F1 2021 -formulapeli kokeiltavissa ilmaiseksi konsoleilla – ilmaisia päivityksiä tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa F1 2021 -formulapeli kokeiltavissa ilmaiseksi konsoleilla – ilmaisia päivityksiä tulossa

F1 2021

ja Electronic Arts ovat julkaisseet tietoja tulevista F1 2021 -pelin ilmaisista päivityksistä. Luvassa on mm. Portugalin GP, päivityksiä autoihin sekä uusi Aston Martin turva-auto.

Suurimpana päivityksenä peliin saadaan Portugalin Portimaon Grand Prix. Myös pelin autojen tehot on päivitetty kauden 2021 määrityksiin. Myös aiempi turva-auto Mercedes AMG GT R on korvattu Aston Martinilla.

Xbox ja PlayStation -konsolipelaajat voivat kokeilla F1 2021 -peliä ilmaiseksi parhaillaan. Kokeiluversiossa pelaajat pääsevät ajamaan Braking Point -pelitilan alkua, Monzan GP:n sekä My Team -pelitilan avausviikonlopun.

Peliin saadaan lokakuussa Imolan GP sekä F1 Sports Update -päivitys. Marraskuussa on luvassa Saudi Arabian GP eli Jeddah -katurata.

F1 2021 -formulapeli ilmestyy heinäkuun 16. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi

Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Battalion: Legacy

Toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpeliräiskintä on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

on viimeisin versio vuonna 2018 ilmestyneestä Battalion 1944 -pelistä. Versioon on paranneltu mm. lukuisia bugeja kuten palvelinvalikkoa. Lisäksi pelissä on uusi ryhmittymä, uusia aseita sekä klassinen Search & Destroy -pelitila. Myös pelin käyttöliittymää on päivitetty.

Pelistä piti alunperin tulla myös konsoliversio, mutta sen kehitys on lopetettu samassa kun yhteistyö Square Enixin kanssa on päättynyt.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Steamistä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi