Fallout: London -modi ilmestyy ensi vuonna – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout: London -modi ilmestyy ensi vuonna – katso uusi traileri

Fallout: London

Siinä missä 5 -peliä saadaan odottaa vielä useamman vuoden ovat aktiiviset modikehittäjät olleet aktiivisia. on nimittäin saamassa Fallout: London -nimisen modin, jonka uuden trailerin voit katsoa alta.

Nimensä mukaan modi sijoittuu post-apokalyptiseen Englantiin ja siinä päästään mm. liikkumaan erilaisten ajoneuvojen avulla. Modista löytyy mm. polkupyöriä, soutuveneitä sekä sotanorsuja.

Fallout: London -modin on määrä ilmestyä 4 -peliin ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Bethesda haastettu oikeuteen koska Fallout 4 -pelin kaikenkattava kausipassi ei sisältänytkään kaikkea tulevaa sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda haastettu oikeuteen koska Fallout 4 -pelin kaikenkattava kausipassi ei sisältänytkään kaikkea tulevaa sisältöä

PC Gamerin mukaan ja kamppailevat Fallout 4 -pelin kausipassiin liittyvän oikeusjutun kanssa.

Fallout 4 -pelin kausipassia markkinoitiin sillä lupauksella, että tuotteen ostaneet pääsevät käsiksi kaikkeen myöhemmin julkaistavaan lisäsisältöön. Tämä ei kuitenkaan pätenyt Bethesdan julkaisemaan Creation Clubiin, josta pystyi ostamaan lisäsisältöä neljänteen Falloutiin tai V: Skyrimiin.

Syyte oli laitettu vireille jo vuonna 2019 Jacob Devinen toimesta. Hän koki yhtiön huijanneen häntä myymällä kaikenkattavaa kausipassia, jolla ei kuitenkaan saa peliin kaikkea myöhemmin julkaistua sisältöä.

on yrittänyt markkinoinnissaan tehdä pesäeroa Creation Clubin ja muiden jatkotarinoiden kuten Far Harborin välillä. Devine tiiminsä kanssa on vahvasti sitä mieltä, että dlc-sisältöjen välillä ei ole mitään eroavaisuutta.

”Se ui kuin ankka ja vaappuu kuin ankka, ne ovat yhtäläisesti dlc:tä. He koittavat laittaa erilaisen tarran tämän sisällön päälle luodakseen keinotekoisen rajan muuhun sisältöön, mutta se kuuluu osaksi huijausta niille, jotka ostivat jo Season Passin.” Devinen asianajaja Filippo Marchino kertoi.


Kommentoi

Red Alert 3 -pelissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut Kommentit pois päältä artikkelissa Red Alert 3 -pelissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut

Dimitri Diatchenko

Command & Conquer: Red Alert 3 ja lukuisissa muissa peleissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut 52-vuotiaana. Diatchenko oli saanut sähköiskun työpaikallaan kaksi viikkoa sitten ja oli toipumassa kotonaan. Kuolinsyynä epäillään olleen tästä johtuneet komplikaatiot tai sydänkohtaus.

Red Alert 3 pelin lisäksi Diatchenkoa on kuultu ja nähty Call of Duty, Tomb Raider, Metro: Last Light, 2, ja 4 -peleissä. Pelien lisäksi Diatchenko on näytellyt myös elokuvissa ja sarjoissa kuten Chernobyl Diaries, and the of the Crystal Skull, Sons of Anarchy, Bones ja Alias.

Kommentoi