Farming Simulator 19 Platinum Edition Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 Platinum Edition

Farming Simulator 19 Platinum Edition

8.5 / 10
Hyvää Kaikki sanoivat, että tämä on kivaa. He olivat oikeassa. Huonoa Peliin sisälle pääseminen vaatii Youtuben avaamista. Pelisykliin ja aloitustilanteisiin varautumiseen valmentamista kaipaisi. Joidenkin laitteiden, kuten kaivinkoneiden ohjaaminen tuntuu hankalalta varsinkin aloittelijalle. Yleisesti Farmipelien kärjen platinaeditio tuo CLAASin laitekannan peliin, joka on paljon hauskempi kuin voisi kuvitella.

Olen elämäni aikana äänestänyt kerran Keskustaa, vuonna 2007. Tämän johdosta ymmärtänen maaseutua ja sen tarpeita ainakin sen verran paljon, että pystyn pelaamaan viljelypelien ehdottomaan kärkeen kuuluvan Farming Simulatorin uusinta julkaisua. GIANTS Softwaren kehittämä, Focus Home Interactiven julkaisema pitää sisällään CLAAS -laitteet, jotka ovat tulleet tutuiksi pelisarjan aikaisemmista osista. Olen myös farmisimujen täydellinen vasta-alkaja ja näkökulmani puolesta voin ainakin kertoa minkälaista on hypätä mukaan farmisimulaation maailmaan. Vertailua aikaisempiin osiin lienee muutenkin internet pullollaan.

sai alkunsa vuonna 2008, sveitsiläiskehittäjä GIANTS Softwaren käsissä ja siitä tuli paikallinen hitti. Farming Simulator on vuosien kuluessa vain kasvattanut suosiotaan ja kääntynyt useimpien konsolien ohella myös mobiililaitteille. Farming Simulator kuuluu rekka- ja bussikuskisimulaattoreiden ohella sarjaan pelejä, joista moni miettii miksi kukaan ylipäätään haluaisi näitä pelata, mutta jotka imaisevat huomaamatta pelaajan maailmaansa. On syytä toisaalta huomioida, että jokaista kohden joka pitää maanviljelyn tai rekalla ajamisen pelillistämistä täytenä skeidana, löytyy joku joka suhtautuu samanlaisella varauksella scifiin ja fantasiaan. Farming Simulator täyttää tarpeen, jonka olemassaolosta ei ollut sen alkuaikoina tietoakaan, ja voi veljet, miten hyvin se sen tekeekään.

Tutoriaalit jättävät toivomisen varaa

On parempi aloittaa asioista, joiden toivoisi olevan paremmin. kärsii samoista ongelmista kuin esimerkiksi suuri osa Paradoxin suurstrategioista, eli puutteellisesta pelaajan opastuksesta. Tavoitteena on saada pelaaja ymmärtämään sitä miten tavallinen pelisykli toimii, mutta ongelmana on se, että pelaaja ei osaa varautua alkuasetelmiin joita tavallisimmissa pelimoodeissa tulee vastaan. Tärkein näistä lienee se, että kaikki koneiden osat eivät ole yhteensopivia keskenään ja aloittelijan on hankalaa hankkia oikeanlaisia laitteita. Täydellisessä maailmassa ei tarvitsisi koskaan avata ensimmäistäkään Youtube-tutoriaalia ja niitä halkovia vessapaperimainoksia, mutta vaihtoehtoja tälle ei oikein ole. Sen voisi korvata esimerkiksi hyvällä, kattavalla dokumentaatiolla jota ei ole ulkoistettu pelaajille ja sisällöntuottajille. On helppo kuvitella, että pelin pelaajista löytyy vielä niihin sukupolviin kuuluvia ihmisiä, jotka ovat kykeneviä lukemaan maakuntalehden horoskooppia pidempiä tekstejä.

Podcastit soimaan ja kyntöhommiin

Farming Simulator 19:n viehätys löytyy nopeasti. Pelaaminen on usein mielekästä silloin kun se on tavoitteellista, ja suuren maatilan rakentaminen ja automaatioiden sekä entistä suurempien peltojen ja parempien välineiden rahoittaminen on tärkein tavoite Farming Simulator 19:ssa. Tavoitteet täyttyvät melko hitaasti, joten tunteja farmin hoitamiseen uppoaa niin paljon, että pelin kohtuulliselle hinnalle löytyy varsin paljon vastinetta uusien versioiden tiheästä julkaisutahdista huolimatta (Farming Simulator 20 tulee joulukuussa). Tavoitteen täyttämisen mukavuus on se, miksi peliä pelaa enemmän kuin mielellään. Maatalouskoneen ohjaaminen pitkin hehtaarin peltoa on huomattavasti mukavampaa kuin miltä se paperilla näyttää. Esimerkiksi sadonkorjuu puimurilla samalla kun taustalla pyörii podcast tai äänikirja on sillä tasolla satisfying, että vastaavaa ei tule ihan helposti mieleen. Minä olen ainakin koukussa.

