Fallout: London -modi ilmestyy ensi vuonna – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout: London -modi ilmestyy ensi vuonna – katso uusi traileri

Fallout: London

Siinä missä Fallout 5 -peliä saadaan odottaa vielä useamman vuoden ovat aktiiviset modikehittäjät olleet aktiivisia. on nimittäin saamassa -nimisen modin, jonka uuden trailerin voit katsoa alta.

Nimensä mukaan modi sijoittuu post-apokalyptiseen Englantiin ja siinä päästään mm. liikkumaan erilaisten ajoneuvojen avulla. Modista löytyy mm. polkupyöriä, soutuveneitä sekä sotanorsuja.

Fallout: London -modin on määrä ilmestyä Fallout 4 -peliin ensi vuoden puolella.

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, 4K-resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 ja -konsoleille sekä PC:lle. Viime vuonna peli sai -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Bethesda haastettu oikeuteen koska Fallout 4 -pelin kaikenkattava kausipassi ei sisältänytkään kaikkea tulevaa sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda haastettu oikeuteen koska Fallout 4 -pelin kaikenkattava kausipassi ei sisältänytkään kaikkea tulevaa sisältöä

PC Gamerin mukaan ja kamppailevat -pelin kausipassiin liittyvän oikeusjutun kanssa.

Fallout 4 -pelin kausipassia markkinoitiin sillä lupauksella, että tuotteen ostaneet pääsevät käsiksi kaikkeen myöhemmin julkaistavaan lisäsisältöön. Tämä ei kuitenkaan pätenyt Bethesdan julkaisemaan Creation Clubiin, josta pystyi ostamaan lisäsisältöä neljänteen Falloutiin tai Elder Scrolls V: Skyrimiin.

Syyte oli laitettu vireille jo vuonna 2019 Jacob Devinen toimesta. Hän koki yhtiön huijanneen häntä myymällä kaikenkattavaa kausipassia, jolla ei kuitenkaan saa peliin kaikkea myöhemmin julkaistua sisältöä.

Bethesda on yrittänyt markkinoinnissaan tehdä pesäeroa Creation Clubin ja muiden jatkotarinoiden kuten Far Harborin välillä. Devine tiiminsä kanssa on vahvasti sitä mieltä, että dlc-sisältöjen välillä ei ole mitään eroavaisuutta.

”Se ui kuin ankka ja vaappuu kuin ankka, ne ovat yhtäläisesti dlc:tä. He koittavat laittaa erilaisen tarran tämän sisällön päälle luodakseen keinotekoisen rajan muuhun sisältöön, mutta se kuuluu osaksi huijausta niille, jotka ostivat jo Season Passin.” Devinen asianajaja Filippo Marchino kertoi.