F1 22 -formulapelin uusista ominaisuuksista kerrotaan uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa F1 22 -formulapelin uusista ominaisuuksista kerrotaan uudella videolla

F1 22

Heinäkuun alussa ilmestyvästä F1 22 -formulapelistä on saatu uusi esittelyvideo, jolla avataan pelin uusia ominaisuuksia. Voit katsoa videon alta.

Pelimekaniikaltaan Race Day on muovattu uusiksi, autojen hallintaa on paranneltu, varikolla mekaanikoille voi sattua virheitä ja mukana on lisäksi immersiivinen selostus.

F1 2022 -pelissä on kaikki uuden 2022 FIA Formula One World Championship -kilpailun autot ja radat, kuten uusi Miamin kilparata.

Myös fysiikanmallinnusta on paranneltu ja Race Day -pelitila tarjoilee kaksi eri vaihtoehtoa; rennompi Broadcast sekä Immersive, jossa pelaaja pääsee tekemään isoja valintoja. Pelissä on myös odotettu -tila, joka tukee ja Vive -laitteita.

F1 22 ilmestyy heinäkuun 1. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. F1 22 Champions Editionin ennakkoon tilaavat pääsevät ajelemaan kolme päivää ennakkoon eli kesäkuun 28. päivä.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi