Esittelyssä Holstin -kauhuselviytymispeli Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä Holstin -kauhuselviytymispeli

Holstin

on puolalaisen kehittäjän aavemaiseen ja syrjäiseen 90-luvun puolalaiseen kaupunkiin sijoittuva psykologinen selviytymiskauhupeli. Olet tullut etsimään vastauksia, mutta pikkukaupunki asukkaineen vaikuttaa riivatulta. Tutki mätänevää kaupunkia, kuulustele paikallisia ja taistele kauheuksia vastaan saavuttaaksesi vastaukset kysymyksiisi.

On marraskuu 1992. Eristäytynyt pikkukaupunki itäisessä puolassa saa kokea jotain kauheaa, kun kalvava vitsaus alkaa hitaasti, mutta varmasti turmelemaan kaiken koskemansa. Kaupunki on ystäväsi Bartekin viimeinen olinpaikka, ennen kuin hän lakkasi vastaamasta soittoihisi. Nyt sinun on seurattava hänen jälkiään selvittääksesi, mikä toi hänet
tähän kaupunkipahaseen ja miksi hän ei kenties koskaan päässyt sieltä pois.

Tutki vitsauksen riivaamaa kaupunkia

Jotain on pielessä Jeziorne-Kolonian pikkukaupungissa. Tutki synkän vitsauksen riivaamaa, aavemaista ja syrjäistä 90-luvun alun puolalaista kaupunkia, jonka kadut on vallannut mysteerinen saastainen lima. Niin ihmiset, rakennukset kuin luontokin vaikuttavat mätänevän sisältä ja muuttuvan kauheiksi irvikuviksi itsestään. Sinun on löydettävä ystäväsi ja paettava ennen kuin kaupunki upottaa kyntensä myös sinuun.

Taistele sanoinkuvaamattomia hirvityksiä vastaan ja selviydy

Sinun on etsittävä riittävät varusteet, jotta voisit edes kuvitella taistelevasi kaupungin pimeillä kujilla vaanivia kauheuksia vastaan. Et ole mikään sankari, mutta silkka vahva tahto elää voi riittää tästä painajaisesta selviämiseen.

Jututa mielenterveytensä hitaasti menettäviä paikallisia

Jotkin kysymykset tai pulmat selviävät vain paikallisten avustuksella, mutta he ovat harvoin avuliaita ulkopuolisia kohtaan. Ymmärtääksesi heitä, on sinun tanssittava heidän mielipuolisen pillinsä mukaan ja ymmärrettävä heidän sisäistä maailmaansa. Hekin, jotka ovat vielä järjissään tuntuvat häilyvän jossain elämän ja kuoleman rajamaastossa,
mielenterveyden rapistuessa hitaasti. Jotkin kysymyksesi tuntuvat todella käyvän heidän jo valmiiksi raastetuille hermoilleen…

Klassinen ulkoasu modernilla teknologialla höystettynä

Oma in-house-teknologiamme mahdollistaa täysin uuden näkökulman perinteisiin pikseleihin. Käsinpiirretty pikselitaide herää eloon dynaamisen valaistuksen ja käänneltävän kameran ansiosta, mahdollistaen maailman tutkimisen kahdeksassa kuvakulmassa. Ole varovainen, ettet anna pelkkien varjojen leikkiä mielelläsi.

Ääninäytelty puolaksi ja englanniksi

Holstin on täysin ääninäytelty puolaksi ja englanniksi. Koe vertahyytävän maaniset roolisuoritukset, jotka tuovat sinut aitiopaikalle kauan sitten todellisuudentajunsa menettäneiden hahmojen ääreen.

Holstin on parhaillaan kehitteillä :lle ja konsoleille ja se ilmestynee ensi vuoden puolella.

Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

High On Life

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää seitsemän erinomaista peliä kuten hullunkurisen räiskintäpelin High Life sekä kattavan Atari-pelikokoelman.

