Errori unboxailee: Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 MAX-pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Errori unboxailee: Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 MAX-pelikuulokkeet

Pelikuulokkeiden ja -tarvikkeiden valmistaja Turtle Beach on ilmoitti taannoin, että kaksi uutta värivaihtoehtoa, teal ja pinkki, ovat nyt saatavilla langattomiin Designed for Xbox Stealth 600 Gen 2 MAX -pelikuulokkeisiin.

Uudet Stealth 600 Gen 2 MAX Teal ja Pink -värimallit ovat myös Turtle Beachin ensimmäiset sertifioidut CarbonNeutral-tuotteet, joiden päästöjä on vähennetty ja kompensoitu Hiilineutraalin protokollan mukaisesti, mikä on tärkeä virstanpylväs yhtiön jatkuvissa kestävän kehityksen ponnisteluissa. Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeet paransivat sarjan jo ennestään vaikuttavaa tarjontaa yli 48 tunnin akunkestolla ja monialustayhteydellä useampiin pelijärjestelmiin. Lisäksi ne tarjoavat tehokkaan 3D-paikkatilaäänen, kristallinkirkkaan mikrofonin suorituskyvyn ja vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden, jotka ovat tehneet Stealth 600 -sarjan kuulokkeista myydyimpiä tuotteita niiden debyytistä lähtien.

Saimme toimitukseemme juuri kyseiset kuulokkeet testattavaksemme, ja luonnollisestikin projekti aloitetaan laatikon unboxauksella. Videon katsottavissa alta:

Kommentoi

Turtle Beachin suositut Recon -kuulokkeet saivat uusia värivaihtoehtoja Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin suositut Recon -kuulokkeet saivat uusia värivaihtoehtoja

Turtle Beach Recon 70 Lavender

Pelitarvikkeiden valmistaja on julkaissut uusia värejä suosituista Recon 70- ja Recon 50 -kuulokkeista.

Recon 70 Laventeli liittyy arvostettuun kohtuuhintaisten langallisten pelikuulokkeiden perheeseen sarjan uusimpana värivaihtoehtona pelaajille. Kun taas Recon 50 Punainen/Sininen loistaa Nintendo Switchin klassisissa ja tunnusomaisissa väreissä.

Molemmissa malleissa on laadukkaat 40 mm:n yli korvien ulottuvat kaiuttimet ja erittäin herkkä mikrofoni, jotka takaavat erinomaisen peliäänen ja selkeän keskustelun. Niissä on myös kevyt ja mukava muotoilu, sekä keinonahkaan käärityt pehmusteet, jotka lisäävät äänieristystä ja parantavat bassotoistoa.

Laventelin värisessä Recon 70:ssä on kätevä mykistettävä mikrofoni ja äänenvoimakkuuden säätimet korvissa, kun taas sinipunainen Recon 50 käyttää Turtle Beachin irrotettavaa puomimikrofonia ja linjassa olevia äänenvoimakkuuden säätimiä. Molemmat mallit ovat monialustayhteensopivia pelaamiseen kaikilla laitteilla, joissa on 3,5 mm:n langallinen liitäntä.

”Recon 70- ja Recon 50 -sarjan pelikuulokkeemme ovat olleet jo vuosia hintahaarukoissaan markkinajohtajia, koska ne tarjoavat Turtle Beachille ominaisen laadukkaan pelikuulokekokemuksen erittäin edulliseen hintaan. Recon 70- ja 50-mallit ovat perustason pelikuulokkeet, ja ne asettavat standardit sille, mitä pelaajat voivat odottaa tähän hintaan. Olemme iloisia voidessamme jatkaa portfoliomme laajentamista uusilla väreillä, jotta pelaajilla on entistä enemmän valinnanvaraa, kun he etsivät Turtle Beachin tunnettua tehokasta ääntä, selkeää keskustelua ja monialustaista yhteensopivuutta.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin toimitusjohtaja

Turtle Beachin laventeli Recon 70 ja sinipunainen Recon 50 ovat saatavilla valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä 35,99 € ja 25,99 € hintaan.

Kommentoi

Turtle Beachin pelikuulokkeiden lippulaivamalli Stealth Pro on nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin pelikuulokkeiden lippulaivamalli Stealth Pro on nyt saatavilla

Turtle Beach Stealth Pro

Turtle Beachin uusin langattomattomien pelikuulokkeiden lippulaivamalli Stealth Pro on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti.

Pelikuulokkeiden uuden kuninkaan kruunajaiset ovat alkaneet, ja kriitikot ovat jo ylistäneet Stealth Pron huippuluokan äänenlaatua, luokkansa parasta aktiivista melunvaimennusta ja lukuisia erittäin korkealuokkaisia ominaisuuksia pelaamiseen Xboxilla, PlayStationilla, Windows :llä, Macilla, Nintendo Switchillä ja mobiililaitteilla.

Kuulokkeet tarjoavat parhaan mahdollisen äänielämyksen suurilla, käsin sovitetuilla 50 mm:n Nanoclear-ajureilla, jotka tuottavat laajan äänimaailman, sekä luokkansa parhaan aktiivisen melunvaimennuksen.

“Stealth Pro on kruunattu ultrapremium-pelikuulokkeiden uudeksi kuninkaaksi. Se tarjoaa huippuluokan peliäänikokemuksen, sillä sen äänenlaatu, melunvaimennus, rakennelaatu ja käyttömukavuus ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla. on ollut pelikuulokkeiden markkinajohtaja jo 13 vuoden ajan, mikä perustuu korkealaatuiseen ääneen ja pelien voittamiseen tähtääviin ominaisuuksiin, joita tarjoamme kaikissa hintaluokissa.

Stealth Pron myötä olemme tuoneet tämän asiantuntemuksen ja johtoaseman esiin, ja toimittaneet ylivoimaisen ultrapremium-pelikuulokkeen. Tunnusomaiset 50 mm:n Nanoclear-ajurimme ovat suuremmat ja tehokkaammat parempaa ääntä varten; Stealth Pron säädettävä aktiivinen melunvaimennus poistaa enemmän ulkoista melua kuin kilpailijat; ja TruSpeak-puomimikrofonimme vähentää enemmän taustamelua, jotta äänesi kuuluu selvästi.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Stealth Pron Designed for Xbox- ja PlayStation-versiot ovat saatavilla valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 345,99 € hintaan.

Kommentoi