Facebook osti suositun Beat Saber VR-pelin kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa Facebook osti suositun Beat Saber VR-pelin kehittäjän

Beat Saber

on ostanut suositun VR-pelin kehittäjän Beat Gamesin ja sulauttanut sen osaksi Oculus Studiota. Beat Gamesin odotetaan kuitenkin toimivan itsenäisen pelifirman tapaisesti yrityksen sisällä ja se jatkaa Beat Saber -pelin kehitystä jatkossakin.

Peli tulee saamaan odotetun 360° tasojen päivityksen joulukuussa ja tulee saamaan myös uutta musiikkia vielä tämän vuoden puolella. Peli ei suinkaan ole siirtymässä Oculukselle vaan tuki olemassa olevilla alustoilla jatkuu.

Suuren suosion saanut ylitti miljoonan myydyn pelin rajan alkuvuodesta 2019. Voit lukea lisää hankinnasta täältä.

on parhaillaan saatavilla 4 -konsolille, Oculus Quest -laitteelle sekä :lle Steamin ja Humble Storen kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi