Euclidean Skies yhdistelee shakkia ja rubiikin kuutiota modernilla kierteellä Kommentit pois päältä artikkelissa Euclidean Skies yhdistelee shakkia ja rubiikin kuutiota modernilla kierteellä

pulmanratkonta on saapunut vihdoinkin PC:lle. Peli on itävaltalaisen Miro Strakan käsialaa ja se yhdistää aiemmin iOS-alustalle saatavilla olleet ja Euclidean Skies -pelit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Ensisilmäyksellä peli muistuttaa ulkoasultaan -peliä. Pelin mekaniikka on kuitenkin enemmän shakin ja rubiikin kuution yhdistelmä. Siinä ohjataan miekkailijaa pyörittämällä kolmiulotteisen maailman osia. Tasot tulevat monimutkaisemmiksi ja vaikeusaste nousee samalla pelin edetessä.

Euclidean Skies on saatavilla PC:lle Steamin kautta 8,19€ hintaan.

Pulmanratkontaa parhaimmillaan – edullinen pelipaketti tarjolla Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pulmanratkontaa parhaimmillaan – edullinen pelipaketti tarjolla Humble Bundlesta

Monument Valley: Panoramic Collection

tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka sisältää erilaisia mainioita pulmanratkontapelejä. Mukana on mm. palkintoja niittänyt , rentouttava rakennuspeli Dorfromantik sekä rauhoittavaa seikkailua tarjoava The Last Campfire. Osa paketin tuotosta lahjoitetaan Razomille, joka tarjoaa kriittistä humanitääristä apua Ukrainaan sodasta kärsiville.

Paketti maksaa yhteensä 9,34 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. maaliskuuta asti.

Monument Valley -mobiilipelisarja saapuu PC:lle heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Monument Valley -mobiilipelisarja saapuu PC:lle heinäkuussa

Monument Valley: Panoramic Collection

Suosittu mobiilipulmanratkontapeli on saapumassa :lle Steamin kautta heinäkuun 12. päivä.

Panoramic Collection nimellä kulkeva paketti sisältää pelisarjan kaksi ensimmäistä osaa ja kaikki lisäosat näihin, kuten Forgotten Shores, Ida's Dream sekä The Lost Forest.

Pelien grafiikoita on paranneltu isommille ruuduille ja pelit tukevat 21:9 ultra-wide näyttöjä. Pelit ovat saatavilla yhdessä paketissa tai erikseen.

Alunperin vuonna 2014 :lle, Androidille sekä Windows -puhelimille ilmestynyt peli säväytti tyylitellyillä grafiikoillaan ja rennolla pulmanratkonnalla. Pelit ovat voittaneet yhteensä 29 palkintoa ja niitä on ladattu yhteensä yli 100 miljoonaa kertaa.

Monument Valley: Panoramic Collection ilmestyy PC:lle Steamin kautta heinäkuun 12. päivä.