  • on humoristinen seikkailupeli, jossa pelaaja taistelee puhuvien aseiden kanssa avaruuspahiksia vastaan.
  • Atari 50: The Anniversary Celebration on interaktiivinen matka läpi 50-vuotisen pelihistorian. Pääset pelaamaan yli 90 klassista peliä ja tutustumaan haastatteluihin, dokumentteihin ja pelihistorian kulmakiviin.
  • Revival: Recolonization on post-apokalyptinen strategiapeli, jossa pelaaja rakentaa ja johtaa yhteiskuntaa muuttuvassa maailmassa. Jokainen pelikerta on erilainen!
  • MechWarrior 5: Mercenaries sijoittuu vuoteen 3015. Pelaaja ohjaa jättiläismäistä taistelurobottia ja johtaa omaa palkkasoturijoukkoaan eeppisissä taisteluissa. Voit pelata myös yhteistyössä jopa neljän pelaajan kanssa.
  • Soulslinger: Envoy of Death on nopeatempoinen roguelike-FPS peli, joka sijoittuu synkkään länkkäri-fantasiamaailmaan. Pelaat kuoleman lähettiläänä, joka taistelee sieluja keräilevää kartellia vastaan.
  • Bread & Fred on haastava tasohyppelypeli, jossa kaksi pelaajaa joutuu tekemään yhteistyötä selviytyäkseen lumisen vuoren huipulle.
  • Grindstone on pulmanratkaisupeli, jossa tehtävänäsi on louhia hiomakiviä vuoren yli 250 eri tasolta. Joudut selviytymään sokkeloista ja erilaisista vaaroista.
  • -25% High on Life: High on Knife -lisäosan alennuskuponki: Lisäosa sijoittuu kahden vuoden päähän G3-kartellin kukistamisesta. Knifey tarvitsee apua mystisen paketin jäljittämisessä kotimaailmastaan. Luvassa on avaruusmatkailuja, hulluja hahmoja ja räiskintää. Luvassa on myös lisää puhuvia aseita!

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.

Kesän läkähdyttävimmät pelijulkaisut – näitä kuumia pelijulkaisuja kannattaa odottaa Kommentit pois päältä artikkelissa Kesän läkähdyttävimmät pelijulkaisut – näitä kuumia pelijulkaisuja kannattaa odottaa

Kesä on täällä ja sen mukana tuoreita pelielämyksiä! Tässä on katsaus joihinkin kesä- ja elokuussa julkaistaviin jännittävimpiin peleihin:

Elden Ring Shadow of the Erdtree (PC, PS4, PS5, XBO, XSX)

Julkaisu: 21. kesäkuu

Nauttikaa kesästä vielä kun voitte, sillä vuoden odotetuin lisäosa on kohta täällä! : Shadow of the Erdtree saapuu 21. kesäkuuta ja monien kesäviikot tulevat hikoiltua sisätiloissa uutta maailmaa tutkien ja uusia haasteita etsien.

Final Fantasy XIV: Dawntrail (PC, Mac, PS4, PS5, XSX)

Julkaisu: 2. heinäkuu

Auringonpaistetta ja seikkailuja Eorzeassa: FFXIV: Dawntrail kutsuu! Kesä on täällä ja sen mukana tuore seikkailu :ssä! Dawntrail-laajennus avaa ovet uusille jännittäville kokemuksille ja kutsuu niin vanhat kuin uudet sankarit Eorzean aurinkoisiin maisemiin.

Frostpunk 2 (PC)

Julkaisu: 25. heinäkuu

Tuntuuko kesä liian kuumalta? Siirry viileämmille seuduille :n parissa. Ankaria jäisiä olosuhteita vastaan taisteleva ihmiskunta tarvitsee apuasi ja sinun täytyy tehdä vaikeita päätöksiä, jotta he selviytyisivät seuraavaan aamunkoittoon.

Black Myth: Wukong (PC, PS5, XSX)

Julkaisu: 20. elokuu

on uusi toimintaroolipeli, jonka on kehittänyt Game Science. Peli tuo :lle ja konsoleille AAA-luokan grafiikkaa ja vauhdikasta taistelua, joka ammentaa inspiraatiota Kiinan mytologiasta. Pelaajat pääsevät heiluttamaan Wukongin ikonista taistelukeppiä ja muuntautumaan myyttisiksi olennoiksi taistellessa vihollisia vastaan, joihin kuuluu tietenkin myös lohikäärmeitä.

Star Wars Outlaws (PC, PS5, XSX)

Julkaisu: 30. elokuu

Unohda valomiekat ja jedit, tuo kesän lopulle konsoleille salakuljettajan elämää. Outlaws keskittyy enemmän jännittäviin ryöstöihin ja tutkimiseen kuin valomiekkailuihin. Tutki ikonisia maailmoja kuten kuumia Tatooinen hiekka dyynejä. Valitse pelityylisi: salakavala operaattori, räjähdysherkkä aseampuja tai rohkea lentäjä. Haarautuva dialogi muokkaa tarinaasi. Outlaws määrittelee Star Warsin uudelleen – oletko salakuljettaja vai palkkionmetsästäjä? Galaksi odottaa!

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä kaikista jännittävistä peleistä, jotka julkaistaan tänä kesänä ja elokuussa. Mitä peliä odotat eniten?