Errori unboxailee: Tältä näyttää odotettu taittuvanäyttöinen OnePlus Open -lippulaivapuhelin Kommentit pois päältä artikkelissa Errori unboxailee: Tältä näyttää odotettu taittuvanäyttöinen OnePlus Open -lippulaivapuhelin

Errorin toimituksessa pääsimme ensimmäisten joukossa kokeilemaan yhtiön kauan odotettua taittuvanäyttöistä lippulaivamallia. Katso alta video ja näe itse, miltä tämä uutuus todella näyttää!

Globaali teknologiabrändi OnePlus julkisti tänään uuden taittuvanäyttöisen lippulaiva-älypuhelimen, Openin. Kyseessä on OnePlussan ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin, joka tulee ravistelemaan taittuvanäyttöisten älypuhelinten markkinaa tinkimättömillä teknisillä ominaisuuksillaan, yhdistäen OnePlussalle ominaisen nopean ja sulavan käyttökokemuksen sekä Hasselblad-kameran kompaktiin, moderniin ja tyylikkääseen muotoiluun.

”Open-nimi ei viittaa pelkästään taittuvaan näyttöön, vaan myös OnePlussan avoimuuteen tutkia uusia huipputeknologian tarjoamia mahdollisuuksia. tarjoaa vertaansa vailla olevan laitteiston ja innovatiivisia ohjelmisto-ominaisuuksia Never Settle -hengessä.” sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja. ”OnePlus Openin julkaisun myötä olemme innoissamme voidessamme tarjota tinkimättömän taittuvanäyttöisen lippulaivakokemuksen käyttäjille ympäri maailmaa. OnePlus Open on todellinen lippulaiva, joka mullistaa taittuvanäyttöisten puhelinten markkinat.”

Errorin toimituksessa pääsimme ensimmäisten joukossa kokeilemaan yhtiön kauan odotettua taittuvanäyttöistä lippulaivamallia. Katso alta video ja näe itse, miltä tämä uutuus todella näyttää! Jos upotus ei toimi, näet unboxauksen tämän linkin takaa.

Laite yhdistelee teollista minimalismia eleganttiin tyyliin, ja on saatavilla tummanvihreässä Emerald Dusk -värissä. Paino on ainoastaan 245 grammaa, ja silti se on huippukestävä – kiitos Flexion Hinge -saranan ja TÜV Rheinland -sertifikaatin.

Erityisen merkittävää on sen kamerateknologia. Pääkamera sisältää 48 MP:n LYT-T808 -linssin ja siinä on lisäksi periskooppiteleobjektiivi sekä ultralaajakulmakamera. Openissa debytoi myös Sonyn uusi LYT-T808 -sensori, joka parantaa valonottoa merkittävästi. Hasselblad Portrait Mode takaa ammattitason kuvanlaadun.

Näytössä on hyödynnetty 2K 120 Hz Fluid AMOLED ProXDR -teknologiaa, ja puhelin toimii myös Pro-tason tablettina. Laitteessa on sekä kansinäyttö että päänäytö, molemmat suojattuna korkealaatuisella lasilla.

OxygenOS 13.2 käyttöjärjestelmässä on keskitytty suurikokoisen näytön hyödyntämiseen. Open Canvas -toiminto parantaa tuottavuutta ja mahdollistaa useiden sovellusikkunoiden samanaikaista käyttöä.

Sydämessä sykkii Snapdragon® 8 Gen 2, jota tukee 16 Gt RAM ja 512 Gt tallennustilaa. 67 W pikalataus saa akun täyteen alle 45 minuutissa.

OnePlus Open on saatavilla Elisalla hintaan 1799 €, ja lokakuun ostajille tarjotaan kaupan päälle OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet.

OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan

antoi vilauksen odotetusta -puhelimestaan, paljastaen uuden muotoilunsa. Puhelin perii aiemman OnePlus 11 -lippulaivamallin tyylin, mutta pienin muutoksin.

Merkittävin muutos OnePlus 12:n muotoilussa on Alert Slider -tilakytkimen siirtyminen puhelimen oikealta reunalta vasemmalle puolelle. Tämä muutos mahdollistaa uuden integroidun antennin käytön, erityisesti parantaen suorituskykyä pelaamisen aikana.

OnePlus on testannut, että paras antennien asento on käyttäjän etusormien välissä, kun puhelinta pidetään vaakatasossa, juuri Alert Slider -tilakytkimen kohdalla. Uuden muutoksen myötä OnePlus pyrkii varmistamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

OnePlus 12 tulee saataville uudessa smaragdinvihreässä värissä nimeltä Flowy Emerald. Inspiraatio tähän vihreään sävyyn on peräisin Uudessa-Seelannissa sijaitsevasta Dart-joesta. Suunnittelutiimi on käyttänyt edistyksellisiä tekniikoita, kuten periskooppitelekameraa ja AG-tekniikkaa, tuodakseen elävyyttä ja harmoniaa puhelimen muotoiluun.

OnePlus 12 odotetaan julkaistavan joulukuussa 2023.

Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan?

Call of Duty: Warzone

Vuonna 2024 julkaistava seuraava -peli saattaa olla uusi lisäys Black Ops -pelisarjaan ja sijoittua Persianlahden sotaan, kertoo uusin kylähuhu.

Seuraava Call of Duty -franchise-julkaisu tulisi näiden huhujen mukaan olemaan uusi Black Ops -peli, vaikka sen virallinen nimi on vielä sisäisesti päätteillä. Peli sijoittuu tämän hetkisen olettamuksen mukaan Persianlahden sotaan ja käsittelee lisäksi kylmän sodan jälkeistä globaalia poliittista jälkipuintia.

Tämä suurelta osin vahvistaa aiempia raportteja Persianlahden sodan ympäristöstä, jotka vuotivat esiin aiemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä uusi Black Ops -peli on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2024, suunnilleen tavalliseen aikaan myöhään syksyllä/talven alussa. Windows Central vihjaa, että Activisionilla harkitaan jonkinlaista merkittävää ennakkotilausetua, joka sisältäisi useita päiviä tai jopa viikkoja aikaista pääsyä peliin.