Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio niittää ennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio niittää ennätyksiä

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema on kaikkien aikojien suosituin maatilasimulaatio.

Virtuaalinen maanviljely ja oman maatilan ylläpito on ollut suosittua puuhaa pelaajien parissa jo pitkän tovin. Osa osalta suositummaksi kasvanut pelisarja on tehnyt niin sanotun hitaan pelaamisen käsitteestä tuttua termistöä monelle. Alati sykkivän ja hektisen pelaamisen sijasta Farming Simulator on hellinyt pelaajia rauhallisella tahdilla ja monipuolisella tekemisellä. Samalla Farming Simulator -pelisarja on todistanut osuvasti, ettei pelissä tarvita räiskettä ja mäiskettä tai edes nopeita ajoneuvoja koukuttavan pelikokemuksen tarjoamiseksi. Joskus onkin parempi rakentaa ja kasvattaa kuin rikkoa ja tuhota.

Farming Simulator 22 on osoittautunut pelisarjan tähän asti suosituimmaksi julkaisuksi. Sitä onkin myyty maailmanlaajuisesti yli kuusi miljoonaa kappaletta. Tähän määrään sisältyvät sekä vuonna 2021 julkaistun pelin perusversio että sen myöhemmin julkaistut täydennetyt versiot, kuten Farming Simulator 22: Platinum Edition ja Farming Simulator 22:  Premium Edition.

Pelkät ennätykselliset myyntimäärät eivät ole ainoita Farming Simulator 22 -pelin virstanpylväitä. Myös moninpelipuolella on rikottu uusia ennätyslukemia, sillä parhaimmillaan peliä on pelattu yli sadallatuhannella eri verkkopalvelimella yhtäaikaisesti. Lukema on huikea ja kertoo omiaan pelin vetävyydestä yhteistyöpelaamisen puolella.

Tämän lisäksi pelin hurjat 5 600 erilaista modia eli peliin ladattavat lisäosat ovat nousseet valtavan suosituiksi. Nämä GIANTS Softwaren itsensä testaamat, mutta pelaajien ja fanien tehtailemat lisäosat täydentävät pelin entuudestaan kattavaa laite-, kulkuneuvo- ja rakennusvalikoimaa upeasti. Näiden suosio näkyy siinä, että yhteensä eri modeja on ladattu hulppeat 1,4 miljardia kertaa! Määrä on käsittämätön ja kertoo omiaan niiden suosiosta. Modit ovat olleet osa pelisarjaa aina vuodesta 2008 lähtien.

Sekä Farming Simulator 22 ja Farming Simulator 22: Premium Edition ovat saatavilla , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.