Platinaedition linkitys ei onnistu, mutta se löytyy peruspelin Steam-sivulta.

Suosittu Farming Simulator -maanviljelypelisarja saa lapsille suunnatun version Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu Farming Simulator -maanviljelypelisarja saa lapsille suunnatun version

Farming Simulator Kids

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema ilmestyy 26. maaliskuuta ja nyt söpöilevä pelivideo näyttää miten sitä pelataan.

-pelisarja on viihdyttänyt miljoonia pelaajia rentouttavalla ja verkkaisella tyylillään. Pelisarjan monipuolisuus ja syvällinen tapa simuloida maanviljelyä, metsänhoitoa ja maataloutta eläimineen ja kasveineen on kuitenkin pienille pelaajille liian vaikeaa, vaikka itse aihepiiri kiinnostava ja sopiva olisikin.

Farming Simulator Kids on pelijulkaisija GIANTS Softwaren ja maatalousmerkki John Deeren yhteistyössä toteuttama maanviljelypeli, joka on tehty lapsiystävällisellä tavalla. Peli ei vaadi lukutaitoa tai monimutkaisten syy- ja seuraussuhteiden ymmärtämistä, jonka ansiosta peli sopii nuoremmillekin pelaajille.

Pelimaailma eläimineen, hahmoineen ja traktoreineen on toteutettu värikkäällä ja söpöllä grafiikalla. Äänimaailma ja efektit tukevat pelimaailman lapsenmielistä otetta ja tarjoavat näin turvallisen ja hauskan tavan tutustua maatalouden ihmeisiin. Pelaaja pääsee istuttamaan kasveja, hoitamaan peltoja, lypsämään lehmiä ja ajamaan traktorilla.

Mukana on paljon erilaista tekemistä, joka auttaa paremmin ymmärtämään maanviljelyn ja eläintenhoidon perusperiaatteita. Monet erilaiset minipelit tekevät pelistä hauskan ja viihdyttävän kokemuksen, josta riittää iloa lukemattomiksi tunneiksi.

Nintendo -pelikonsolille julkaistavan pelin mukana tulee 12-sivuinen värityskirja. Sen teemana ovat traktorit, tilan eläimet ja myös osa pelissä nähtävistä hahmoista.

Farming Simulator Kids julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 26. maaliskuuta. Pelin PEGI-ikärajaa ei ole vielä vahvistettu.

Farming Simulator 23 päivittyy ilmaisella Kubota-lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 23 päivittyy ilmaisella Kubota-lisäosalla

Farming Simulator 23

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaiseman -maatilasimulaation uusin päivitys tuo mukanaan tehokkaat Kubota-työkoneet.

Nintendo -pelikonsolille sekä älypuhelimille julkaistu 23 tarjoaa maatalouden hoitamista ja oman farmin laajentamista mukana kulkevassa muodossa. Pelin uusin päivitys tuo mukanaan japanilaisen Kubotan tehokkaat työjuhdat. Mukana ovat M8-, M7- ja M6-sarjan mallit, joista on apua omien peltojen kyntämisessä muiden toimien ohessa.

Lisäksi ketterä RTV-XG850 SIDEKICK tarjoaa helppoa liikkuvuutta monenlaiseen maastoon mönkijämäisillä ominaisuuksillaan. Nintendo Switchille sisältöpäivitys on täysin ilmainen. Myöhemmin luvassa on muitakin ilmaispäivityksiä sisarpeli Farming Simulator 22:n tapaan.

Farming Simulator 23 on monipuolinen ja syvällinen, mutta helposti opittava maatilasimulaatio, jossa pääosassa ovat kasvien viljely, eläintenhoito ja oman maatilan kunnossapito. Työstä ansaittavilla rahavaroilla voidaan laajentaa sekä olemassa olevaa kalustoa että laajentaa omaa tilaa erilaisin työkonein, ajoneuvoin ja uusin eläin- ja kasvivaihtoehdoin.

Farming Simulator 23 on saatavilla Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.