Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio laajenee vuoristomaisemiin uudella lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio laajenee vuoristomaisemiin uudella lisäosalla

Farming Simulator 19 Alpine Farming

Huippusuosittu maanviljelypeli saa runsaasti lisäpelattavaa 12. marraskuuta uuden Alpine Farming -pelilaajennuksen myötä. Lisäosa laajentaa pelattavaa huikeisiin vuoristomaisemiin ja tuo mukanaan uuden pelikartan sekä uusia työkonemerkkejä ja ajoneuvoja.

Yli 30 uutta ajoneuvoa ja työkonetta on tehty erityisesti vuoristoviljelyn tarpeisiin ja vaatimuksiin. Uusia merkkejä ja malleja ovat muun muassa Aebi CC 66 -niittokone ja SIP FAVORIT 254 -haravakone sekä itävaltalaisen Pöttingerin monet laitteet. Lisäksi ajettavaksi tulee LINDNER UNITRAC 122 LDRIVE -monitoimikone, STÖCKL MISTRAL 3400 SR -lannoitelevitin, AGRAR ADF 3200 -lannoitesäiliö ja LÜÖND SWISS-ELITE S31 -pyöräkuormaaja. Erikoisuutena mukaan tulevat myös uudet Rigitrac-sähkötraktorit ensimmäistä kertaa pelisarjassa.

Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio on alansa kattavin ja monipuolisin pelikokemus. Se sisältää kaikkine lisäosineen lähes 500 erilaista työkonetta ja kulkuneuvoa, joilla työstää omaa maatilaansa. Näihin lukeutuvat erilaiset niitto- ja kylvökoneet, traktorit, karjankuljetusajoneuvot, paalaimet sekä monet erikoiskulkuneuvot.

Erilaiset viljelyskasvit, metsä ja eläimet vaativat hoitoa, aikaa ja rahaa, mikäli mielii saada maatilastaan kukoistavan ja menestyvän. Ahkera työ ja ahkerointi palkitaan rahalla, jolloin oman tilan laajentaminen ja monipuolistaminen helpottuu merkittävästi. Ympäröivä kaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä, ja yhteistyötilassa kavereiden kanssa pelaamisesta tulee hauskaa moninpelaamista.

Pelin valtava laite- ja kulkuneuvovalikoima kattaa tunnettuja merkkejä kautta maailman. Näitä ovat esimerkiksi John Deere, Case IH, New Holland, CLAAS, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone ja Deutz-Fahr. Lisäksi mukana on runsaasti pienempiä tuntemattomia merkkejä erilaisine työkoneineen ja erikoislaitteineen. Erilaisten pelilaajennusten myötä peli tarjoaa helposti pelattavaa jopa kymmeniksi tunneiksi.

Alpine Farming -lisäosa ja Farming Simulator 19 Premium Edition julkaistaan sekä - ja -pelikonsoleille että :lle 12. marraskuuta 2020. Lisäosa sisältyy pelin kausipassiin, joten sen omistajat saavat Alppien laajennuksen ilman erillistä maksua. Erikseen hankittuna lisäosa maksaa 19,99 euroa.

Farming Simulator 25 sai ilmaisen sisältöpäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 25 sai ilmaisen sisältöpäivityksen

on päivittynyt versioon 1.6, joka tuo peliin ilmaista lisäsisältöä ja useita parannuksia. Päivitys sisältää uusia työkoneita ja traktoreita sekä lukuisia optimointeja ja pelattavuusuudistuksia.

Uusia laitteita päivityksessä ovat:

  • Albutt f155A -paalinostin
  • CLAAS FL 140 -etukuormain
  • John Deere 683R -etukuormain
  • CLAAS ARION (550 – 530) -traktori
  • John Deere 6R -sarjan traktori

Päivitys parantaa pelin suorituskykyä ja vakautta sekä tuo mukanaan useita muutoksia ja parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa ModHub-päivityspainike, parannukset tekoälyn toimintaan ja eläinten tuottavuuslaskelmiin sekä lukuisat korjaukset ja optimoinnit.

25 on myynyt jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Peli on saatavilla :lle, |S:lle, :lle ja Macille. jatkaa pelin kehittämistä ja tukemista säännöllisillä päivityksillä ja sisältölisäyksillä.

†

Last Drop vie pelaajat karulle matkalle lama-ajan Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Last Drop vie pelaajat karulle matkalle lama-ajan Suomeen

on uusi suomalainen videopeli, joka sijoittuu vuoteen 1994 kuvitteelliseen Nykylän kaupunkiin. Peli yhdistää avoimen maailman toimintaa, RPG-elementtejä ja synkkää huumoria. Tarina perustuu tosielämän kokemuksiin ja käsittelee teemoja kuten ystävyys, riippuvuus ja lunastus.

Peli erottuu joukosta ainutlaatuisella sekoituksella synkkää huumoria, ronskia tarinankerrontaa ja unohtumattomia hahmoja, kuten Rahikainen, Kuikka ja Seppo (Zeze).

Pelin on kehittänyt ja sen toimitusjohtaja Henri Koskinen kuvaa peliä ”vanhaksi kunnon 1990-luvuksi”. Peli on rakennettu Unreal Engine 5:llä ja siinä on ammattimainen ääninäyttely.

Last Dropin kehityksessä on ollut mukana yli 90 harjoittelijaa ja opinnäytetyöntekijää suomalaisista ammattikorkeakouluista. Projekti on saanut 25 000 euron apurahan Digidemo Avek -rahastosta vuonna 2021.

Peli jatkaa suomalaisen peliteollisuuden perinnettä, joka alkoi 1980-luvulla harrastelijoiden toimesta ja kehittyi 1990-luvulla demoskenen kautta ammattimaisemmaksi. Last Drop edustaa uutta sukupolvea suomalaisessa pelinkehityksessä, yhdistäen paikallista kulttuuria ja kansainvälistä pelattavuutta.