Errori.net striimaa Mixerissä Xbox Onea Kommentit pois päältä artikkelissa Errori.net striimaa Mixerissä Xbox Onea 84

Koska allekirjoittanut toimittaja pelaa Xbox Onella ja siihen on saumattomasti rakennettu sisään streamauspalvelu Mixer, niin mikäs sen hauskempaa kuin pistää maailmalle jakoon omaa pelailua. Allekirjoittanut toimittaja pelailee huvin vuoksi, mutta myöskin ihan työkseen mm. arvostelutarkoituksessa.

Jos kiinnostaa miltä näyttää tämän toimittajan pelailut, niin kannattaa käydä tsekkaamassa hänen striimiä. Tällä hetkellä tämä on uusi juttu, joten mitään hienoja ilmoituksia ei löydy, koska linjoilla suihkitaan. Nyrkkisääntönä varmimmin pelailua pääsee näkemään maanantaista torstaihin kello 23-24!

Myös muita striimausalustoja tulee Errori.netin käyttöön, kuten muita striimaajia. Tämä on tällainen betastartti tähän puoleen mediasta.

Nähdään linjoilla!

https://mixer.com/Errori

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Mixerin perustajat lähtivät hakemaan uusia – jopa valoisia – tuulia Kommentit pois päältä artikkelissa Mixerin perustajat lähtivät hakemaan uusia – jopa valoisia – tuulia 79

Viimeisen kahden viikon aikana Mixer striimausalustan kaksi perustajaa Matt Salsamendi ja James J. Boehm ovat jättäneet yhtiön samaan aikaan, kun se läpikäy muutenkin suuria muutoksia. Tällä hetkellä Mixer on kolmanneksi suurin suoratoistoalusta juuri Youtuben ja Twitchin perässä. Mixer on alkanut työstää sopimuksia ja yhteistyötä tunnettujen striimaajien kanssa. Mixerin potkulautana kohti katsotuimpien kärkijoukkoa alkoi kun Tyler ”Ninja” Blevins ilmoitti siirtyvänsä Mixeriin Twitchistä. Ennen kuin Microsoft aukaisi ikkunansa kaverusten alustalle, se tunnettiin nimeltä Beam. Mixer-nimensä se sai vuoden 2017 aikana. Mutta mihin tyypit suuntaavat urallaan?

Valoihin! Ei sentään parrasvaloihin, vaan diskovaloihin, eli lasereihin.

Niin kauan kuin muistan, minua on kiehtonut valon käyttö edustamaan musiikkia. Varttuessani unelmoin valojen pyörittämistä EDM-festivaaleilla ja kiertueilla ja haluan jahdata tätä intohimoa isommin!

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Twitchin Artifact-kanava oli viikonloppuna viidakko Kommentit pois päältä artikkelissa Twitchin Artifact-kanava oli viikonloppuna viidakko 75

Vaikka Valven DOTA 2 universumiin sijoittuva keräilykorttipeli Artifact onkin jäissä pääosin peliekonomian ja hinnoittelurakenteen takia, sen -kanava oli viime viikonloppuna varsin eloisa. Ei kuitenkaan itse Artifaktin muodossa.

Kanavaa käytettiin vitsinä muunmuassa elokuvien, meemien, natsidokumenttien ja jopa Christchurchin ammuskelun näyttämiseen. Monet näistä striimeistä sisällyttivät otsikkoonsa jotain Artifactiin liittyvää välttääkseen heti seulonnan.

Nyt meno on jo rauhoittunut, ja kirjoittamishetkellä vain muutama kanava touhuaa jotain aivan muuta, muttei mitään järin mielenkiintoista.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi