Fallout 76 -pelin tuleva sisältö syynissä – keväällä tulossa iso päivitys Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 -pelin tuleva sisältö syynissä – keväällä tulossa iso päivitys

Ontuvalla menestyksellä maailmaan saapunut on saavuttanu 100 päivän iän. Nyt Bethseda on avannut pelin tulevaa sisältöä ja näillä näkymin peli on saamassa kolme isoa ilmaista päivitystä tämän vuoden aikana. Kolmestä päivityksestä ensimmäinen Wild Appalachia saapuu vielä kevään aikana, Nuclear Winter kesällä sekä Wastelanders syksyllä 2019.

Vaikeuksien täyteisestä lanseerauksesta on tultu pitkälle, pelin suorituskykyä on parannettu ja palvelinten käyttöaikaa noussut kolminkertaiseksi. Silti pelaajat eivät ole olleet niinkään tyytyväisiä pelin sisältöön.

Ensimmäinen päivitys Wild Appalachia

Vielä tänä keväänä saapuva ensimmäinen iso päivitys tuo liudan uusia tehtäviä, tapahtumia sekä rakenteluominaisuuksia. Päivitykset alkavat maaliskuun 12. päivä ja jatkuvat siitä muutamien viikkojen ajan. Uusissa tehtävissä metsästetään myyttisiä otuksia ja perehdytään legendaaristen partiolaisten menneisyyteen.

Päivitys tuo myös uudenlaisen kauppiaan, jolle voit myydä tarpeettomat legendaariset tavarat saadaksesi uusia tilalle. Päivitys sisältää myös lisäyksi C.A.M.P. -tukikohtaan, odotetun pelaajien välisen kaupankäynnin sekä kameran. Pelaajat saavat myös mahdollisuuden rakentaa oman panimon tukikohtaansa ja voivat tuottaa omaa Nukashineä.

Myös täysin uusi pelimuoto on tuloillaan ensimmäisessä päivityksessä. Sen nimi on Survival ja siinä pelaajat laitetaan toisia vastaan esteettömämmin ja suuremmilla palkkioilla.

Toinen päivitys – Nuclear Winter

Kesällä ilmestyy pelin toinen suurista päivityksistä Nuclear Winter. Päivityksen nimikko-ominaisuutena peli saa uuden pelimuodon, joka muuttaa autiomaan sääntöjä. Kokeneimmat pelaajat pääsevät ryöstöretkille kahteen uuteen Vaulttiin 96 ja 94. Yli 50 tason pelaajat saavat mahdollisuuden päästä legendaariselle tasolle, joka tuo uusia voimakkaita ominauuksia.

Kolmas päivitys – Wastelanders

Syksyllä saapuva Wastelandersia povataan suurimmaksi mitä peliin on tulossa. Se sisältää täysin uuden tarinan, uusia factioneja, tapahtua sekä muita ominaisuuksia. Toistaiseksi kyseisestä päivityksestä ei ole julkaistu sen koommin tietoa, mutta se varmasti muuttuu vuoden kuluessa.

Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa

Xbox Showcase

julkisti Xbox Wiressa, että tämänvuotinen Xbox Games Showcase järjestetään sunnuntaina 9. kesäkuuta klo 20 (Suomen aikaa). Samaan tapaan kuin viime vuonna järjestetty Starfield Direct -jatkotapahtuma, nähdään tälläkin kertaa heti Showcasen perään erityinen syväsukellus rakastetun pelin uusimpaan päivitykseen. Koko nimeä ei ole vielä paljastettu tätä enempää, joten mystinen kaksoistapahtuma kantaa toistaiseksi nimeä Xbox Games Showcase ja [?????] .

Tämänkertainen Showcase esittelee ensimmäistä kertaa pelejä myös muilta pelistudioilta. Menossa mukana ovat , , , ja kolmannen osapuolen kumppanit.

Voit hypätä mukaan kesäkuun 9. päivän livestriimeihin useiden eri kanavien (Xboxin YouTube, Twitch ja Facebook) kautta yli 30 kielellä, joihin kuuluvat myös esimerkiksi USA:n viittomakieli ja englanninkielinen kuvailutulkkaus.

