Farming Simulator 22 -pelin platina-versio ilmestyi Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -pelin platina-versio ilmestyi

Farming SImulator 22

Finlandin jakelemasta ja GIANTS Softwaren julkaisemasta 22 -maatalouspelistä on julkaistu laajennettu platinaversio sekä lisäominaisuudet peliin tuova lisäosa.

Jo yli neljä miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti myynyt 22 on kaikkien aikojen kokonaisvaltaisin ja vaikuttavin maanviljelypeli. Sen Platinum Expansion -lisäosa laajentaa peliä entisestään tuomalla mukaan kattavasti lisää tekemistä sekä uusia kulkuneuvoja ja työkoneita. Uusille pelaajille sopii pelin platinaversio eli Platinum Edition, joka sisältää sekä peruspelin että lisäosan.

Pelilaajennuksen merkittävin osa on Silverrun Forest -pelikartta, joka tuo pelaajien koettavaksi valtavan metsäisen alueen. Se kattaa yli 20 000 puuta eri lajeista, joten pelaajilla riittää tukkeja sahattavaksi ja kuljetettavaksi. Näistä voidaan myös rakentaa kaikkien aikojen kunnianhimoisin Farming Simulator -rakennusprojekti eli kokonainen vuoristorata. Massiivisten puumäärien ohella uusi kartta sisältää runsaasti perinteistä maanviljelyaluetta ja erilaisia viihtymisprojekteja, joten tekemistä riittää moneen makuun ja tarpeeseen.

Lisäosa sisältää myös kymmenittäin uusia työkoneita ja ajoneuvoja oman maaseudun ja metsäalueen hoitamiseen ja työstämiseen. Volvo Group, IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Pfanzelt, Schwarzmüller ja WESTTECH sekä muut tunnetut merkit ovat vahvasti läsnä, tuoden tärkeitä koneita ja ajokkeja pelaajan käyttöön. Nämä uudet koneet yhdistettynä alkuperäisen pelin jo entuudestaan kattavaan valikoimaan nostaa ajoneuvojen ja työkoneiden kokonaismäärän yli 500 erilaiseen vekottimeen yli 150 eri valmistajalta.

Massiivisten rakennusprojektien lisäksi pelaaja voi ottaa tehtäväkseen pienempiä rakennelmia, kuten veneet, koirankopit ja erilaiset kalusteet. Näin tuhansista puista voidaan loihtia valtavasti erilaisia hyödyllisiä tarvikkeita ja rakennelmia, jotka myös edesauttavat oman maatilan rahantuloa. Metsänhoito myös sujuu kuin leikiten, kun käytössä on uusia huippulaitteita, kuten Volvo EC380DL, Pfanzelt Pm Trac tai Koller K 300-T. Nämä yhdistettynä uusiin tuotantoketjuihin tuo pelaajalle paljon valinnanvaraa tekemisen suhteen.

22 Platinum Edition ja on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä.

Kommentoi

Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla

PAN Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema fantasiaurheilupeli päivittyi muun muassa peliyhteisöltä saadun palautteen perusteella.

Helmikuussa julkaistu ja sitä kehittänyt Cyanide-pelistudio eivät ole jääneet lepäämään laakereillaan, vaan peliä on ahkerasti sekä korjattu että päivitetty heti julkaisun myötä. Pelintekijät ovatkin seuranneet tarkasti peliyhteisöltä saatua palautetta ja reagoineet pelin teknisiin ongelmiin sekä huoliin pelin mikromaksujärjestelmästä. Peliin työstetään tällä hetkellä iso määrä erilaisia päivitystoimenpiteitä, joilla pelistä tehdään aiempaa nautittavampi ja parempi kokemus.

Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu on suunniteltu alusta alkaen pitkäkestoiseksi ja alati kehittyväksi urheilupeliksi, johon tuodaan tasaisin väliajoin uusia ominaisuuksia ja erilaisia sisältöpäivityksiä jatkokehityksen myötä. Pelintekijät tiedostavat, että pelin rungon ja keskeisten ominaisuuksien täytyy olla kunnossa, jotta pelaajat voivat nauttia vauhdikkaasta ja tapahtumarikkaasta pelistä heti alusta alkaen.

Tänään julkaistu pelipäivitys korjaa yhden yleisimmistä mikromaksukysymyksistä. Nyt pelissä ostetut tai ansaitut common-, rare- tai epic-tason varusteet ovat käytössä rajoittamattomasti eri joukkueissa saman pelipaikan pelaajilla. Tämän myötä erillisiä kypäriä tai olkasuojauksia ei tarvitse ostaa erikseen saman pelipaikan muille pelaajille. Tähän jo rahaansa käyttäneille pelaajille ostosumma hyvitetään palauttamalla näille pelin sisäistä Warpstone-valuuttaa.

Lisäksi pelintekijät päivittävät pelin mekaniikoita ja toimintoja ahkerasti turnausta edeltävän esikauden aikana. Päivityksissä huomioidaan erityisesti pelaajayhteisöltä saatu palaute, joiden myötä peliin voidaan tehdä tärkeitä muutoksia ennen kisakauden alkamista. Erityistä huomiota kiinnitetään kisakauden toimintoihin, kuten rankkausjärjestelmään, otteluparien löytämiseen ja ylläpitotyökaluihin. Ensimmäinen kisakausi alkaa toukokuussa, joten hienosäätöihin ja korjauksiin ehditään reagoida hyvissä ajoin.

Pelistudio haluaa myös palkita pelin pelaajat kärsivällisyydestään tarjoamalla näille ilmaiseksi pelin ensimmäisen kisakauden kausikortin. Se sisältää uuden joukkuetyypin, tukun lisäominaisuuksia ja 50 palkintotasoa.

Samalla pelintekijät haluavat kiittää pelaajia saamastaan palautteesta, tuesta ja kärsivällisyydestä pelin kehittämisen ja korjausten kanssa.

on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä

Chess Ultra

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Chess Ultra -shakkipeliä sekä World of Warships -pelin Ishizuchi aloituspakkausta.

Chess Ultra on alunperin vuonna 2017 ilmestynyt korkealaatuisilla 4K-grafiikoilla varustettu digitaalinen shakkipeli. Pelistä löytyy verkkomoninpelin lisäksi shakin suurmestarien hyväksymä tekoäly sekä VR-tuki. Voit ladata pelin täältä.

Lisäksi Epic Games Store tarjoilee ilmaiseksi Ishizuchi -aloituspakkausta moninpeliin. Pakkaus sisältää japanilaisen Tier IV sotalaivan Ishizuchin sekä lisäksi satamapaikan, 11 Epic tason camoa, 11 Common tason bonusta sekä 5 Award -pakkausta. Voit lunastaa paketin täältä.

Kommentoi