Errori.net striimaa Mixerissä Xbox Onea Kommentit pois päältä artikkelissa Errori.net striimaa Mixerissä Xbox Onea

Koska allekirjoittanut toimittaja pelaa Xbox Onella ja siihen on saumattomasti rakennettu sisään streamauspalvelu Mixer, niin mikäs sen hauskempaa kuin pistää maailmalle jakoon omaa pelailua. Allekirjoittanut toimittaja pelailee huvin vuoksi, mutta myöskin ihan työkseen mm. arvostelutarkoituksessa.

Jos kiinnostaa miltä näyttää tämän toimittajan pelailut, niin kannattaa käydä tsekkaamassa hänen striimiä. Tällä hetkellä tämä on uusi juttu, joten mitään hienoja ilmoituksia ei löydy, koska linjoilla suihkitaan. Nyrkkisääntönä varmimmin pelailua pääsee näkemään maanantaista torstaihin kello 23-24!

Myös muita striimausalustoja tulee Errori.netin käyttöön, kuten muita striimaajia. Tämä on tällainen betastartti tähän puoleen mediasta.

Nähdään linjoilla!

https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Ensimmäinen kosketus Borderlands 3 moninpeliin ei ollut kovin antoisaa satunnaisten kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen kosketus Borderlands 3 moninpeliin ei ollut kovin antoisaa satunnaisten kanssa

Borderlands 3

Borderlands 3, kuten olen jo oppinut, on aivan huikean hauska peli. Sen parissa on helppo viettää vartti, tai koko päivä. Tekemistä on paljon ja expan sekä varusteiden grindaaminen on aina niin koukuttavaa. Pelissä on myös yhteistyömoninpeli.

Kun aloin pelaamaan tätä, halusin moninpeliäkin kokeilla. Äkkiä nyt ei kavereita ollut, joilla olisi joko Xbox, tämä peli tai juuri sillä hetkellä aikaa, joten piti turvautua randomeihin. Ja videossa tulos, mitkä fiilikset siitä kokeilusta silloin jäi.

Kommentoi

Tembo The Badass Elephant: Rymistelyt osa 1 Kommentit pois päältä artikkelissa Tembo The Badass Elephant: Rymistelyt osa 1

Kuun loppuun asti on vielä Xbox Goldin tilaajille ilmaisena ladattavissa Tembo The Badass Elephant. Itse tartuin tarjoukseen, ja lähdinkin sitä pelailemaan.

Peli on tasoloikkaveteraani Segan sivuttain pyörivä räimistely, missä hypitään ja rymistellään vihollisten läpi. Pieni puzzlen poikasiakin on, lähinnä muodossa miten pääset napille.

Suoraviivainen toiminta on hauskaa! Norsu tuntuu raskaalta, mutta silti sen ohjaaminen on terävää. Kuvasin pelivideota omista rymistelyistäni, mitä pääsette nauttimaan artikkelin lopussa!

Peli on lataamisen arvoinen, hauska pikkuinen paketti, missä edellisiin kenttiin on miltei pakko palata… ellet ole sitten täydellinen pelaaja.

Kommentoi