Mitkä Fallout –pelit kannattaa pelata sarjan katsomisen jälkeen ja mitä välttää Kommentit pois päältä artikkelissa Mitkä Fallout –pelit kannattaa pelata sarjan katsomisen jälkeen ja mitä välttää

Fallout 3

Prime Videossa pyörinyt -sarja koukutti varmasti monet teistä, eikä ihme! Jos jäit kaipaamaan lisää post-apokalyptista jännitystä telkkarin sammuttua, niin ei hätää – Fallout-pelejä löytyy pilvin pimein! Tässä artikkelissa vinkataan missä järjestyksessä peleihin kannattaa palata tai tutustua ja mitä välttää.

Fallout 3 – Joutomaan sankariksi

heittää sut suoraan post-apokalyptiseen Washington D.C.:hen. Peli alkaa maanalaisesta Vaultista, aivan kuten sarjan hahmon Lucynkin kohdalla. Luvassa on tehtävä selvittää kadonnut isä. Pelillä on selkeä pääjuttu, ja vaikeusastetta voi säätää omien taitojen mukaan. Täydellinen hyppypaikka Fallout-maailmaan tutustumiseen!

Fallout 4 – Tervetuloa Commonwealthiin

vie sinut puolestaan post-apokalyptiseen Bostoniin. Herättyäsi Vault-Tecin pakasteesta löydät itsesi autiomaasta, joka muistuttaa vahvasti sarjan miljöötä. Peli tarjoaa valtavan maailman tutkittavaksi, ja pääjuttu ohjaa sinua matkalla, jos haluat. Fallout 4 on toinen loistava aloituspeli Fallout-sarjan ensikertalaisille.

Fallout: New Vegas – Erilainen reissu Vegasiin

on myös todella suosittu peli, mutta se on enemmänkin perinteinen roolipeli, jossa pitää vähän suunnitella tekemisiään. Jos kaipaat kuitenkin avointa pelimaailmaa ja kiehtovaa tarinaa New California Republicissa, tämä Fallout-peli on sinua varten.

Fallout ja Fallout 2 – Alkuperäiset legendat

Fallout-faneille on olemassa myös klassiset Fallout ja . Nämä pelit tarjoavat syvällisen roolipelaamiskokemuksen, mutta grafiikka ja pelattavuus saattavat tuntua vähän vanhanaikaisilta verrattuna uudempiin peleihin.

Fallout 76 – Yhdessä tai yksin

heittää sinut suoraan verkkoroolipeliin, jossa tehtävänäsi on jälleenrakentaa post-apokalyptistä West Virginiaa. Voit pelata yksin tai kavereiden kanssa. Aiemmin pelistä puuttui tyystin tarina ja NPC:t, mutta suuren palauteryöpyn jälkeen toi nämä toivotut ominaisuudet mukaan. Verkkoroolipeli ei välttämättä sovi kaikille, mutta jos kaipaat seuraa seikkailuun, kannattaa kokeilla tätä!

Fallout Shelter – Mukana kulkeva Vault-seikkailu

Fallout Shelter on mobiilipeli, jossa pelaaja toimii oman maanalaisen Vaultin valvojana. Tehtävänäsi on pitää asukkaat hengissä ja onnellisina. Tämä tarkoittaa kaikenlaista puuhaa resurssien keräämisestä uusien asukkaiden houkuttelemiseen ja Vaultissa piilevien uhkien torjuntaan. Fallout Shelter on helppo oppia ja pelata pätkissä, joten se on täydellinen valinta Fallout-maailman tunnelman kokemiseen vaikka työmatkalla!

Fallout: Brotherhood of Steel ja Fallout Tactics – Spin-off taktikointia

Fallout: Brotherhood of Steel ja Fallout Tactics sijoittuvat myös Fallout-universumiin, mutta ne ovat hieman erilaisia pelejä. Brotherhood of Steel on toimintapainotteinen ja Tactics on vuoropohjainen strategiapeli. Nämä pelit saattavat kiinnostaa, jos kaipaat vaihtelua, mutta eivät välttämättä tarjoa sitä autenttisinta Fallout-roolipelaamista.

Etsitpä sitten tuttua maailmanloppua tai syvällistä roolipelaamista, Fallout-peleistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kaiva siis Pip-Boy taskustasi ja suuntaa kohti seikkailuja!