Fallout 76 jaossa ilmaiseksi Steamissä – mikäli omistat sen jo PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 jaossa ilmaiseksi Steamissä – mikäli omistat sen jo PC:lle

Fallout 76

on julkaisemassa -peliä -palvelun kautta huhtikuun 14. päivä. Nyt yritys ilmoitti, että ne pelaajat jotka hankkivat pelin aiemmin Bethesda.net -palvelun kautta saavat sen ilmaiseksi Steamiin.

Ainoana vaatimuksena on tilien linkittäminen ennen huhtikuun 12. päivää. Pelaajat eivät voi kuitenkaan siirtää Atomeja tai 1st -jäsenyyttään tilien välillä. Atomic Shopista ostetut tavarat kuitenkin jakaantuvat Steam ja Bethesda -tilien välillä.

Ensi viikon tiistaina ilmestyvän Wastelanders -lisäosan yhteydessä Bethesda jakaa myös Fallout Classic Collectionin, johon kuuluvat alkuperäiset Fallout, ja Fallout Tactics -pelit ilmaiseksi niille, jotka pelaavat peliä Steamissä huhtikuun 14.-28. päivien aikana.

Wastelanders -lisäosa tuo peliin mm. uutta tarinasisältöä ja NPC-hahmoja. Fallout 76 ilmestyi alunperin marraskuussa 2018 ja sen startti ei ollut sieltä parhaimmasta päästä.

Fallout 76 on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Bethesdan oman launcherin kautta ja huhtikuun 14. päivä Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Blasphemous

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen pelipaketti, joka sisältää erilaisia metroidvania-pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa yhteensä 13,96 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Sekä nämä alennuskupongit:

  • Zapling Bygone -50%
  • Rain World: Downpour -20%

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustoilla. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 21. päivä asti.

Kommentoi