Esittelyssä Holstin -kauhuselviytymispeli Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä Holstin -kauhuselviytymispeli

Holstin

on puolalaisen Sonka kehittäjän aavemaiseen ja syrjäiseen 90-luvun puolalaiseen kaupunkiin sijoittuva psykologinen selviytymiskauhupeli. Olet tullut etsimään vastauksia, mutta pikkukaupunki asukkaineen vaikuttaa riivatulta. Tutki mätänevää kaupunkia, kuulustele paikallisia ja taistele kauheuksia vastaan saavuttaaksesi vastaukset kysymyksiisi.

On marraskuu 1992. Eristäytynyt pikkukaupunki itäisessä puolassa saa kokea jotain kauheaa, kun kalvava vitsaus alkaa hitaasti, mutta varmasti turmelemaan kaiken koskemansa. Kaupunki on ystäväsi Bartekin viimeinen olinpaikka, ennen kuin hän lakkasi vastaamasta soittoihisi. Nyt sinun on seurattava hänen jälkiään selvittääksesi, mikä toi hänet
tähän kaupunkipahaseen ja miksi hän ei kenties koskaan päässyt sieltä pois.

Tutki vitsauksen riivaamaa kaupunkia

Jotain on pielessä Jeziorne-Kolonian pikkukaupungissa. Tutki synkän vitsauksen riivaamaa, aavemaista ja syrjäistä 90-luvun alun puolalaista kaupunkia, jonka kadut on vallannut mysteerinen saastainen lima. Niin ihmiset, rakennukset kuin luontokin vaikuttavat mätänevän sisältä ja muuttuvan kauheiksi irvikuviksi itsestään. Sinun on löydettävä ystäväsi ja paettava ennen kuin kaupunki upottaa kyntensä myös sinuun.

Taistele sanoinkuvaamattomia hirvityksiä vastaan ja selviydy

Sinun on etsittävä riittävät varusteet, jotta voisit edes kuvitella taistelevasi kaupungin pimeillä kujilla vaanivia kauheuksia vastaan. Et ole mikään sankari, mutta silkka vahva tahto elää voi riittää tästä painajaisesta selviämiseen.

Jututa mielenterveytensä hitaasti menettäviä paikallisia

Jotkin kysymykset tai pulmat selviävät vain paikallisten avustuksella, mutta he ovat harvoin avuliaita ulkopuolisia kohtaan. Ymmärtääksesi heitä, on sinun tanssittava heidän mielipuolisen pillinsä mukaan ja ymmärrettävä heidän sisäistä maailmaansa. Hekin, jotka ovat vielä järjissään tuntuvat häilyvän jossain elämän ja kuoleman rajamaastossa,
mielenterveyden rapistuessa hitaasti. Jotkin kysymyksesi tuntuvat todella käyvän heidän jo valmiiksi raastetuille hermoilleen…

Klassinen ulkoasu modernilla teknologialla höystettynä

Oma in-house-teknologiamme mahdollistaa täysin uuden näkökulman perinteisiin pikseleihin. Käsinpiirretty pikselitaide herää eloon dynaamisen valaistuksen ja käänneltävän kameran ansiosta, mahdollistaen maailman tutkimisen kahdeksassa kuvakulmassa. Ole varovainen, ettet anna pelkkien varjojen leikkiä mielelläsi.

Ääninäytelty puolaksi ja englanniksi

on täysin ääninäytelty puolaksi ja englanniksi. Koe vertahyytävän maaniset roolisuoritukset, jotka tuovat sinut aitiopaikalle kauan sitten todellisuudentajunsa menettäneiden hahmojen ääreen.

on parhaillaan kehitteillä :lle ja konsoleille ja se ilmestynee ensi vuoden puolella.

Kommentoi

For Honor päivittyi uudella pelihahmolla – pelattavissa ilmaiseksi viikon verran Kommentit pois päältä artikkelissa For Honor päivittyi uudella pelihahmolla – pelattavissa ilmaiseksi viikon verran

For Honor

Ubisoft tuo For Honorin vuoden ensimmäisen päivityksen täynnä kiehtovia uudistuksia kuten uusi taisteluhahmo Afeera sekä ilmaisjakson.

Tasaiseen tahtiin uudistuva ja alati päivittyvä on yli 25 miljoonan pelaajan suosiosta nauttiva verkkopeli. Siinä toinen toistaan mahtavammat taisteluhahmot ottavat mittaa toisistaan. Lähitaistelun saloihin perehdyttävä peli on vuosien saatossa tuonut mukaan eri kulttuureista innoitusta saaneita soturiluokkia sekä päivittynyt erilaisin pelimuodoin. Huomenna peli saa jälleen uuden soturihahmon eli akrobaattisen Afeeran.

Samalla peli tulee ilmaispelattavaksi kokonaisen viikon ajaksi. Pelin ilmaisversion voi jo nyt ladata valmiiksi odottamaan ilmaistapahtuman alkua.

Title Update 2 -päivitys on parhaillaan saatavilla ja sen tärkein lisäys on gasellimaisen akrobaattisoturi Afeeran mukaantulo. Nämä akateemisesti koulutetut taistelijat ovat erikoistuneita nopeisiin liikkeisiin, ketteriin hyppyihin ja yllätyksellisiin asentoihin. Sulttaanin poismenon myötä Afeera-taistelijoiden tehtävät ovat vaihtuneet johtajan suojelemisesta Heathmoorin tulevaisuuden muovaamiseen.

Afeera-soturiluokka tulee saataville kahtena eri versiona 7,99 euron hintaisena pakettina. Se sisältää sankarin lisäksi yhden koristeen, elite-asusteen, seitsemän päivän champion-arvon ja kolme saalislaatikkoa. Hahmo on 16. helmikuuta lähtien ostettavissa myös pelin sisäisellä valuutalla 15 000 steel-yksikön hintaan.

Hahmolisäyksen myötä peliin tulee teeman mukainen Twilight of the Afeera -tapahtumakortti, joka on voimassa 23. helmikuuta saakka. Tämän rajoitetun ajan voimassa oleva kortti antaa suorituksia keränneelle pelaajalle ainutlaatuisia palkintoja, kuten koristeita, hahmoefektejä ja muita kosmeettisia lisäyksiä.

Lisäksi 23. helmikuuta alkaen pelissä on Hero Fest -tapahtuma Kyoshin-soturille. Lisää uudistuksia ja päivityksiä on luvassa myös maaliskuussa.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia- ja UPLAY+ -tilauspalveluista. Peli on parhaillaan pelattavissa ilmaiseksi helmikuun 9. päivään asti.

Kommentoi

Atomic Heart -pelistä saatiin kattava pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Atomic Heart -pelistä saatiin kattava pelivideo

Atomic Heart

Finlandin jakelemasta ja Focus Entertainmentin julkaisemasta Atomic Heart -toimintapelistä on julkaistu pelattavuutta ja tapahtumia esittelevä video. Toisen maailmansodan jälkeiseen, mutta vaihtoehtoiseen historiaan sijoittuva tarina syöksee pelaajan keskelle sotaisaa painajaista. Kun murhanhimoiset koneet ja tuhoisat robotit ottavat pelaajan ohjaaman hahmon kohteeksi, ei pelkällä puheilla ja nopeilla jaloilla selvitä. On aika tarttua aseisin ja taistella itsensä ulos dystopiasta.

Elokuvamaiset kohtaamiset, nopeatempoinen toiminta ja vimmaisa räiske ovat kaikki keskeisessä osassa räiskintäpelin maailmaa. Robottien ja tappokoneiden ohella toimintaa värittävät hirviömäiset mutantit ja muut uhat, jotka pitävät pelaajan varpaillaan ja adrenaliinin virtaamassa. Apuna pelaajalla ovat aseet ja varusteet päivitysosineen.

Pelissä on kolme vaikeustasoa, joten sen tapahtumat sopivat yhtäältä uusille pelaajille kuin kaiken kokeneille veteraanipelaajillekin. Kokipa pelin kiehtovan tarinan tai räväkän toiminnan kautta, tarjoaa täysilaidallisen unohtumattomia hetkiä.

julkaistaan 21. helmikuuta 2023 sekä 5, ja S, 4 ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi