Farming Simulator 19 Platinum Edition Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 Platinum Edition

Farming Simulator 19 Platinum Edition

8.5 / 10
Hyvää Kaikki sanoivat, että tämä on kivaa. He olivat oikeassa. Huonoa Peliin sisälle pääseminen vaatii Youtuben avaamista. Pelisykliin ja aloitustilanteisiin varautumiseen valmentamista kaipaisi. Joidenkin laitteiden, kuten kaivinkoneiden ohjaaminen tuntuu hankalalta varsinkin aloittelijalle. Yleisesti Farmipelien kärjen platinaeditio tuo CLAASin laitekannan peliin, joka on paljon hauskempi kuin voisi kuvitella.

Olen elämäni aikana äänestänyt kerran Keskustaa, vuonna 2007. Tämän johdosta ymmärtänen maaseutua ja sen tarpeita ainakin sen verran paljon, että pystyn pelaamaan viljelypelien ehdottomaan kärkeen kuuluvan Farming Simulatorin uusinta julkaisua. GIANTS Softwaren kehittämä, Focus Home Interactiven julkaisema Platinum Edition pitää sisällään CLAAS -laitteet, jotka ovat tulleet tutuiksi pelisarjan aikaisemmista osista. Olen myös farmisimujen täydellinen vasta-alkaja ja näkökulmani puolesta voin ainakin kertoa minkälaista on hypätä mukaan farmisimulaation maailmaan. Vertailua aikaisempiin osiin lienee muutenkin internet pullollaan.

sai alkunsa vuonna 2008, sveitsiläiskehittäjä GIANTS Softwaren käsissä ja siitä tuli paikallinen hitti. Farming Simulator on vuosien kuluessa vain kasvattanut suosiotaan ja kääntynyt useimpien konsolien ohella myös mobiililaitteille. Farming Simulator kuuluu rekka- ja bussikuskisimulaattoreiden ohella sarjaan pelejä, joista moni miettii miksi kukaan ylipäätään haluaisi näitä pelata, mutta jotka imaisevat huomaamatta pelaajan maailmaansa. On syytä toisaalta huomioida, että jokaista kohden joka pitää maanviljelyn tai rekalla ajamisen pelillistämistä täytenä skeidana, löytyy joku joka suhtautuu samanlaisella varauksella scifiin ja fantasiaan. Farming Simulator täyttää tarpeen, jonka olemassaolosta ei ollut sen alkuaikoina tietoakaan, ja voi veljet, miten hyvin se sen tekeekään.

Tutoriaalit jättävät toivomisen varaa

On parempi aloittaa asioista, joiden toivoisi olevan paremmin. kärsii samoista ongelmista kuin esimerkiksi suuri osa Paradoxin suurstrategioista, eli puutteellisesta pelaajan opastuksesta. Tavoitteena on saada pelaaja ymmärtämään sitä miten tavallinen pelisykli toimii, mutta ongelmana on se, että pelaaja ei osaa varautua alkuasetelmiin joita tavallisimmissa pelimoodeissa tulee vastaan. Tärkein näistä lienee se, että kaikki koneiden osat eivät ole yhteensopivia keskenään ja aloittelijan on hankalaa hankkia oikeanlaisia laitteita. Täydellisessä maailmassa ei tarvitsisi koskaan avata ensimmäistäkään Youtube-tutoriaalia ja niitä halkovia vessapaperimainoksia, mutta vaihtoehtoja tälle ei oikein ole. Sen voisi korvata esimerkiksi hyvällä, kattavalla dokumentaatiolla jota ei ole ulkoistettu pelaajille ja sisällöntuottajille. On helppo kuvitella, että pelin pelaajista löytyy vielä niihin sukupolviin kuuluvia ihmisiä, jotka ovat kykeneviä lukemaan maakuntalehden horoskooppia pidempiä tekstejä.

Podcastit soimaan ja kyntöhommiin

:n viehätys löytyy nopeasti. Pelaaminen on usein mielekästä silloin kun se on tavoitteellista, ja suuren maatilan rakentaminen ja automaatioiden sekä entistä suurempien peltojen ja parempien välineiden rahoittaminen on tärkein tavoite 19:ssa. Tavoitteet täyttyvät melko hitaasti, joten tunteja farmin hoitamiseen uppoaa niin paljon, että pelin kohtuulliselle hinnalle löytyy varsin paljon vastinetta uusien versioiden tiheästä julkaisutahdista huolimatta (Farming Simulator 20 tulee joulukuussa). Tavoitteen täyttämisen mukavuus on se, miksi peliä pelaa enemmän kuin mielellään. Maatalouskoneen ohjaaminen pitkin hehtaarin peltoa on huomattavasti mukavampaa kuin miltä se paperilla näyttää. Esimerkiksi sadonkorjuu puimurilla samalla kun taustalla pyörii podcast tai äänikirja on sillä tasolla satisfying, että vastaavaa ei tule ihan helposti mieleen. Minä olen ainakin koukussa.

Platinaedition linkitys ei onnistu, mutta se löytyy peruspelin -sivulta.

Kommentoi

Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli täydentyi Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Yli 130 vuoden osaamisella menestynyt huippumerkki Kubota edustaa japanilaista näkemystä maatalouskaluston ja välineistön saralla. Kubotan arvostettu osaaminen on nyt saapunut osaksi Farming Simulator 22 -peliä. Pelilaajennus sisältää peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta täydentämään olemassa olevaa valikoimaa.

Valikoiman lippulaivamallina on Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa maaseutukonttorissa konsanaan. M8 on Kubotan tähän asti suurin traktorimalli ja sen valtava ohjaamo tarjoaa kattavan näköalan ympäristöön. Huippumallin ohella mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden vauhdikkaiden menopelien avulla matka taittuu nopeasti ja ketterästi haastavassakin maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-vaatteita ja asusteita. Tänään julkaistun Kubota Pack -lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja :llä.

Kommentoi

Farming Simulator 19 -maatalouspelin jättipaketti ilmestyi PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 -maatalouspelin jättipaketti ilmestyi PC:lle ja konsoleille

Farming Simulator 19

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 19 Ambassador Edition -maatalouspeli on nyt saatavana PC:lle ja konsoleille.

Virtuaalista maanviljelyä monipuolisesti tarjoava Farming Simulator 19 Ambassador Edition sisältää peruspelin lisäksi kaikki tähän mennessä julkaistut päivitykset. Mukana ovat pelin molemmat laajennusosat sekä peräti kuusi erillistä ladattavaa lisäosapakettia.

Peliä laajentavat sen Platinum-versio sekä Alpine Farming -lisäosa, jonka myötä kokonaisuus laajenee Alppien vuoristoon uusin työkonein ja kulkuneuvoin. Lisäksi mukana ovat monet merkkikohtaiset lisäpaketit, jotka tarjoavat entistä enemmän vaihtoehtoja varakkaan maanviljelijän elämään. Kaikkiaan mukana on lähes 500 erilaista työkonetta tunnetuilta valmistajilta, kuten Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland ja Valtra. Näihin lukeutuvat erilaiset niitto- ja kylvökoneet, traktorit, karjankuljetusajoneuvot, paalaimet sekä monet erikoiskulkuneuvot.

Farming Simulator 19 Ambassador Editionin erilaiset viljelyskasvit, metsä ja eläimet vaativat paljon hoitoa, aikaa ja rahaa, mikäli mielii saada maatilastaan kukoistavan ja menestyvän. Ahkera työ ja ahkerointi palkitaan rahalla, jolloin oman tilan laajentaminen ja monipuolistaminen helpottuu merkittävästi. Ympäröivä kaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä, ja yhteistyötilassa kavereiden kanssa pelaamisesta tulee hauskaa moninpelaamista. Erilaisten pelilaajennusten myötä peli tarjoaa helposti pelattavaa jopa kymmeniksi tunneiksi.

Farming Simulator 19 Ambassador Editionin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa .

Farming Simulator 19 Ambassador Edition on nyt fyysisesti saatavana PlayStation 4-pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Kommentoi