Fallout 76 jaossa ilmaiseksi Steamissä – mikäli omistat sen jo PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 jaossa ilmaiseksi Steamissä – mikäli omistat sen jo PC:lle

Fallout 76

on julkaisemassa 76 -peliä -palvelun kautta huhtikuun 14. päivä. Nyt yritys ilmoitti, että ne pelaajat jotka hankkivat pelin aiemmin Bethesda.net -palvelun kautta saavat sen ilmaiseksi Steamiin.

Ainoana vaatimuksena on tilien linkittäminen ennen huhtikuun 12. päivää. Pelaajat eivät voi kuitenkaan siirtää Atomeja tai Fallout 1st -jäsenyyttään tilien välillä. Atomic Shopista ostetut tavarat kuitenkin jakaantuvat Steam ja Bethesda -tilien välillä.

Ensi viikon tiistaina ilmestyvän Wastelanders -lisäosan yhteydessä Bethesda jakaa myös Fallout Classic Collectionin, johon kuuluvat alkuperäiset Fallout, ja Fallout Tactics -pelit ilmaiseksi niille, jotka pelaavat peliä Steamissä huhtikuun 14.-28. päivien aikana.

Wastelanders -lisäosa tuo peliin mm. uutta tarinasisältöä ja NPC-hahmoja. ilmestyi alunperin marraskuussa 2018 ja sen startti ei ollut sieltä parhaimmasta päästä.

Fallout 76 on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Bethesdan oman launcherin kautta ja huhtikuun 14. päivä Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Fallout saa oman tv-sarjan Amazonille – Westworldin tekijät taustalla Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout saa oman tv-sarjan Amazonille – Westworldin tekijät taustalla

Fallout 76

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Amazon Prime -palveluun.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja Westworld sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Sarjan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja toistaiseksi ei ole selvää pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa.

Kommentoi

Steamin kesäalennukset alkoivat — Uusi Road Trip Special -tarjous voi säästää ylimääräisen vitosen Kommentit pois päältä artikkelissa Steamin kesäalennukset alkoivat — Uusi Road Trip Special -tarjous voi säästää ylimääräisen vitosen

Steam (Valve)

PC-pelaajien kesän kohokohtiin kuuluvat Steamin kesäalennukset ovat alkaneet tänään torstaina. Alennukset päättyvät 9. heinäkuuta. Esimerkiksi Total War- ja The Elder Scrolls -pelit ovat kauppapaikassa reilussa alennuksessa.

Uutena toimintona esittelee tänä kesänä Road Trip Special -tarjouksen. arjouksessa mistä tahansa vähintään 30 euron ostoksesta hyvitetään oston yhteydessä takaisin viisi euroa.

Kommentoi