Far Cry 6 -pelissä voi pelata pelisarjan pahiksilla – pelin jatkosisällöt selvillä Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -pelissä voi pelata pelisarjan pahiksilla – pelin jatkosisällöt selvillä

Far Cry 6

Forward -pelitapahtumassa nähtiin uutta pelikuvaa tulevasta -toimintapelistä. Sen keskeisiin päähahmoihin lukeutuu diktaattori Antón Castillo, joka pitää Yaran saarivaltiota armottomasti kurissa. Pelin uusi esittelyvideo tutustuttaa pelaajan tämän hirmuvaltiaan mielentilaan ja maalaa samalla kuvaa eksoottisen valtion ankarasta poliittisesta tilanteesta.

Pelitapahtumassa julkistettiin myös pelin kausikortin myötä julkaistava lisäsisältö, joka tarjoaa kiehtovaa pelattavaa pelisarjan faneille. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa pelaajalla on mahdollisuus pelata pelisarjan kuuluisien pahisten roolissa. Näitä ovat Far Cry 3:n mielipuolinen Vaas Montenegro, Far Cry 4 -pelin ylimielinen Pagan Min ja Far Cry 5 -pelin uskonmies Joseph Seed. Jokainen näistä kolmesta saa oman lisäosansa Far Cry 6 -pelin myötä. Samalla nämä lisäosat valottavat näiden roistojen taustoja ja syitä omine motiiveineen.

Lisäksi pelin kausikortin omistajat saavat itselleen arvostetun Far Cry 3: Blood Dragon -pelin uusitun pelikonsoliversion. Tässä futuristisessa sivuseikkailussa kyborgimainen Rex Colt taistelee entistä sotilastoveriaan ja tämän joukkoja vastaan synkässä tulevaisuuden dystopiassa. Pelin omistajat saavat käyttöönsä myös ainutlaatuisia aseita Far Cry 6 -pelissä käytettäväksi.

Far Cry 6 -pelin kausikortti sisältää kaikkiaan kolme eri lisätehtäväepisodia, uusitun Far Cry 3: Blood Dragon -pelin ja valikoiman aseita, kulkuneuvoja ja muita varusteita.

https://youtu.be/BtUq-XSv3w0.

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä , , , ja S sekä -konsoleille että :lle Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville - ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Kommentoi

Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 uudet ominaisuudet esillä uusilla trailereilla Kommentit pois päältä artikkelissa Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 uudet ominaisuudet esillä uusilla trailereilla

Farming Simulator 22

Huippusuositun Farming Simulator -pelisarjan monipäiväinen FarmCon-virtuaalitapahtuma on käynyt läpi parin päivän aikana syksyllä ilmestyvän Farming Simulator 22 -pelin uusia ominaisuuksia.

Keskiviikkona tutustuttiin pelin vaihtuviin vuodenaikoihin, jotka vaikuttavat monella tapaa pelimaailman tapahtumiin sekä tunnelman että tekemisen osalta. Esimerkiksi lumisen talven aikana lumen auraus tarjoaa reilusti lisää tekemistä. Myös pelialueet muuttuvat visuaalisesti hyvin erilaisiksi vuodenaikojen mukaan. Vuodenaikoja esittelevä pelivideo on katsottavissa alta.

Toisena keskeisenä uutuutena esiteltiin amerikkalaisen keskilännen maisemiin sijoittuvan Elmcreekin alueen pelikarttaa. Sen valtavat aavat maisemat, suuret pellot ja idyllinen pikkukaupunki luovat vahvan tunteen täysin toisesta mantereesta kasvuympäristönä. Junarata, sillat, jokivarret ja uljaat peltomaisemat tarjoavat täydelliset puitteet oman maatilaimperiumin perustamiselle. Elmcreekin aluetta esittelevä video on katsottavissa alta.

Lisäksi tapahtumassa esiteltiin peliä yleisesti sekä pelimoottorin että pelattavuuden osalta. Myös pelin uusista tuotantoketjuista on katsottavissa kattava esittelyvideo, jonka voi katsoa alta.

Kulunut viikonloppu pyhitettiin myös FarmCon-tapahtumassa Farming Simulator League -kilpapelitapahtumalle. Sen finaaliottelut esiteltiin tänään aamupäivällä Twitch- ja YouTube-kanavilla.

Uusiutunut Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan , ja S, sekä -konsoleilla että :llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Realismiin pyrkivä moottoripyöräilypeli RiMS Racing sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Realismiin pyrkivä moottoripyöräilypeli RiMS Racing sai uuden esittelyvideon

RiMS Racing

Elokuun puolivälissä julkaistava RiMS Racing -ajopeli keskittyy kilpamoottoripyöräilyn realismiin ja yksityiskohtaisuuteen. Uudella esittelyvideolla aiheina ovat muun muassa todellisen ajotuntuman mallintaminen peliin ja sen yksityiskohtien toteuttaminen.

Pelin tekemisestä on julkaistu uusi esittelyvideo, jossa pelinkehittäjät kertovat pelin tekemisestä ja realismin merkityksestä pelille. Videolla nähdään pelintekijöiden ohella myös Ducatin virallinen testikuljettaja Alessandro Valia.

RiMS Racing -moottoripyöräpeli tarjoaa pelaajilleen monipuolisen ja realistisen ajopelikokemuksen. Se sukeltaa syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten valtavan määrän säätövaraa ja erilaisia varaosia sekä tietenkin kiehtovia kisoja. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on vaikuttavat 200 erilaista vaihtoehtoa. Pelaaja aloittaa ajajauransa valitsemalla moottoripyörän kahdeksasta japanilaisesta ja eurooppalaisesta moottoripyörämallista. Nämä on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kaikkiaan pelissä on kymmenen erilaista moottorirataa, jotka on mallinnettu peliin tarkasti ja realistisesti.

RiMS Racing julkaistaan sekä , , ja S, ja Nintendo Switch -konsoleilla sekä :lle 19. elokuuta 2021.

Kommentoi