Exoprimal -toimintapeli laajenee kausien myötä julkaisun jälkeen – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Exoprimal -toimintapeli laajenee kausien myötä julkaisun jälkeen – katso uusi traileri

Exoprimal

piti viime yönä Showcase -esittelytilaisuuden, jossa kerrottiin uutta tietoa tällä viikolla julkaistavasta Exoprimal-verkkopelistä. Pelin ohjaajan Takuro Hiraokan isännöimässä tilaisuudessa esiteltiin tulevat kausipäivitykset, joihin sisältyy uusi pelitila, uusia Exosuit-varustepukuja sekä Monster Hunter- ja Street Fighter 6 -teemoja. Hiraoka esitteli myös Final Mission Selection -ominaisuuden, jossa voi valita PvP-, PvE- ja satunnaisotteluiden välillä.

Exoprimal-pelin ensimmäinen kausi alkaa pelin julkaisun yhteydessä ensi perjantaina ja uusi pelitila tulee käyttöön kaksi viikkoa myöhemmin, 28. heinäkuuta. Savage Gauntlet on yhteistyökokemus, joka haastaa viiden pelaajan joukkueet viikoittain kiertävillä PvE-tehtävillä. Niitä voi pelata uudelleen korkeampien sijoitusten ja palkintojen saamiseksi. Exoprimal julkaisee ensimmäisen suuren pelipäivityksensä 17. elokuuta. Se tuo mukanaan kymmenen Alpha-tyypin Exosuit-varustepukua. Näissä vaihtoehtoisissa malleissa on täysin erilaisia aseita kuin tavallisissa vastineissaan.

Toinen kausi alkaa lokakuun puolivälissä. Se sisältää seuraavan suuren pelipäivityksen, joka sisältää Street Fighter 6 -yhteistyön. Mukana on myös muita lisäyksiä, kuten uusi kartta. Tammikuussa 2024 alkaa kolmas kausi, jolloin asevarasto laajenee jälleen Beta-tyypin Exosuits-puvuilla. Näiden lisäksi päivitys tuo taisteluun uuden vihollisen, Neo Triceratopsin. Lisäksi mukana on Monster Hunter -yhteistyö.

Exoprimal julkaistaan heinäkuun 14. päivä , , ja S sekä -konsoleille, että :lle.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Nämä pelit ilmestyvät pian PlayStation 5-konsolin virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä pelit ilmestyvät pian PlayStation 5-konsolin virtuaalilaseille

-konsolin, -lasien omistajilla on aihetta lähteä viikonlopun kunniaksi vaikka torille, sillä sen verta mielenkiintoisia titteleitä yhtiö on julkistanut ilmestyvän virtuaalilaseille lähiaikoina.

Alla listaus titteleistä, jotka Sony julkisti eilen ilmestyvän virtuaalilaseilleen.

Among Us

PlayStationin ensimmäinen ilmoitus oli, että saapuu PS VR2:lle. Vaikka julkaisupäivää ei ilmoitettu, uutiset ovat mahtavia PS VR2 -faneille, koska se julkaistiin Meta Questissa ja Steam VR -kuulokkeissa melkein vuosi sitten. Vaan vähänpä tiedettiin, että olisi vain ajan kysymys, jolloin saisimme tämänkin huikean pelin PSVR2-laseille.

Journey to Foundation

Inspiroituneena myöhään amerikkalaiskirjailija Isaac Asimovin Foundation-romaanisarjasta, on tuleva VR sci-fi RPG, jossa pelaajat tutkivat avaruuden tuntemattomia alueita. Peli paljastettiin jo helmikuussa, mutta tämän päivän ilmoituksessa kerrottiin, että Journey to Foundation saapuu PS VR2:lle (ja Meta Questiin) 26. lokakuuta.

Heroes of Forever

Lucky Mountain Games, Hotshot Racing -pelin takana olevat kehittäjät, tekevät uuden vauhdikkaan arcade-ampujapelin, . Heroes of Foreverin on määrä julkaista ensi vuonna. Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan virallista julkaisupäivämäärää.

Tin Hearts

on pulmapeli, joka alun perin julkaistiin tänä vuonna ei-VR-pelinä PS4:lle ja PS5:lle. Kehittäjä Rogue Sun ilmoitti, että se julkaisee PS VR2 -version pelistä. Virallista julkaisupäivää odotamme tiedotettavan meille mahdollisimman pian.

Tiger Blade

Alun perin kesäkuussa julkistettu slash-and-dash arcade-peli saapuu 17. marraskuuta yksinomaan PlayStation VR2:lle.

The Foglands

on uusi toimintapeli, joka saapuu PS VR2:lle 31. lokakuuta. Traileri ainakin herättää mielenkiintoisia tunteita, eikä siis mitenkään negatiivisesti!