Far Cry 6 -pelissä voi pelata pelisarjan pahiksilla – pelin jatkosisällöt selvillä Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -pelissä voi pelata pelisarjan pahiksilla – pelin jatkosisällöt selvillä

Far Cry 6

Forward -pelitapahtumassa nähtiin uutta pelikuvaa tulevasta 6 -toimintapelistä. Sen keskeisiin päähahmoihin lukeutuu diktaattori Antón Castillo, joka pitää Yaran saarivaltiota armottomasti kurissa. Pelin uusi esittelyvideo tutustuttaa pelaajan tämän hirmuvaltiaan mielentilaan ja maalaa samalla kuvaa eksoottisen valtion ankarasta poliittisesta tilanteesta.

Pelitapahtumassa julkistettiin myös pelin kausikortin myötä julkaistava lisäsisältö, joka tarjoaa kiehtovaa pelattavaa pelisarjan faneille. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa pelaajalla on mahdollisuus pelata pelisarjan kuuluisien pahisten roolissa. Näitä ovat 3:n mielipuolinen Vaas Montenegro, Far Cry 4 -pelin ylimielinen Pagan Min ja Far Cry 5 -pelin uskonmies Joseph Seed. Jokainen näistä kolmesta saa oman lisäosansa Far Cry 6 -pelin myötä. Samalla nämä lisäosat valottavat näiden roistojen taustoja ja syitä omine motiiveineen.

Lisäksi pelin kausikortin omistajat saavat itselleen arvostetun 3: Blood Dragon -pelin uusitun pelikonsoliversion. Tässä futuristisessa sivuseikkailussa kyborgimainen Rex Colt taistelee entistä sotilastoveriaan ja tämän joukkoja vastaan synkässä tulevaisuuden dystopiassa. Pelin omistajat saavat käyttöönsä myös ainutlaatuisia aseita Far Cry 6 -pelissä käytettäväksi.

6 -pelin kausikortti sisältää kaikkiaan kolme eri lisätehtäväepisodia, uusitun Far Cry 3: Blood Dragon -pelin ja valikoiman aseita, kulkuneuvoja ja muita varusteita.

6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä , 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle Games Storen ja Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi liiga tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi