Far Cry 6 päivittyi Vaas -lisäosalla ja uusilla vaatetuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 päivittyi Vaas -lisäosalla ja uusilla vaatetuksilla

Far Cry 6 Vaas: Insanity

Avoimen pelimaailman 6 on saanut ensimmäisen lisäosansa nimeltään Vaas. Lisäosassa pelaajat pääsevät pelaamaan pelisarjan kolmannesta osasta tutulla pahiksella Vaas.

Samalla peliin on saatu Breaking Bad -aiheisia kosmeettisia kilkkeitä joita voi ostaa pelin sisäisestä kauppapaikasta. Peli on lisäosan myötä saanut myös useita bugikorjauksia.

Vaas -lisäosassa pelaajat aloittavat pelkkä pistooli tukenaan ja joutuvat etsimään parempia aseita ja varustautumaan samalla matkaten syvemmälle Vaasin mieleen. Pelaajille paljastuu Vaas hahmon menneisyys, tätä vaivaavat demonit sekä motivaatiot.

Vaas -lisäosa kuten myös pelin tulevat lisäosat eivät ole saatavilla erikseen, vaan ainoastaan kausipassin kautta.

Muista myös lukea Errorin arvostelu, jossa kehutaan pelin visuaaleja, musiikkia ja Giancarlo Espositoa. Mutta noottia peli saa tekoälyn tyhmyydestä sekä ohuesta juonesta.

6 on saatavilla 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille ja PC:lle Games Storen ja Storen kautta.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

Infinite ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022

Cyberpunk 2077

2077 -pelin julkaisusta tulee pian kuluneeksi vuosi ja peliä on korjattu ontuneen julkaisun jälkeen vaihtelevaan tahtiin. Nyt kehittäjä CD Projekt REDin toimitusjohtaja Adam Kiciński on kertonut antamassaan haastattelussa pelin tulevista päivityksistä.

Syyskuussa ilmestynyt 1.31 -päivitys tulee olemaan viimeinen mitä peliin saadaan tämän vuoden puolella. Sen lisäksi kehittäjä tulee hyppäämään version 1.4 yli ja ensi vuoden alussa peliin saadaan merkittävämpi 1.5 päivitys.

2077 -peli on saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee alkuvuodesta 2022.

Kommentoi