Facebook osti Onward VR-sotapelin kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa Facebook osti Onward VR-sotapelin kehittäjän

Onward

ja tarkemmin sen VR-osasto on ostanut VR-sotapelisimulaation kehittäjän Downpour Interactiven.

Oston tarkoituksena on kasvattaa itse Onward -pelin yhteisöä ja sekä kasvattaa Oculuksen studioarsenaalia tulevien projektien osalta.

Vaikka pelin kehittäjät siirtyvätkin osittain Oculuksen toimistolle, säilyy silti pelin tuki myös muille alustoille kuten :lle.

Downpour Interactiven lisäksi Oculuksen studioihin kuuluvat suositun -pelin kehittäjä , jonka Oculus osti vuonna 2019. Oculuksen studioihin kuuluvat myös Asgard's Wrath kehittäjä ja kehittäjä .

Beat Saberiin saapui Daft Punk-musiikkipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saberiin saapui Daft Punk-musiikkipaketti

Beat Saberin odotettu -paketti on vihdoin täällä, ja se sisältää 10 legendaarisen elektronisen duon ikonista kappaletta.

Viipaloi tiensä läpi hiteistä kuten ”Around the World”, ”Harder, Better, Faster, Stronger” ja ”Get Lucky”. Paketti maksaa 12,90€, ja yksittäiset kappaleet ovat saatavilla 1,99€ kappale.

Hauskuushan ei nimittäin pääty vielä tähän. Uisin päivitys tuo myös parannetun haptiikan Quest-sarjaan. - ja -pelaajat kokevat merkittävimmän päivityksen laajojen, äänikelojen moottoreiden ansiosta. Nämä uudet haptiikat luovat realistisemman ja tekstuurisemman tunteen, tehden jokaisesta iskusta immersiivisemmän. Jopa Quest 2 -pelaajat huomaavat joitain haptiikkaparannuksia.

On kuitenkin pieni pettymys: Daft Punkin Tron: Legacy -ääniraita ei sisälly pakettiin lisenssirajoitusten vuoksi. Kuitenkin mukana olevat 10 kappaletta kattavat duon uran, tarjoten upean valikoiman -faneille.

Lähde: RoadtoVR

Valve on helpottanut Quest-laitteiden yhdistämistä suoraan SteamVR:ään Kommentit pois päältä artikkelissa Valve on helpottanut Quest-laitteiden yhdistämistä suoraan SteamVR:ään

julkaisi tänään ensimmäisen sovelluksensa Meta -alustalle. Link mahdollistaa käyttäjille nopean ja helpon langattoman yhteyden Quest-laitteeseensa SteamVR:ään, jotta he voivat pelata PC VR -sisältöä tai tietokoneen näytölle suunniteltuja pelejä.

/ Air Link on vuosien ajan mahdollistanut minkä tahansa Quest-laitteen yhdistämisen tietokoneeseen PC VR -sisällön pelaamiseksi, mutta se vaatii käyttäjien asentavan ja käyttävän vanhentunutta PC -ohjelmistoa. Monissa tapauksissa tämä on vain ärsyttävä ylimääräinen vaihe, jonka lopulta päätyy SteamVR:ään, jolla on paljon aktiivisempi VR-sovellusten ja käyttäjien kirjasto.