Esports ja vedot – Mitä kannattaa pitää mielessä? Kommentit pois päältä artikkelissa Esports ja vedot – Mitä kannattaa pitää mielessä?

E-urheilu ja niihin asetettavat vedot ovat saaneet kovaa nostetta kuluneen vuoden aikana. Etenkin suosituimmissa peleissä kohteita on tarjolla enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Vaikka kaikki pelit eivät sovellukaan vetoihin, on useissa peleissä paljon sellaisia mahdollisuuksia, joiden aikana voit asettaa vetoja.

Nykyään suosituimpia pelejä asettaa vetoja ovat:

Näiden kolmen suosituimman pelin lisäksi on tarjolla myös paljon muita kohteita. Muissa peleissä kohteet ovat kuitenkin huomattavasti rajoittuneempia, kuten pelkästään vain vetoja sarjan voittajasta.

Osaltaan vetojen kasvava määrä johtuu siitä, että esimerkiksi useat tapahtumat kuten Rion CS:GO majorit on peruttu jo jonkin aikaa. Näiden tapahtumien viihde jätti pienen kolon pelaajien mieliin, jota osa saattaa korvata viihdyttävillä vedoilla.

Mitä asioita hyvä veto kohde sisältää?

Ennen vetojen asettamista kannattaa aina miettiä omaa profiiliaan pelaajana. Jos olet sellainen pelaaja joka haluaa lyödä vetoja vain pelin voittajasta, olet todella onnekas.

Lähes jokaisesta suuremmasta -turnauksesta on nimittäin tarjolla vetoja voittajista. Pelkän turnausvoittajan lisäksi vedot avataan yleensä viimeistään alkulohkojen jälkeen.

Jos taas haluat asettaa enemmän pieniä vetoja kuten jalkapallossa voit veikata vaikkapa kulmapotkujen määrää tai maalin syntymistä, on myös näitä kohteita tarjolla.

Etenkin pelissä on todella paljon potentiaalia vetojen asettamista varten. Monet sivustot tarjoavat perinteisten vetojen lisäksi esimerkiksi live-vetoja kierrosten voittajasta, seuraavan kolmen kierroksen tasoitettua voittajaa ja niin edelleen.

Paras tapa tutkia kohteita onkin suunnata eri alan sivustoilla ja katsoa itse se, että mikä peli sopisi kohteidensa osalta juuri sinulle.

Sivuston valinta kannattaa tehdä harkiten

Yksi tärkeä asia vetojen asettamisessa on sivuston valinta. Vaikka moni sivusto tarjoaakin vetoja esportsiin, eivät ne kaikki valitettavasti ole luotettavia paikkoja. Kun on aika kotiuttaa varoja voi joutua ärsyttävään rumbaan, jossa rahojaan saa hakea kissojen ja koirien kanssa tililleen.

Siksi yhä useammat pikakasinot suomessa ovatkin valikoituneet pelaajien suosikeiksi vetojen asettamista varten. Näiden sivustojen etu on se, että pelaaminen tapahtuu Trustlyn välityksellä pikana ja turvallisesti.

Tämän toiminnon avulla pelaajat voivat aina kotiuttaa varansa takaisin tilille Trustlyn vakuuttamana alle 5 minuutissa. Myös laadukas lisenssi vaikuttaa siihen, että onko sivusto luotettava.

Trustly onkin loistava merkki siitä, että sivusto on luotettava, koska tämä maksutapa on käytössä vain ja ainoastaan luotettavilla sivustoilla.

Muistathan aina myös sen, että pidät vedot maltillisina etkä aseta niitä yli varojesi. Näin pelaaminen pysyy juuri sellaisena kuin sen pitäisikin olla, eli hauskana ylimääräisenä viihteenä pelien seuraamisen lomassa.

Kommentoi