Fanien tekemä Diablo II -uusinto The Curse of Tristram julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Fanien tekemä Diablo II -uusinto The Curse of Tristram julkaistiin

The Curse of Tristram

Samalla kun Blizzard panttaa varsinaisen Diablo II -pelin uusintoa on fanien kyhäämä uusinto julkaistu vihdoin.

Kyseessä on The Curse of Tristram, joka on II -pelin moottorin päälle luotu modi. Pelattavan on pelin ensimmäinen osa eli Act I, Normal, Nightmare ja Hell -vaikeustasoilla. Pelata voi joko yksin tai enintään neljän pelaajan voimin. Mikäli haluat pelata modia, voit katsoa ohjeet täältä.

Samalla modin kehittäjät ovat keskeyttäneet modin jatkokehittämisen ja aikovat jatkaa uusien projektien pariin.

Vielä paljastamattoman Resurrected -uusinnon lisäksi Blizzard työstää Diablo IV -peliä, jota odotellaan kuumeisesti 4 ja One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan Bungie olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

Diablo IV on tulossa ensi vuoden puolella 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi