Farming Simulator 19 laajenee pyrkii ympäristöystävällisyyteen ja realismiin ilmaisella lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 laajenee pyrkii ympäristöystävällisyyteen ja realismiin ilmaisella lisäosalla

Farming Simulator 19

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema -maatalouspeli laajenee ympäristöystävällisyyttä ja aidontuntuisuutta korostavalla ilmaisella lisäosalla.

Euroopan unionin tukema ja ilmaiseksi ladattava Precision Farming -lisäosa tuo peliin mahdollisuuden mitata maaperän pH-arvon eli happamuusasteen. Otetun maaperänäytteen perusteella kullekin maaperälle voidaan valita omanlaisensa lannoitus, mikä on paitsi ympäristöystävällisempää, myös maatilalle kustannustehokkaampaa. Lopputuloksena on entistä terveempi ja tuottavampi maatila.

Entistä realistisemman ja yksityiskohtaisemman lähestymiskulman myötä peli tarjoaa uusia haasteita ja lisää kehitettävää paljon kokeneelle maanviljelijälle. Koska jokainen peltoalue on erilainen, peli tuntuu aiempaa kiehtovammalta ja realistisemmalta. Samalla pelaaja oppii lisää ympäristöystävällisyydestä.

Lisäosa on ensimmäinen osa Euroopan teknologiainstituutin rahoittamaa Integrating Precision Farming in Computer Game -projektia. Sen tarkoituksena on tuoda nykyaikaista yhteiskuntaa ja perinteistä maanviljelystä lähemmäs toisiaan. Maatalouskonevalmistaja John Deeren johtamaa projektia toteutetaan yhteistyössä kahden yliopiston kanssa. Projektin lopullinen suunta määrittyy pitkälti pelaajapalautteen myötä. Euroopan teknologiainstituutti toimii Euroopan unionin alaisena projektia valvoen.

Farming Simulator 19 Premium Edition on julkaistu sekä - ja -pelikonsoleille että :lle.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.