Fallout 76 rankaisee trolleja palkitsevalla tavalla Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 rankaisee trolleja palkitsevalla tavalla

Bethesdan tulevan -sarjaan perustuva moninpeli-installaatio ratkaisee ärsyttävien trollaajien ongelman kätevällä tavalla. Monet kokevat että moninpelikokemuksen pilaa satunnainen trolli, joka tulee satunnaisesti murhaamaan pelihahmosi, tai pahimmassa tapauksessa tekee sitä jatkuvasti. No, 76:ssa kyseinen trollaaminen tulee olemaan hankalempaa.

Peli asettaa trollimurhaajalle palkkion, ja näin uhrit voivat alkaa metsästää puolestaan trolleja palkkiota vastaan. Mielenkiintoista tästä tekee myös sen, että palkkiorahat otetaan trollin omista pelirahoista.

Trollit näkyvät muille kartalla selkeällä punaisella tähdellä. Sen sijaan itse trollaaja ei näe ketään kartalla, eikä välttämättä edes tiedä että hänen päästään on luvassa palkkio. Pelissä tulee olemaan myös kostomoodi, joka tuplaa palkkiosi jos lahtaat oman murhaajan. Yksi moninpelinautintoa lisäävä asia on myös se, että kuoltuasi et menetä suojia tai aseitasi.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, 4K-resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 ja One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Xbox Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja Fallout on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa ja sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi Fallout 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi