Euclidean Skies yhdistelee shakkia ja rubiikin kuutiota modernilla kierteellä Kommentit pois päältä artikkelissa Euclidean Skies yhdistelee shakkia ja rubiikin kuutiota modernilla kierteellä

pulmanratkonta on saapunut vihdoinkin PC:lle. Peli on itävaltalaisen Miro Strakan käsialaa ja se yhdistää aiemmin -alustalle saatavilla olleet ja Euclidean Skies -pelit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Ensisilmäyksellä peli muistuttaa ulkoasultaan Monument Valley -peliä. Pelin mekaniikka on kuitenkin enemmän shakin ja rubiikin kuution yhdistelmä. Siinä ohjataan miekkailijaa pyörittämällä kolmiulotteisen maailman osia. Tasot tulevat monimutkaisemmiksi ja vaikeusaste nousee samalla pelin edetessä.

on saatavilla PC:lle Steamin kautta 8,19€ hintaan.

Kommentoi

Monument Valley -mobiilipelisarja saapuu PC:lle heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Monument Valley -mobiilipelisarja saapuu PC:lle heinäkuussa

Monument Valley: Panoramic Collection

Suosittu mobiilipulmanratkontapeli on saapumassa :lle Steamin kautta heinäkuun 12. päivä.

Panoramic Collection nimellä kulkeva paketti sisältää pelisarjan kaksi ensimmäistä osaa ja kaikki lisäosat näihin, kuten Forgotten Shores, Ida’s Dream sekä The Lost Forest.

Pelien grafiikoita on paranneltu isommille ruuduille ja pelit tukevat 21:9 ultra-wide näyttöjä. Pelit ovat saatavilla yhdessä paketissa tai erikseen.

Alunperin vuonna 2014 iOS:lle, Androidille sekä Windows -puhelimille ilmestynyt peli säväytti tyylitellyillä grafiikoillaan ja rennolla pulmanratkonnalla. Pelit ovat voittaneet yhteensä 29 palkintoa ja niitä on ladattu yhteensä yli 100 miljoonaa kertaa.

Monument Valley: Panoramic Collection ilmestyy :lle Steamin kautta heinäkuun 12. päivä.

Kommentoi