Fallout 76 -pelin tuleva sisältö syynissä – keväällä tulossa iso päivitys Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 -pelin tuleva sisältö syynissä – keväällä tulossa iso päivitys

Ontuvalla menestyksellä maailmaan saapunut 76 on saavuttanu 100 päivän iän. Nyt Bethseda on avannut pelin tulevaa sisältöä ja näillä näkymin peli on saamassa kolme isoa ilmaista päivitystä tämän vuoden aikana. Kolmestä päivityksestä ensimmäinen Wild Appalachia saapuu vielä kevään aikana, Nuclear Winter kesällä sekä syksyllä 2019.

Vaikeuksien täyteisestä lanseerauksesta on tultu pitkälle, pelin suorituskykyä on parannettu ja palvelinten käyttöaikaa noussut kolminkertaiseksi. Silti pelaajat eivät ole olleet niinkään tyytyväisiä pelin sisältöön.

Ensimmäinen päivitys Wild Appalachia

Vielä tänä keväänä saapuva ensimmäinen iso päivitys tuo liudan uusia tehtäviä, tapahtumia sekä rakenteluominaisuuksia. Päivitykset alkavat maaliskuun 12. päivä ja jatkuvat siitä muutamien viikkojen ajan. Uusissa tehtävissä metsästetään myyttisiä otuksia ja perehdytään legendaaristen partiolaisten menneisyyteen.

Päivitys tuo myös uudenlaisen kauppiaan, jolle voit myydä tarpeettomat legendaariset tavarat saadaksesi uusia tilalle. Päivitys sisältää myös lisäyksi C.A.M.P. -tukikohtaan, odotetun pelaajien välisen kaupankäynnin sekä kameran. Pelaajat saavat myös mahdollisuuden rakentaa oman panimon tukikohtaansa ja voivat tuottaa omaa Nukashineä.

Myös täysin uusi pelimuoto on tuloillaan ensimmäisessä päivityksessä. Sen nimi on Survival ja siinä pelaajat laitetaan toisia vastaan esteettömämmin ja suuremmilla palkkioilla.

Toinen päivitys – Nuclear Winter

Kesällä ilmestyy pelin toinen suurista päivityksistä Nuclear Winter. Päivityksen nimikko-ominaisuutena peli saa uuden pelimuodon, joka muuttaa autiomaan sääntöjä. Kokeneimmat pelaajat pääsevät ryöstöretkille kahteen uuteen Vaulttiin 96 ja 94. Yli 50 tason pelaajat saavat mahdollisuuden päästä legendaariselle tasolle, joka tuo uusia voimakkaita ominauuksia.

Kolmas päivitys –

Syksyllä saapuva Wastelandersia povataan suurimmaksi mitä peliin on tulossa. Se sisältää täysin uuden tarinan, uusia factioneja, tapahtua sekä muita ominaisuuksia. Toistaiseksi kyseisestä päivityksestä ei ole julkaistu sen koommin tietoa, mutta se varmasti muuttuu vuoden kuluessa.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

Bethesda on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

Starfield ilmestyy :lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

Bethesda ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

Starfield on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

Starfield ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi