Far Cry 6 nöyryyttää pelin keskeyttäneitä sähköpostilla Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 nöyryyttää pelin keskeyttäneitä sähköpostilla

Far Cry 6

Avoimen pelimaailman 6 -pelissä suunnataan fiktiiviselle Yaran saarelle, jota pitää rautaisessa otteessaan Giancarlo Espositon (Breaking Bad) esittämä Anton Castillo.

Pelissä riittää tehtävää pääjuonen läpäisemiseksi n. 24 tuntia, mutta lukuisten sivutehtävien, kisojen sekä aarrejahtien suorittamiseen voi viereähtää hieman enemmän.

Nyt on selvinnyt, että peli lähettää sen kesken jättäneille pelaajille sähköpostilla nöyryyttävän viestin. Viesti on muotoiltu Anton Castillon eli El Presidenten lähettämäksi. Viestissä Castillo kiittää ivallisesti pelaajaa vapaudesta hallita Yaraa ja lupaa sen olevan hyvissä käsissä.

Muista myös lukea Errorin arvostelu, jossa kehutaan pelin visuaaleja, musiikkia ja Giancarlo Espositoa. Mutta noottia peli saa tekoälyn tyhmyydestä sekä ohuesta juonesta.

6 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille ja PC:lle Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -toimintapelin uusi pelikausi alkaa ilmaisviikonlopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -toimintapelin uusi pelikausi alkaa ilmaisviikonlopulla

Rainbow Six Siege

Siege -toimintapeli on nyt saatavana ilmaiseksi 6. joulukuuta asti sekä :llä ja konsoleilla. Lisätietoja ilmaisviikonlopusta löytyy täältä.

High Calibre -pelikausi laajentaa operaattorivalikoimaa irlantilaisella Thorn-puolustajalla. Samalla pelilaajennus esittelee uudistetun Outback-taistelukartan. Kuudennen pelivuoden neljäs kausi tuo myös mukanaan muutoksia pelin käyttöliittymään sekä muita pienempiä uudistuksia.

Thorn on puolustava sotilas, jonka erikoisvälineenä ovat heitettävät Razorbloom Shell -ajastinräjähteet. Mikäli räjähdealueelta ei pääse ajoissa karkuun sytyttimen käynnistyttyä, Razorbloom Shell tekee lähialueella oleville operaattoreille massiivista vahinkoa. Viisaasti sijoitettuna nämä räjähteet ovat äärimmäisen tehokkaita puolustuslaitteita, varsinkin muiden operaattorien omien hidasteiden ja esteiden kanssa yhdessä käytettynä.

Keskinopealla vauhdilla liikkuva ja keskiraskaalla panssarilla suojattu Thorn voi valita aseikseen joko M870-taisteluhaulikon tai täysin uudenlaisen UZK50Gi-konepistoolin. Pienestä koostaan huolimatta tämä isokaliiberinen ase on tehokas ja kykenee jopa lattioiden ja seinien tuhoamiseen. Käsiasevaihtoehtoina Thornilla on joko 1911 TACOPS- tai C75-AUTO -pistooli.

Uuden operaattorin lisäksi uusi pelikausi tarjoaa pelaajille uusitun Outbreak-kentän. Sekä alueen päärakennus että sen ulkoiset alueet ovat kokeneet melkoisia kohennuksia, mikä tekee kentän taisteluista entistä dynaamisempia ja liikkumisesta sujuvampaa. Tiellä olevaa romua on vähennetty ja hyökkääjien reittimahdollisuuksia on lisätty, mikä tekee kentän taisteluista entistäkin tiiviimpiä ja jännittävämpiä. Myös yleinen sisustus on muuttunut aiemmasta.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, että :lle. Se on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022

Deep Rock Galactic

Ruotsalaisen Ghost Ship Games kehittäjän toimintamoninpeli on saapumassa vihdoin Sonyn ja PlayStation 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään ja julkaisi samalla pelin roadmapin, josta paljastuu tulevia pelin sisäisiä tapahtumia, uusia kosmeettisia kilkkeitä sekä uusia aseita.

Muista myös lukea Errorin arvostelu: Avaruuskääpiöiden matkassa on hyvä olla – arvostelussa Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic on parhaillaan saatavilla PC:lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Peli saapuu ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kommentoi