Far Cry 6 -pelin ääniraita on kuunneltavissa nyt – Robocop ja Narcos säveltäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -pelin ääniraita on kuunneltavissa nyt – Robocop ja Narcos säveltäjältä

Far Cry 6

Ensi viikolla julkaistava Far Cry 6 -toimintapeli on saanut äänensä kuuluviin, sillä pelissä kuultava musiikki on julkaistu omana julkaisunaan. Se on saatavilla yleisimmistä suoratoisto- ja musiikinlatauspalveluista maailmanlaajuisesti. Pelin musiikista vastaa palkittu brasilialaissäveltäjä Pedro Bromfman, joka tunnetaan muun muassa Narcos-televisiosarjasta sekä Robocop- ja Tropa de Elite -elokuvista. Pelin ääniraita koostuu 21 kappaleesta ja herättää Yaran trooppisen saaren tunnelman eloon latinalaisen Amerikan eri tyyleillä ja teemoilla.

Monista eri latinokulttuureista ja näiden musiikkityyleistä innoituksensa saava Yara on fiktiivinen pienvaltio Karibian saariston sydämessä. Yaran saari on ikään kuin menneeseen aikaan jämähtänyt pienoisvaltio, jossa dynaamiset melodiat ja kiihkeät rytmit sykkivät villisti. Ne tuovat kansakunnan tuntemukset eloon musiikin kielellä. Vaikka saari on pieni, sen eri alueilla voi kuulla erilaisten vaikutusten monet eri sävyt. Siinä missä saaren läntinen puoli on täynnä akustisia melodioita, saaren keskiosa koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä urbaania musiikkia ja hiphopin vaikutuksia. Valtion itäisempi osa taas on selvästi koneellisempaa tyylisuuntaa musiikkinsa osalta.

”Pelin musiikki rakentuu hyvin uudenaikaisen videopelimusiikin varaan, joka on täynnä täyteläisiä äänimaisemia, meneviä perkussioita, jälkikäsiteltyjä orgaanisia soittimia ja lukematon määrä erilaisia syntetisaattoreita. Yritimme tavoittaa Yaran todellisen sielun ja sen hahmot uppoutumalla latinalaisen Amerikan ja karibialaisen musiikin syvimpään olemukseen. Samalla halusimme vapauden kokeilla nykyaikaisia soundeja, piirteitä ja tekniikoita luodaksemme jotain tuoretta, ainutlaatuista ja erilaista.”

kommentoi säveltäjä Pedro Bromfman.

Ääniraidalla kuullaan muun muassa Yaran vallankumouksen teemakappale Libertad, johtajuutta vahvistava El Presidente ja kaiken päättävä Antón.

julkaistaan 7. lokakuuta 2021 PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille ja :lle Epic Games Storen ja Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että :lle ja Google -pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille että :lle Games Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

HP:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt HyperX on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

HyperX SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

HyperX Cloud Core

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä PC:n kanssa.

”HyperX etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, HyperX EMEA

HyperX Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi