Fallout 76 rankaisee trolleja palkitsevalla tavalla Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 rankaisee trolleja palkitsevalla tavalla

Bethesdan tulevan -sarjaan perustuva moninpeli-installaatio ratkaisee ärsyttävien trollaajien ongelman kätevällä tavalla. Monet kokevat että moninpelikokemuksen pilaa satunnainen trolli, joka tulee satunnaisesti murhaamaan pelihahmosi, tai pahimmassa tapauksessa tekee sitä jatkuvasti. No, Fallout 76:ssa kyseinen trollaaminen tulee olemaan hankalempaa.

Peli asettaa trollimurhaajalle palkkion, ja näin uhrit voivat alkaa metsästää puolestaan trolleja palkkiota vastaan. Mielenkiintoista tästä tekee myös sen, että palkkiorahat otetaan trollin omista pelirahoista.

76

Trollit näkyvät muille kartalla selkeällä punaisella tähdellä. Sen sijaan itse trollaaja ei näe ketään kartalla, eikä välttämättä edes tiedä että hänen päästään on luvassa palkkio. Pelissä tulee olemaan myös kostomoodi, joka tuplaa palkkiosi jos lahtaat oman murhaajan. Yksi moninpelinautintoa lisäävä asia on myös se, että kuoltuasi et menetä suojia tai aseitasi.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

Starfield ilmestyy :lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

Bethesda ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

Starfield on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

Starfield ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Series X ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi