaa täyttämään valokuvapäiväkirjansa?