Fanien tekemä Diablo II -uusinto The Curse of Tristram julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Fanien tekemä Diablo II -uusinto The Curse of Tristram julkaistiin

The Curse of Tristram

Samalla kun panttaa varsinaisen -pelin uusintoa on fanien kyhäämä uusinto julkaistu vihdoin.

Kyseessä on , joka on -pelin moottorin päälle luotu modi. Pelattavan on pelin ensimmäinen osa eli Act I, Normal, Nightmare ja Hell -vaikeustasoilla. Pelata voi joko yksin tai enintään neljän pelaajan voimin. Mikäli haluat pelata modia, voit katsoa ohjeet täältä.

Samalla modin kehittäjät ovat keskeyttäneet modin jatkokehittämisen ja aikovat jatkaa uusien projektien pariin.

Vielä paljastamattoman -uusinnon lisäksi Blizzard työstää -peliä, jota odotellaan kuumeisesti Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Diablo IV on pelattavissa ilmaiseksi viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV on pelattavissa ilmaiseksi viikon ajan

Diablo IV

Entertainment on tehnyt toimintaroolipeli-pelinsä Diablo 4 ilmaiseksi pelattavaksi Steamin kautta viikon ajan.

Steamin käyttäjät voivat ladata pelin ja kokeilla sitä aina 28. marraskuuta saakka. Diablo 4 julkaistiin ensin kesäkuussa PC:lle Blizzardin omalla Battle.net-alustalla, missä se edelleen on maksullinen peli. Peli on myös saatavilla PlayStationilla ja Xboxilla.

Ilmaisen pelijakson aikana käyttäjät voivat pelata Diablo 4:ää tasolle 20 asti, mikä vastaa noin kahdeksan tunnin pelaamista. Blizzard toivonee, että ne, jotka saavuttavat tämän tason, houkutellaan ostamaan peli Steam Autumn Sale -tarjouksessa, joka päättyy myös 28. marraskuuta ja tarjoaa pelin 40 prosentin alennuksella.

Diablo IV oli kesäkuun myydyin videopeli – ja on nyt koko vuoden kolmanneksi myydyin peli Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV oli kesäkuun myydyin videopeli – ja on nyt koko vuoden kolmanneksi myydyin peli

Diablo IV

oli kesäkuun myydyin peli, ja se ohitti muun muassa Final Fantasy XVI:n ja Street Fighter 6 myynnin mennen tullen. Siitä huolimatta, että Diablo IV julkaistiin 6. kesäkuuta, on se Circanan vuoden myydyimpien videopelien listalla sijalla 3. Näin se ohittaakin useita muita nimikkeitä, jotka ovat olleet ulkona jo kuukausia, esimerkkeinä Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022), Star Wars: Jedi Survivor ja FIFA 23.


Diablo IV:n 3. sijaa edeltäviin videopeleihin kuuluvat ensimmäisellä sijalla oleva Hogwarts Legacy ja toisella sijalla oleva The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Diablo IV:n kehittäjä ja Activision Blizzardin osasto kokivat ennätyksellisen kasvun myynnissä viimeisellä neljänneksellä videopelin kesäkuun julkaisun jälkeen – mikä nosti liikevaihtoa 160% viime vuodesta hieman yli miljardiin dollariin.

Diablo IV:tä myytiin viiden päivän sisällä 666 miljoonan dollarin edestä, mikä teki siitä Blizzardin nopeimman myydyn videopelin. Pelin myynnissä oli kuitenkin etumatkana oletettavasti miljoonien käyttäjien osallistuminen pelin Early Access kontenttiin, joka tuli neljä päivää ennen julkaisupäivää.

Diablo on yksi Blizzardin suosituimmista videopelisarjoista, jonka ensimmäinen osa julkistiin vuonna 1996. Toimintaroolipeli sisältää keskiaikaisen, okkulttisen taiteen tyylin ja antaa pelaajille mahdollisuuden taistella erilaisia hirviöitä ja demoneita vastaan.