Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio myynyt jo yli 3 miljoonaa kappaletta Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio myynyt jo yli 3 miljoonaa kappaletta

Farming Simulator 22

Virtuaalisen maanviljelyn uuden sukupolven johtotähti, 22 on myynyt maailmanlaajuisesti yli kolme miljoonaa peliä. Pelinkehittäjä ja julkaisija GIANTS Software sekä pelin suomalainen maahantuoja juhlistavat tätä virstanpylvästä uudella esittelyvideolla. Peli on otettu hyvin vastaan monissa eri pelimedioissa ympäri maailmaa, jotka ovat ylistäneet virtuaalista maanviljelykokemusta lajityyppinsä parhaaksi.

Peli myös jatkaa laajentumistaan uudella sisällöllä ja 22 tarjoaakin kiehtovia päivityksiä jo nyt. Ensimmäinen pelin uusista sisältöpäivityksistä sisältää kolme uutta laitemerkkiä ja peräti 16 uutta työkonetta. Päivitys on ladattavissa heti.

Lisää päivityksiä on tulossa ja ensimmäisen pelivuoden kausikortin omistajille tämä kaikki sisältyy sen hintaan. Maksullisten pelilaajennusten lisäksi luvassa on myös ilmaisia päivityspaketteja pelin kaikille pelaajille.

22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi