Fani modasi Super Mario 64 -tasoloikkaan säteenseurannalla toimivan valaistuksen Kommentit pois päältä artikkelissa Fani modasi Super Mario 64 -tasoloikkaan säteenseurannalla toimivan valaistuksen

Super Mario Bros. 35th Anniversary

Noin vuosi sitten klassikkopeli Super 64:n lähdekoodi tuli saataville internettiin. koitti saada sen pois jakelusta, mutta turhaan.

Meni jonkin aikaa kunnes -käännös oli tehty ja nyt modaaja nimeltä Dario Samos on ryhtynyt työstämään :llä, eli säteenseurannalla päivitettyä versiota klassikkonimikkeestä.

Marraskuussa ensimmäistä kertaa esiteltyä modia voi nyt tarkastella alla olevalta videolta. Samos kiertää siinä läpi Wet-Dry Worldiä esitellen siinä havaittavia todentuntuisia valaistusefektejä.

Samos on julkaissut myös muistakin tasoista edistymisvideoita hänen Twitterissään. Viimeisimässä päivityksessä modaaja on saanut Prinsessa Peachin linnan kellarissa olevien punaisten ja sinisten liekkien valon heijastumaan oikein huoneen seinistä ja lattialle vuotaneesta vedestä.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

Sports julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi