Farming Simulator 19 ladattavissa Epic Games storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 ladattavissa Epic Games storesta

Farming Simulator 19

Farming 19 on tämän viikon Storen ilmaispeli. Peli on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi torstaihin asti.

Alunperin vuonna 2018 ilmestyneessä pelissä on täysin uusittu grafiikkamoottori, uusia työnkohteita kuten hevostila sekä kauran ja puuvillan viljely. Pelissä nähdään myös ihka-aitoja John Deere koneita.

Pelissä voi harrastaa viljelytoimintaa niin yhdysvaltalaisilla kuin eurooppalaisissa maastoissa. Tehtävää riittää sillä pelistä löytyy useita viljelytyyppejä ja yli 300 aiheeseen liittyvää laitetta ja härveliä.

Voit ladata Farming 19 -pelin :lle täysin ilmaiseksi Storesta aina ensi torstaihin 7. helmikuuta asti.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin indie-julkaisija PLAYISM on paljastanut julkaisevansa uuden Rusted metroidvaniapelin 12. huhtikuuta PC:lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

Rusted ilmestyy huhtikuun 12. päivä PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi

Boomer-räiskintää tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Boomer-räiskintää tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Nightmare Reaper

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erilaisia 90-luvun räiskintäpelien hengenheimolaisia eli boomer shootereita. Mukana on mm. rogue-lite räiskintä Nightmare Reaper, -henkinen sekä Lovecraftista ammentava Forgive Me Father.

Paketti maksaa yhteensä 16,94 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Peli ja lisäosat ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 19. päivä asti.

Kommentoi