F1 2021 -formulapeli kokeiltavissa ilmaiseksi konsoleilla – ilmaisia päivityksiä tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa F1 2021 -formulapeli kokeiltavissa ilmaiseksi konsoleilla – ilmaisia päivityksiä tulossa

F1 2021

ja ovat julkaisseet tietoja tulevista -pelin ilmaisista päivityksistä. Luvassa on mm. Portugalin GP, päivityksiä autoihin sekä uusi Aston Martin turva-auto.

Suurimpana päivityksenä peliin saadaan Portugalin Portimaon Grand Prix. Myös pelin autojen tehot on päivitetty kauden 2021 määrityksiin. Myös aiempi turva-auto Mercedes AMG GT R on korvattu Aston Martinilla.

Xbox ja PlayStation -konsolipelaajat voivat kokeilla F1 2021 -peliä ilmaiseksi parhaillaan. Kokeiluversiossa pelaajat pääsevät ajamaan Braking Point -pelitilan alkua, Monzan GP:n sekä My Team -pelitilan avausviikonlopun.

Peliin saadaan lokakuussa Imolan GP sekä F1 Sports Update -päivitys. Marraskuussa on luvassa Saudi Arabian GP eli Jeddah -katurata.

F1 2021 -formulapeli ilmestyy heinäkuun 16. päivä , PlayStation 4, ja S sekä -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.