Fallout 76 -pelin tuleva sisältö syynissä – keväällä tulossa iso päivitys Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 -pelin tuleva sisältö syynissä – keväällä tulossa iso päivitys

Ontuvalla menestyksellä maailmaan saapunut on saavuttanu 100 päivän iän. Nyt Bethseda on avannut pelin tulevaa sisältöä ja näillä näkymin peli on saamassa kolme isoa ilmaista päivitystä tämän vuoden aikana. Kolmestä päivityksestä ensimmäinen Wild Appalachia saapuu vielä kevään aikana, Nuclear Winter kesällä sekä Wastelanders syksyllä 2019.

Vaikeuksien täyteisestä lanseerauksesta on tultu pitkälle, pelin suorituskykyä on parannettu ja palvelinten käyttöaikaa noussut kolminkertaiseksi. Silti pelaajat eivät ole olleet niinkään tyytyväisiä pelin sisältöön.

Ensimmäinen päivitys Wild Appalachia

Vielä tänä keväänä saapuva ensimmäinen iso päivitys tuo liudan uusia tehtäviä, tapahtumia sekä rakenteluominaisuuksia. Päivitykset alkavat maaliskuun 12. päivä ja jatkuvat siitä muutamien viikkojen ajan. Uusissa tehtävissä metsästetään myyttisiä otuksia ja perehdytään legendaaristen partiolaisten menneisyyteen.

Päivitys tuo myös uudenlaisen kauppiaan, jolle voit myydä tarpeettomat legendaariset tavarat saadaksesi uusia tilalle. Päivitys sisältää myös lisäyksi C.A.M.P. -tukikohtaan, odotetun pelaajien välisen kaupankäynnin sekä kameran. Pelaajat saavat myös mahdollisuuden rakentaa oman panimon tukikohtaansa ja voivat tuottaa omaa Nukashineä.

Myös täysin uusi pelimuoto on tuloillaan ensimmäisessä päivityksessä. Sen nimi on Survival ja siinä pelaajat laitetaan toisia vastaan esteettömämmin ja suuremmilla palkkioilla.

Toinen päivitys – Nuclear Winter

Kesällä ilmestyy pelin toinen suurista päivityksistä Nuclear Winter. Päivityksen nimikko-ominaisuutena peli saa uuden pelimuodon, joka muuttaa autiomaan sääntöjä. Kokeneimmat pelaajat pääsevät ryöstöretkille kahteen uuteen Vaulttiin 96 ja 94. Yli 50 tason pelaajat saavat mahdollisuuden päästä legendaariselle tasolle, joka tuo uusia voimakkaita ominauuksia.

Kolmas päivitys – Wastelanders

Syksyllä saapuva Wastelandersia povataan suurimmaksi mitä peliin on tulossa. Se sisältää täysin uuden tarinan, uusia factioneja, tapahtua sekä muita ominaisuuksia. Toistaiseksi kyseisestä päivityksestä ei ole julkaistu sen koommin tietoa, mutta se varmasti muuttuu vuoden kuluessa.

Activision Blizzardin pelit eivät tule Xbox Game Passiin ennen vuotta 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Activision Blizzardin pelit eivät tule Xbox Game Passiin ennen vuotta 2024

Xbox 2042

Xboxin johtaja Phil Spencer on vahvistanut, ettei Activision Blizzardin pelejä lisätä -palveluun lähitulevaisuudessa. Tiedot käyvät ilmi viimeisimmästä Xboxin virallisesta podcastista.

Vaikka monet Xbox-fanit odottivat Microsoftin lisäävän vanhempia -versioita Xbox Game Passiin heti, näin ei tule käymään. Syyt viivästykseen liittyvät osittain sääntelyprosessiin ja aiemmin tehdyistä sopimuksista. Windows Central joutui myös päivittämään raporttinsa, jossa virheellisesti odotettiin useiden uusien pelien lisäämistä palveluun kaupan vahvistumishetkellä.

Huomionarvoista on, että lisäsi 20 Bethesdan peliä Game Passiin vain kaksi päivää kaupan vahvistumisen jälkeen. Xboxin käyttäjät toivovat nyt Microsoftin valmistelevan yllätysjulkaisuja vanhoista Activisionin klassikoista moderneille laitteille.

Spencer kommentoi asiaa seuraavasti:

”Sääntelyprosessi vei niin kauan… ettemme pystyneet työskentelemään Activision Blizzardin kanssa heidän aiempien peliensä osalta. Nyt kun kauppa on saatu päätökseen, olemme aloittaneet työn, mutta se vaatii aikaa. Mielestäni Activisionin viesti X:ssä (entinen Twitter) mainitsi vuoden 2024, ja uskon sen pitävän paikkansa. Olisi mahtavaa, jos joku salainen juhlapäivitys tulisi seuraavien viikkojen aikana – mutta sellaista ei ole.”

Bethesdan tulevien pelien tietoja vuoti verkkoon – tulossa Oblivion ja Fallout 3 -uusinnot Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesdan tulevien pelien tietoja vuoti verkkoon – tulossa Oblivion ja Fallout 3 -uusinnot

Fallout 3

Pelijulkaisija Bethesdan tulevista peleistä on vuotanut verkkoon tietoja. Niiden mukaan yhtiöltä olisi tulossa ja -uusinnot, uusi Doom -peli sekä .

Tiedot ovat peräisin Yhdysvaltain kauppakomission ja Microsoftin välisestä oikeusjutusta, jonka yhteydessä yrityksen sisäisiä tiedostoja vuodettiin vahingossa julki. Oikeusjuttu pyrkii estämään Microsoftia hankkimasta Activision Blizzardia.

Tiedostojen mukaan tuloillaan olisi nämä pelit ja niiden suunnitellut julkaisuajankohdat:

Näiden lisäksi tuloillaan on epämääräisempiä projekteja kuten Project Kestral, Project Platinum sekä nimeämätön lisensoitu uusi IP

Listoilla on myös kovasti odotettu uusi , joka on dokumenttien mukaan tulossa jo ensi vuonna. Peli on kuitenkin vielä pahasti alkuvaiheessa ja aiempien huhujen mukaan peli ei ilmestyisi ennen vuotta 2026.