Fallout 76 -pelin tuleva sisältö syynissä – keväällä tulossa iso päivitys Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 -pelin tuleva sisältö syynissä – keväällä tulossa iso päivitys

Ontuvalla menestyksellä maailmaan saapunut 76 on saavuttanu 100 päivän iän. Nyt Bethseda on avannut pelin tulevaa sisältöä ja näillä näkymin peli on saamassa kolme isoa ilmaista päivitystä tämän vuoden aikana. Kolmestä päivityksestä ensimmäinen Wild Appalachia saapuu vielä kevään aikana, Nuclear Winter kesällä sekä Wastelanders syksyllä 2019.

Vaikeuksien täyteisestä lanseerauksesta on tultu pitkälle, pelin suorituskykyä on parannettu ja palvelinten käyttöaikaa noussut kolminkertaiseksi. Silti pelaajat eivät ole olleet niinkään tyytyväisiä pelin sisältöön.

Ensimmäinen päivitys Wild Appalachia

Vielä tänä keväänä saapuva ensimmäinen iso päivitys tuo liudan uusia tehtäviä, tapahtumia sekä rakenteluominaisuuksia. Päivitykset alkavat maaliskuun 12. päivä ja jatkuvat siitä muutamien viikkojen ajan. Uusissa tehtävissä metsästetään myyttisiä otuksia ja perehdytään legendaaristen partiolaisten menneisyyteen.

Päivitys tuo myös uudenlaisen kauppiaan, jolle voit myydä tarpeettomat legendaariset tavarat saadaksesi uusia tilalle. Päivitys sisältää myös lisäyksi C.A.M.P. -tukikohtaan, odotetun pelaajien välisen kaupankäynnin sekä kameran. Pelaajat saavat myös mahdollisuuden rakentaa oman panimon tukikohtaansa ja voivat tuottaa omaa Nukashineä.

Myös täysin uusi pelimuoto on tuloillaan ensimmäisessä päivityksessä. Sen nimi on Survival ja siinä pelaajat laitetaan toisia vastaan esteettömämmin ja suuremmilla palkkioilla.

Toinen päivitys – Nuclear Winter

Kesällä ilmestyy pelin toinen suurista päivityksistä Nuclear Winter. Päivityksen nimikko-ominaisuutena peli saa uuden pelimuodon, joka muuttaa autiomaan sääntöjä. Kokeneimmat pelaajat pääsevät ryöstöretkille kahteen uuteen Vaulttiin 96 ja 94. Yli 50 tason pelaajat saavat mahdollisuuden päästä legendaariselle tasolle, joka tuo uusia voimakkaita ominauuksia.

Kolmas päivitys – Wastelanders

Syksyllä saapuva Wastelandersia povataan suurimmaksi mitä peliin on tulossa. Se sisältää täysin uuden tarinan, uusia factioneja, tapahtua sekä muita ominaisuuksia. Toistaiseksi kyseisestä päivityksestä ei ole julkaistu sen koommin tietoa, mutta se varmasti muuttuu vuoden kuluessa.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, 4K-resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 4 ja One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja Fallout on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi Fallout 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi