Facebook paljasti vahingossa uudet Oculus Quest 2 -VR-lasit Kommentit pois päältä artikkelissa Facebook paljasti vahingossa uudet Oculus Quest 2 -VR-lasit

Oculus Quest 2

on julkaissut uudet pienemmät ja kevyemmät -virtuaalilasit. Lasit ilmestyivät Blueprint -sivustolle, mutta tiedot laseista on sittemmin poistettu.

Päivitetyissä laseissa on Qualcomm Snapdragon XR2 -prosessori, 6GB RAM muistia, 2K resoluutio per silmä, uudistetut ohjaimet sekä valinnainen 256 GB:n tallennustila. Quest 2 -lasit toimivat itsenäisesti, eivätkä vaadi PC:tä toimiakseen.

Laseista odotellaan lisätietoja julkaistavan tulevassa kehittäjille suunnatussa Facebook Connect -tapahtumassa tulevana keskiviikkona 16. syyskuuta.

Kommentoi

FarmVille tulee tiensä päähän – palvelu sulkeutuu loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa FarmVille tulee tiensä päähän – palvelu sulkeutuu loppuvuodesta

FarmVille

Monien ihannoima/inhoama FarmVille on tulossa tiensä päähän tämän vuoden lopulla. Syynä pelin alasajoon on Facebookin päätös lopettaa Flash -pelien tukeminen. Myös Adobe lopettaa Flash -soittimen tuen tämän vuoden lopulla.

Alunperin FarmVille ilmestyi Facebookin alaisena sovelluksena vuonna 2009 ja on sittemmin saanut FarmVille 2 jatko-osan mobiililaitteille vuonna 2012. Zynga kehittää parhaillaan pelisarjan kolmatta osaa FarmVille 3, joka ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

FarmVilleä pelaavat voivat tehdä vielä sovelluksen sisäisiä ostoksia marraskuun 17. päivään asti. Sen jälkeen kauppapaikalta ei enää ostoksia voi tehdä. Peli päättyy lopullisesti joulukuun 31. päivä 2020.

Kommentoi

Oculus Quest 2 VR-lasit ovat entistä tehokkaammat ja edullisemmat Kommentit pois päältä artikkelissa Oculus Quest 2 VR-lasit ovat entistä tehokkaammat ja edullisemmat

Oculus Quest 2

Uutisoimme alkuviikosta kuinka julkaisi ”vahingossa” uudet -lasit. Nyt laseista on saatu virallista tietoa ja ne ovat aiempaa versioita tehokkaammat, mutta myös edullisemmat.

Quest 2 sisuksissa myllertää Qualcomm Snapdragon XR2 -prosesssori ja muistia on 6GB. Pikseleitä on puolestaan 50% enemmän kuin edeltävissä laseissa eli 1832 x 1920 per silmä. Myös lasien ohjaimia ja akunkestoa on paranneltu.

Uudet lasit ovat myös takaisinpäin yhteensopivia pelien osalta, joten voit pelata Oculus Quest pelejä sekä Rift -pelejä erillisen Oculus Link -kaapelin avulla.

Oculus Quest 2 -lasit ovat parhaillaan ennakkotilattavissa ja 64 GB:n malli maksaa 349 euroa ja 256 GB puolestaan 449 euroa.

Kommentoi